- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
- Konu Sahibi OBirKardelen
-
İçtigm suyu görseniz damacanayı tek başıma bitiriyorum desem yeridir ama perişanımKefir cok iyi geliyor. bana iyi gelmisti sabah ac karnina yiyordum ama dogal kefir olmali. bir de cennet hurmasi (trabzon hurmasi) ni da kahvaltidan once yeseniz iyi olur. bol bol su icin
Bulabilirsiniz. markettekini de deneyin ama pek sanmiyorum faydasi olacagini. ya internetten getirttirebilirsiniz kefir mayasini. yapimi da cok kolay zaten. face de uye oldugum bi grup var. grubu size atayim ozelden. gruptakiler gonderiyorlar ihtiyaci olana. benim kalin bagirsakta ülser var. ne zaman kotu olsam kefir yapip ac karnina yiyorum resmen duzeliyorum. dogal kefiri yabana atmayin mutlaka deneyinİçtigm suyu görseniz damacanayı tek başıma bitiriyorum desem yeridir ama perişanımkefiri hiç duymamıştım ev yapımı bulamam yarın marketten alırım birde onu denerim medet arıyorum inan teşk ederim
Duphalac diye bitkisel bir şurup önermişti doktorum çok etkiliymiş ama ben kullanmadım
Evet tadı cok güzel. Baklavaya dök yani o derece:)Duphalac kullanan bir tanıdığım ;" tadı resmen koyulaşmış baklava şerbeti " gibi demişti
Aslında tadını bile bilmiyorum kefirin ama içerim geçmiş olsun sizedeBulabilirsiniz. markettekini de deneyin ama pek sanmiyorum faydasi olacagini. ya internetten getirttirebilirsiniz kefir mayasini. yapimi da cok kolay zaten. face de uye oldugum bi grup var. grubu size atayim ozelden. gruptakiler gonderiyorlar ihtiyaci olana. benim kalin bagirsakta ülser var. ne zaman kotu olsam kefir yapip ac karnina yiyorum resmen duzeliyorum. dogal kefiri yabana atmayin mutlaka deneyin
Bugün onada başladım canım saol annem söyledi :)Bir de ne kadar zor olsa da günde 2 yemek kaşığı doğal zeytinyağı için. Ben denedim onaylandı:)
Evet şurupu biliyorum ama şimdilik dogal çözmeye çalışıyorum tşk ederm yinedeDuphalac diye bitkisel bir şurup önermişti doktorum çok etkiliymiş ama ben kullanmadım
Saol canım bugün içmeye başladım vazelin sürdümZeytin yağı içebilirseniz, onun da faydası olur. Hatta kusura bakmayın ama makatım acıyor dediniz ya sürebilirsiniz, gerilmesine iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?