Benim derdimde kabızlık

Konular gittikce b.ka sariyor saka bi yana oncelikle gecmis olsun. Erik ve kayisi kurusu risksiz ishal ediciler. Kahvaltida acik cay icin. Demli caydan uzak durun. Keten tohumu sabah acken yenince faydali.
En çok burda yardımcı olcakları için açtım konuyu buraya ki iyiki açmışım kefiri bilmiyodum öğrendim teşk ederm

Canım neden kendini zorladığını anlamadım.9 ay boyunca kabuzlık için şurup kullandım ,erken doğum riskim vardı ,doktorum kabız olmaman gerek dedi ve şurup verdi,hiçte bir problem yaşamadım.hatta ilk 3 ay mide bulantım zirve yaptı şurubu içemedim hap verdi.doktorundan ilaç iste.çnkü gebelikteki kabızlık pek suyla kayısı ile incirle çözülmüyor,en azından benimki çözülmedi..

doktor bana erik kurusu ve kuru incir önerdi belki siz de doktorunuza danışabilirsiniz

Sabah ac karnina ilik su ile kuru incir ve gun kurusu denilen kuru kayisi yiyin duzenli olarak aksam ac karnina da yapin ilik su ile yani aksam yemeklerden yarim saat once yiyin bi de.

Çok geçmiş olsun. Gebeliğimden önce tam 1 sene boyunca ilaçsız tuvalete çıkamadım. Nasıl berbat bir duygu olduğunu biliyorum. Ben normal ekmeği kestim, onun yerine kepekli ekmek yemeye başladım günde en fazla 4 dilim. Bol meyve, sebze yedim, bol su içtim. Hergün aynı saatte tuvalete girdim ve en az 20 dk bekledim. Böyle böyle bağırsaklarım terbiye oldu ve zamanla tuvalete çıkabilmeye başladım çok şükür. Geçen sene zaman zaman acillik olurken şimdi çok daha iyiyim. Kuru incir, kuru erik, kuru kayısı ve hurma , bunları da ihmal etmedim tabii. İnşallah size de şifa olur.

Evet hamilelikte vitaminlerden dolayi kabazlik daha cok oluyor.. Ben vitaminlerimi bir atardim , bir atmazdim.. Doktorumada anlatip onaylamiştı.. Sizde doktorunuza bir danisin.. Bide erken dogum tehliken varmiş. Ondan dolayi ne der bilemem..

geçen gün tv de bir doktor bir yemek yaşığı zeytinyağına 10 - 12 damla limon sıkın için demişti.
bunu 2 kaşık olarak yapmalıymışsın. aynı zamanda karaciğer temizliğinede iyi geliyormuş

Sabah ac karnina sicaga yakin yogun balla yapilmis bal serbeti gun icerisindede bol bol su

sodalı ayran bana iyi gelmişti bende aşırı kabızlık çekiyordum ve kanama yapıyordu artık sodalı ayran içe içe rahat ettim

ben gece yatarken sıcak süt içitm emın ol hamileyken hiç kabız olmadım düşün,
gece içip yattım hep şuan bile kabız oldummu hemen gece sıcak süt içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…