Benim Derdim: Sosyal Fobi

Profesyonel destek almayı düşündünüz mü? İş hayatında bu olmuyor işte maalesef bazen düşünüyorum çalışmasaydım da böyle olur muydum diye belki biraz ama ortaya çıkmazdı belki. Utangaçım der geçerdim belki ama iş hayatında durumlar çok daha farklı boyutlara ulaşıyor.
psikologa gittigimde psikiyatra gonderdi direkt ve c...s ilacini ben de kullandim ama hicbir faydasi olmadigi gibi cenemde kasilmalar olmustu biraktim

psikologa gittigimde psikiyatra gonderdi direkt ve c...s ilacini ben de kullandim ama hicbir faydasi olmadigi gibi cenemde kasilmalar olmustu biraktim

Psikiyatri ilaçlarını kullanmayı istemiyorum hiç. Bir ara bende kullanmıştım kısa bir süre ama bir umursamazlık sardı beni işe bile gitmek istemiyorum bıraktım.

Bunu tam olarak çözemedim aslında sebebini tespit edemedim. Bilgi yetersizliği olduğunu düşünmüyorum ya da güzel görünüp görünmeme de değil bi yerden sonra ki düşüncem kafamdan geçen şimdi konuşurken sesim titreyecek ve ne kadar öz güvenimin eksik olduğunu anlayacaklar oldu başka bir şey geçmiyor kafamdan. Bu yüzden söylediklerimi toparlayamıyorum çünkü heyecanlandım sesim titredi diye aklımdan geçiyor hemen. Daha da kötüsü eskiden çok oluyordu şimdi biraz daha nadir ama insanlarla göz göze gelince başım titriyor bu berbat birş ey.
Bende ınsanlarla göz göze gelemiyorum :KK43::KK43::KK43:

Ahh ahh zamanınız varken neden bu fobi, benim de derdim sosyalleşeme fobisi.

Back
X