- 29 Ocak 2024
- 1.251
- 41
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
Kaç yıllık arkadaşım vardı dost demiştim güya. Ama bugün öğrendim ki resmen nişanlanmış çok şaşırdım gerçekten ağzım açık kaldı daha 2 3 hafta önce evime geldi. Zaten aylardır konuştuğu biri vardı onu da onlara oturmaya gittiğim de 1 ay önce ce öğrenmiştim annesinden o da kendisinden bile değil şaşırmıştım orda da.Tamam hadi onu söylemedi bir şey belli değil diye peki yaa nişanı insan söylemez mi benim sana ne zararım olabilir ki ama düğününe çağırırsa gitmiycem gerçekten. Bugün yine yıllardır arkadaşım kardeşim dediğim birinden öğrendim bunu laf lafı açarken bu öğrendiğim arkadaşım da araba almış 1 ay önce söylememiş bilmiyorum belki de unuttu demedi her şeyi demek zorunda da değiller ama sanki benden saklanıyor nazar degdirmmemden korkuyorlar gibi bir halleri var daha önce de birkaç şey olmuştu buna benzer çünkü bişey olunca maşallah dedirtiyordu bana bu da ve bu arkadaşımla yıllardır her zaman konuşuruz arkadaşlarımın arasında en sevdiğim güvendiğim kişidir bilmiyorum bana demek zorunda değil ama neden saklıyorlar ben onu anlamıyorum yani ben size ne yapabilirim ben her zaman maşallah diyen insanların mutlu yuvası olsun isteyen biriyim maşallah demeyi asla bırakmam hadi araba aldığını demesin önemli değil de peki ya nişanlanan arkadaşım ben hayatımda böyle bir şey görmedim gerçekten kalbi demek ki o kadar kötü ki başkasının gözünden korkuyor çünkü insan içinde neyi beslerse onu dışarıya çıkartıyor. Benim arkadaslarim mi böyle yoksa her evlenen her ciddi adım atan insanlar bu şekilde değişiyor mu gerçekten merak ediyorum. İnsan çok kötü hissediyor şimdi düğününe kinasina çağırdığında gitmesem haklı değil miyim?