• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim diyetim

kilomu yazamadım maalesef tam 95 kiloyum ömrüm boyunca hiç bu kadar kiloya çıkmamıştım:5: işin kötüsü kilo verme sonuçlarım hep kilo almayla sonuçlanıyor bir haftalık diyet yapıcam zor br diyet bir haftada 10 kilo verdiriyormuş ama ben sanmam o kadar verdireceğini ama en azından başlamış olurum :7:

kilomu yazamadım maalesef tam 95 kiloyum ömrüm boyunca hiç bu kadar kiloya çıkmamıştım:5: işin kötüsü kilo verme sonuçlarım hep kilo almayla sonuçlanıyor bir haftalık diyet yapıcam zor br diyet bir haftada 10 kilo verdiriyormuş ama ben sanmam o kadar verdireceğini ama en azından başlamış olurum :7:

Günlüğün hayırlı olsun :16:

Bir haftada 10 kilo vermek imkânsıza yakın, 200 kilo biri belki verebilir ama 95 kilo biri için çok zor.

Bence sürekli devam edebileceğin bir beslenme düzenine geçmeye çalışman daha iyi olur, yolun uzun olduğu için önemli olan davranış değişiklikleri yapmak, bunları yaşam biçimi hâline getirmek :16:

Günlüğün hayırlı olsun :16:

Bir haftada 10 kilo vermek imkânsıza yakın, 200 kilo biri belki verebilir ama 95 kilo biri için çok zor.

Bence sürekli devam edebileceğin bir beslenme düzenine geçmeye çalışman daha iyi olur, yolun uzun olduğu için önemli olan davranış değişiklikleri yapmak, bunları yaşam biçimi hâline getirmek :16:

teşekkür ederim cevabınız için :31:
ben de bu kadar verdireceğini düşünmüyorum zaten içerik olarak pek mümkün değil yani içinde normal diyet gibi:56: b,razdan atıcağm diyetisyene gittim ama bir fayda göremedim denemek yararlı olur diye düşündüm hem belki burada kilerden utanırım da dikkat ederim biraz :17:

bu arada diyeti atıyorum en çok uyan kısmı kahve kısmı

Pazartesi
Sabah: Şekersiz türk kahvesi ya da şekersiz nescafe sınırsız tüketebilirsiniz. Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç

Öğle: 2 adet haşlanmış yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam: Izgarada pişirilmiş 3 kuzu pirzola, ekmek tüketilmeyecek, bol yeşilli limonlu salata

Salı

Sabah: Şekersiz nescafe ya da şekersiz türk kahvesi sınırsız. Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç

Öğle: 3 adet ızgara köfte, bol yeşillikli salata

Akşam: Sınırsız sebze yemeği, ayran (ekmeksiz)

Çarşamba

Sabah: Şekersiz nescafe ya da şekersiz türk kahvesi sınırsız. Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç

Öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği

Perşembe

Öğle: 1 adet haşlanmış yumurta ile yapılmış bol limonlu yumurta salatası

Akşam: Sınırsız meyve

Cuma

Öğle: Sınırsız balık, ekmek kesinlikle tüketmeyeceksiniz

Akşam: Sınırsız sebze yemeği, ayran

Cumartesi

10 kilo vermekÖğle: Sınırsız ızgara tavuk

Pazar

Öğle: Sınırsız sebze yemeği, ayran

Akşam: Sınırsız ızgara tavuk

Not: Mümkün olduğunca programa uymaya çalışın. Ekmeği sadece listede yazılı olan zamanlarda kullanmalısınız.

bu arada diyeti atıyorum en çok uyan kısmı kahve kısmı

Pazartesi
Sabah: Şekersiz türk kahvesi ya da şekersiz nescafe sınırsız tüketebilirsiniz. Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç

Öğle: 2 adet haşlanmış yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam: Izgarada pişirilmiş 3 kuzu pirzola, ekmek tüketilmeyecek, bol yeşilli limonlu salata

Salı

Öğle: 3 adet ızgara köfte, bol yeşillikli salata

Çarşamba

Öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği

Perşembe

Öğle: 1 adet haşlanmış yumurta ile yapılmış bol limonlu yumurta salatası

Akşam: Sınırsız meyve

Cuma

Öğle: Sınırsız balık, ekmek kesinlikle tüketmeyeceksiniz

Cumartesi

10 kilo vermekÖğle: Sınırsız ızgara tavuk

Pazar

Öğle: Sınırsız sebze yemeği, ayran

Akşam: Sınırsız ızgara tavuk

Not: Mümkün olduğunca programa uymaya çalışın. Ekmeği sadece listede yazılı olan zamanlarda kullanmalısınız.

