Bağırsak tembelliği vardır canım ozaman iyi bir doktora götürün bağırsağı çalıştıran şeyler yedirincanını sıkan bişeyde yokki gayet mutlu oyununu oynar sütünü içer ama kakaya gelince yok
kuru kayısı çok iyi geliyor ama kuru erik hepsinden daha iyidir...benimde 3 yasinda oglum oyle.az yiyen bir cocuk .gerci dogdugundan beri haftada 1 bazen2 yapar.her seyi yiyen bir cocuk olmadigindan dogal seylerde deneyemiyorum.sokol duphalac bizde ise yaramiyor.
ben bir yazida okudum gunde 4-5kuru kayisiyi 1 bardak suyla haslayip blendirlamak ve bunu ilininca ya 1 defada ya 2 ye bolerek iciriyormussunuz.kayisilari sade yekle duzelmiyormus boyle kaynatip suyuyla cok ise yariyormus.ben daha denemedim.siz debeyin muhakkak
arkadaşlar 4 yaşında kızım varr haftada bir zorla kaka yapıyo 1 aydır duphaloc kullanıyoruz yinede haftada birbu durumda olan anneler nolur bana akıl verin iki kere dra gittik lagman verdi sadece napcam ben şaşırdım
yazık ya üzüldümcanını sıkan bişeyde yokki gayet mutlu oyununu oynar sütünü içer ama kakaya gelince yok
evet bir de bu var..benim oğlum 2 yaşa kadar çektik..4 yaş büyük bir yaş...ne zamandır bu durumda acaba?Konuyu görünce giriş yaptım arkadaşım.
Ama bize süreci anlatman lazım.
Ne zaman tuvalet eğitimine başladın?
Ne zamandır beri böyle?
Korkuyor mu yoksa acıyacağını mı düşünüyor?
Yanıtlar mısın yardımcı olmaya çalışacağım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?