Makarna ve pilav yerine sebze tercih etmelisin ayrıca okulda simit yemek yerine evden götürdüğün sebze yiyebilirsin ya da yoğurt+müsli. Bir de bu diyetle doymazsın ve abur cubur yemeye başlayabilirsin kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşını söylersen tavsiyelerde bulunabilirim
Diyet bana biraz karışık geldi sabah yediklerin tamam herneyse ama bence okulda yeme.ben öyle yapıyorum okulda yemiyorum bugün diyetimin 5. günü ve sadece bugün okulda yedim, eve geldiğimde öğle yemeği yemedim.
saat 16:00 öğlen yemeği için geç bi saat bence ve yaptığın listeye göre akşam yemeği de saat 6'da olduğu için araları çok az.
haşlanmış patates/tavuk uygun. ama şahsen ben makarnayı tercih etmiyorum karbonhidrat içerdiği için.
suyu atlama bol bol su iç. 2-2,5 litre iç bazıları 3 litreye çıkarıyor senin tercihindir. ama kesinlikle iç karaciğerin görevi yediklerini enerjiye çevirmek eğer su içersen bol bol yediklerin yağa dönüşmez... kolay gelsin, umarım ulaşırsın hedeflediğin kiloya.
canım sade makarna öneriliyor ancak hem düzneli beslenmek hem de kilo vermek için makarna yerine sebze tercih etmelisin. Örneğin sabahları peynir 2 kepek ekmeği domates salatalık yiyebilirsin, öğlen 1 - 1.5 kepçe sebze yanında 60 gr tavuk eti yanında da 1 2 kaşık makarna pilav yiyebilirsin öğlenin aynısını da akşam yaparsın okulda sebze bulamam yanımda da götürmem diyorsan sabah kahvaltı öğlen 12 gibi müsli+yoğurt sonra 17 gibi de akşam yemeği yiyebilirsin senin dediğin şekilde yaparsan hem kilo veremezsin hemde sağlığından olursun. buna benzer bir diyetle yıllar önce 12 kg verdim...
canım ben diyetisyene gittiğimde bu diyeti vermişti bana ve ben bununla kilo vermiştim bir çok arkadaşımın diyetide buna benziyor diyet yapıp bir kaç hafta sonra bırakanlar senin gibi karınlarını doyurmadıkları için bir süre sonra diyetten sıkılıyor bu dediklerimi yediğin takdirde kilo verirsin aynı zamanda da doyarsın senin bileceğin iş ... ayrıca hafif yemek diye bulgur pilavı yazmişsın benim bildiğim hafif yemek sebzeden ya da salatadan ibarettir...
normal bir diyet bence bende buna yakın bir diyete basladim ama ozelikle su yenilecek diye bir sey yok olanlardan uygun miktarda yiyecem. sadece oglen yemegin fazla gibi geldi bana hamur isi sonuçta onun yerine ayran ya da yogurt bir de tahta biskuviler var ya onlardan atistirabilirsin. Yanında meyve de gotur bence. Bir de okuldayken findik vb. kuruyemislerden yiyebilirsin.. Basarilar canım benim de 10 kilo fazlam var spor egzersiz eksik bende onu da ancak 1. donemden sonra yapabilirim...
Canım karnımı doyuramadığımı nerden çıkardın?bugün 7.günüm ve gayet memnunum :) 2 saat spor yapıyorum ve 2 litre su içiyorum.Un,şeker ve tuzdan uzak duruyorum.Bunu 6 gündür uyguluyorum ve 4.gününde 1 kilo verdim.Akşamları 3 çeşit yemek,biri salata olmak üzere hepsinden 2 kaşık yiyorum.Hafif yemek anlayışın salata mı?O an aklıma gelen ilk yemek bulgur pilavı oldu ve annenizin yaptığı gibi büyük 1 tabakta,yağlı bir şekilde yemeyi de düşünmemiştim.Yorumun için tşkler.
10 kilo fazlalığım var ve 1 ayda bu fazlalıklarımın yarısını atmak yani 1 ayda 5 kilo vermek istiyorum sizce bu diyetle 5 kilo vermem mümkün mü?
Saat:07.00 Sabahlari:1 haşlanmış yumurta,domates veya kepek ekmeğinden yapılmış otlu tost
İşte,okulda:1 simit
Saat:16.00 Oglenleri:Sade makarna veya 2 tane haşlanmış patates veya haşlanmış tavuk + salata(1 salatalık,1 domates,2 yaprak marul,maydonoz,yarım limon suyu,1-2 damla zeytinyağı)
Saat:15.00 Arada:1 elma
Saat:18.00 Aksamlari:1 tabak tuzsuz hafif yemek (bulgur pilavı gibi)
Saat:20.00 Cay saatinde 1 çay bardaği yeşilçay
Ayrıca akşamüstü saat 5 te 2 saat spor yapacağım.Yorumlarınızı bekliyorum listemdeki eksikleri veya fazlalıkları da söylerseniz sevinirim sevgiler
Çok az kalori alıyosun gibi. Dayanabiliyorsan ne mutlu sana....
Öncelikle benim annem bulgur pilavı yapmaz şekerim ama nasıl olursa olsun bulgur pilavı hafif değildir önce yemekler konusunda bilgilenmelisin. Asabiyetinin sebebini de anlayamadım ben mi yemek bol bol ye de kilo al dedim sana ne yersen ye banane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?