- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Yiyorum yiyorumda hobi olarak yiyorum canımtatlıyla çok aram yok dondurma severim bide çıtır waffle şerbetli tatlılar kesiyor beni hemen ama eşim fena tatlıcıdır
Bizimde eşim sayesinde bakkal çekmecemiz varKızım benim ocağımı söndüren tek şey tatlıŞu an gofret var mutfakta ve yememek için zor tutuyorum kendimi Üstünüze afiyet diyet yapmam lazım da
Harikasın. Azcık da ben istiyorum. Senin çocukların da çok şanslı olacak
Madem diyete gireceksiniz. O gofrete böyleKızım benim ocağımı söndüren tek şey tatlıŞu an gofret var mutfakta ve yememek için zor tutuyorum kendimi Üstünüze afiyet diyet yapmam lazım da
Çöpede atmasın ya bir çocuk sevindirsin bariMadem diyete gireceksiniz. O gofrete böyleyapın çöpe atın gitsin.
Madem diyete gireceksiniz. O gofrete böyleyapın çöpe atın gitsin.
Sizin yüzünüzden kocama kornet siparişi verdim
Yok ya vive de bizden. Ayağının tozuyla fırtınalar estiriyor yine serserim benim
Ben de sanırım McDonalds'tan sipariş vereceğimBen de cips yiyicim sanırım
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, ancak sizinki gibi değil elbette. Cips, asitli asitsiz içecek, abur cubur yemem. Ama mesela çok nadir çekirdek yerim, kabak olması tercihimdir. Ama bu sizi mutlu ediyorsa kötü bir alışkanlık değil bence.
Benim size söylemek istediğim başka bir şey var aslında. Benim çalıştığım yerde bir arkadaşım var sizin durumunuza benziyor. Ama o biz bir şey erken sanki biz virüslüymüşüz gibi davranıyor. Bir iğrenerek suratımıza bakıyor, böyle olunca da insan ilişkileri olumsuz etkileniyor. Sosyal hayatının bu şekilde etkilendiğini düşünüyorum.
Bir de evli misiniz? Böyle durumda eşin tepkisini hep merak ettim?
Yok ya vive de bizden. Ayağının tozuyla fırtınalar estiriyor yine serserim benim
Ben de sanırım McDonalds'tan sipariş vereceğim
Özele gidelim gel.Gelmemle gitmem bir olmasa bari
McDonalds' mı alırım bi dal
Ben de cips yiyicim sanırım
Ben de sanırım McDonalds'tan sipariş vereceğim
Çöpede atmasın ya bir çocuk sevindirsin bari
ahahahahahahHehheew :)
Bu şekilde beslenmeye devam edersek dünyaya kazığı çakarız panpaaaahedef 2087
Beni bonkör kocamda kornet değil magnum almış nasıl sevmiyeyim ben bu herifiBende ceviz + filtre kahve.
Sizlerin yanında ne kadar sıkıcıyım.
Bende ceviz + filtre kahve.
Sizlerin yanında ne kadar sıkıcıyım.
aynen bana da çok ilginç geliyor böyle okudukça,ot gibi yaşamak falan diyorlar ya bir de anlamıyorumBana cok ilginc geliyor ya herhangi bir sebzenin yenmemesi. Tadi mi hosunuza gitmiyor yoksa goruntu falan mi? Kan grubunuz O veya B falan mi? Biz her turlu ot sebze yiyoruz. Hic yiyemedigim bir sebze yok sadece cok karisik yemek sevmem. Bir suru sebze karistirarak yemek yamak bana sacma geliyor.
Ooo dondurmanın en iyisini almış. :) Güzel bir kahvaltı sofrasını haketmiş şimdi.Beni bonkör kocamda kornet değil magnum almış nasıl sevmiyeyim ben bu herifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?