- 22 Kasım 2016
- 20
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi OBirKardelen
-
En çok burda yardımcı olcakları için açtım konuyu buraya ki iyiki açmışım kefiri bilmiyodum öğrendim teşk edermKonular gittikce b.ka sariyorsaka bi yana oncelikle gecmis olsun. Erik ve kayisi kurusu risksiz ishal ediciler. Kahvaltida acik cay icin. Demli caydan uzak durun. Keten tohumu sabah acken yenince faydali.
doktor bana erik kurusu ve kuru incir önerdi belki siz de doktorunuza danışabilirsinizEvet kızlar gerçekten çok kötüyüm normalde hiç bagrsak problemi yaşamam ama gebelige baglı ve hareketsiz oldugum için böyle bi sorunum çıktı şuana kadar iyi kötü idare ediyodum ama özellikle bugün öldüm öldüm dirildimçok çok özür dilerim ama artık makatım çok agrıyo yanıyo,zaten erken dogum tehlikem var açıklıgın var dedi dr birde ıkınma oluyo çok korkuyorum cidden.bugün kayısı kompostosu yaptım biraz öncede faydası olurmu bilmem eşim actıvıa yogurt almış daha napabilirim önerebileceginiz bişeyler varmı teşk ederim şimdiden
Neden ılık?Ilık elma püresi :) deneyin mutlaka..
sodalı ayran bana iyi gelmişti bende aşırı kabızlık çekiyordum ve kanama yapıyordu artık sodalı ayran içe içe rahat ettimEvet kızlar gerçekten çok kötüyüm normalde hiç bagrsak problemi yaşamam ama gebelige baglı ve hareketsiz oldugum için böyle bi sorunum çıktı şuana kadar iyi kötü idare ediyodum ama özellikle bugün öldüm öldüm dirildimçok çok özür dilerim ama artık makatım çok agrıyo yanıyo,zaten erken dogum tehlikem var açıklıgın var dedi dr birde ıkınma oluyo çok korkuyorum cidden.bugün kayısı kompostosu yaptım biraz öncede faydası olurmu bilmem eşim actıvıa yogurt almış daha napabilirim önerebileceginiz bişeyler varmı teşk ederim şimdiden
24 haftalık bebegim erken dogum yaptım öldü kabızlık şikayetimde geçtisodalı ayran bana iyi gelmişti bende aşırı kabızlık çekiyordum ve kanama yapıyordu artık sodalı ayran içe içe rahat ettim
ben gece yatarken sıcak süt içitm emın ol hamileyken hiç kabız olmadım düşün,Evet kızlar gerçekten çok kötüyüm normalde hiç bagrsak problemi yaşamam ama gebelige baglı ve hareketsiz oldugum için böyle bi sorunum çıktı şuana kadar iyi kötü idare ediyodum ama özellikle bugün öldüm öldüm dirildimçok çok özür dilerim ama artık makatım çok agrıyo yanıyo,zaten erken dogum tehlikem var açıklıgın var dedi dr birde ıkınma oluyo çok korkuyorum cidden.bugün kayısı kompostosu yaptım biraz öncede faydası olurmu bilmem eşim actıvıa yogurt almış daha napabilirim önerebileceginiz bişeyler varmı teşk ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?