Benim derdim sadakatle ilgili

Bu tarz düşünceler genelde aldatılan kadınların savunduğu argümanlar oluyor. Tabi yaşanmışlıklar düşünce ve davranışlarımızı etkiler ancak bir kere aldatıldın diye tüm erkekleri aldatan konumuna koymak da doğru değil.

Bu konuları çok fazla düşünmenin bir faydası da yok gibi. Güvenebileceğiniz birisini bulun ve yaşayarak öğrenin...

Geneli aldatma meyilli olsa da gerçekten çok sadakatli erkekler var. Benim çevremde asıl aldatan erkek bulmak daha zor. Umudunuzu kaybetmeyin yani

Ben bir bayan olarak bazen güzel bir kız gördüm mü bakıyorum eğer erkek de bakınca aldatmış oluyorsa aldatmayan erkek yoktur. Ayrıca ben sadakatte sevgiye değil ahlaka inanırım .yani birinin sizi çok sevmesi aldatmayacagi anlamına gelmez ama eğer ahlakliysa sevgi bitse bile aldatmaz. Ben evliyim eşim sürekli haftalarca bazen aylarca yurtdışına şehir dışına işi gereği gidiyo içimde en ufak bir şüphe olmadı . Eşimle görüşmeye başladığımızda ona aşık değildim baslama sebebim çok güvenilir ve ahlaklı biri olmasıydı iki ay sonra aşık oldum . Bir buçuk yıllık evliyim insan oğlunun yapamayacağı şey yok Allah sasirtmasin

küçük hesaplarla ilişki yürümez. çok net söylüyorum bunu her yerde de söylerim ben bile aldatırım ama sevgilim aldatmaz. o kadar da güveniyorum. çevremde aldatan da aldatmayan da fazlasıyla var genelleme yapmayı doğru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…