Ortalama günlük 700-800 kalorilik bir liste. Bu listedekilerin birebir aynısını yemesen de günde 700-800 kalorilik diyet yaparsan aynı sonucu alırsın. Ben kalori hesabını öneririm sana. İstediğini yiyebiliyorsun ama kalorisine yani miktarına dikkat ediyorsun. Günlük bir limit belirleyip onu aşmıyorsun. Bu tür listeler de zaten hep kalori ayarlaması üzerinden düzenleniyor. Hem kendine bir yasak koymayı her şeyden azar azar yiyince diyetten bıkmıyorsun, yemeklere saldırmıyorsun. Benim bugün diyette 17. günüm, 16 günde 5.4 kilo verdim, tatlı ve lahmacun gibi şeyler de dâhil olmak üzere her şeyden yedim. Ben de 88 kiloyla başlamıştım.

Ortalama günlük 700-800 kalorilik bir liste. Bu listedekilerin birebir aynısını yemesen de günde 700-800 kalorilik diyet yaparsan aynı sonucu alırsın. Ben kalori hesabını öneririm sana. İstediğini yiyebiliyorsun ama kalorisine yani miktarına dikkat ediyorsun. Günlük bir limit belirleyip onu aşmıyorsun. Bu tür listeler de zaten hep kalori ayarlaması üzerinden düzenleniyor. Hem kendine bir yasak koymayı her şeyden azar azar yiyince diyetten bıkmıyorsun, yemeklere saldırmıyorsun. Benim bugün diyette 17. günüm, 16 günde 5.4 kilo verdim, tatlı ve lahmacun gibi şeyler de dâhil olmak üzere her şeyden yedim. Ben de 88 kiloyla başlamıştım.

tebrik ediyorum sizi darısı başıma o zaman :16: bende 83 kilolara düştüğümü görürüm umarım evet aslında dediğiniz gibi yemeklerin hepsini kalori hesabına getirmek aynı şeye geliyor ama diyeti kendime yakın gördüm haşlanmış yumurta dilim ekmek ızgara etler vs. bazı diyetlerde yiyilmeycek şeyler oluyor
birde dediğim gibi kahveyi maalesef seviyorum kahveyi gündüz içmeden uyanamıyorum bildiğiniz:44:

benim kötü alışkanlıklarım çok hareketsiz olmak abur cubur var tabii birde cola hiç içmemeliyim biliyorum :45:
uzak duruyorum artık
zaten kilo alma sebebim

tebrik ediyorum sizi darısı başıma o zaman :16: bende 83 kilolara düştüğümü görürüm umarım evet aslında dediğiniz gibi yemeklerin hepsini kalori hesabına getirmek aynı şeye geliyor ama diyeti kendime yakın gördüm haşlanmış yumurta dilim ekmek ızgara etler vs. bazı diyetlerde yiyilmeycek şeyler oluyor
birde dediğim gibi kahveyi maalesef seviyorum kahveyi gündüz içmeden uyanamıyorum bildiğiniz:44:

benim kötü alışkanlıklarım çok hareketsiz olmak abur cubur var tabii birde cola hiç içmemeliyim biliyorum :45:
uzak duruyorum artık
zaten kilo alma sebebim

Ben de "siz" diye hitap edeyim bari :1: Ben direkt "sen" diye hitap ettim, kusura bakmayın. Kadınlar Kulübü'nde biraz samimi bir ortam var, herkes birbirine canım deyince ben de siz diye hitap etmekten vazgeçtim :1:

Ben de hareketsizliğin çok önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum. Belki yine kilo alırdım ama bu kadar çok almazdım kesinlikle :19:

Diyetten önce günde 5-6 bardak kahve içiyordum, şimdi yine içiyorum ama 1-2 bardak. Gerçekten kahve olmadan ayılamayanlardanım :9:

En güzeli size uyan diyeti yapmak tabii ki de. Bu diyet sizin beslenme tarzınıza uyuyorsa ne kadar güzel, daha kolay uygularsınız.

Başarılar ve bol azim diliyorum. Takibinizdeyim :16:

evet bugün tartıya çıktığımda bir kilo verdiğimi gördüm çok mutlu oldum :32:
darısı diğer kiloların başına iki gündür tartılmıyordum
çok diyeti uyguladığım söylenemez hatta bugün abarttım bile ama yarın daha çok dikkat edeceği haber vermek istedim

merhabalar bu ara diyeti yapmaya devam ediyorum kilomda değişiklik yok spora başladım :8: yanlız bir sorun var spor yapınca çok fazla acıkmaya başladım ben :26:

Selam merveev
Ne durumda diyetin.. Kilo veremedigini okuyunca yazmak istedim diyeti hakkiyla yapip kilo veremediysen bence bi endokrin bolumune gorun ben 2 ay diyet yapip kg veremedigimi gorunce gittim bi dunya ariza cikti..

Herseyiniz yeterli olsun !

Back
X