- Konu Sahibi beren_bbbb
-
Burada yazılan gibi anlatıyorsanız olayları çevrenize hiçbirşey anlamadan herkes birşey yapıyor galibaSadece anladığım olayları kendi içinizde halledememek aileye yansıtmak sanırım bunu anlatmaya çalıştınız eşiniz sizi şikayet etmekle haksız sizde sadece şikayet ettiği için konuşmadan küsüp babanızın evinize gitmekle haksızsınız evlilik öyle kolay değil
ya ben buraya geldikten sonra babası babamı aramış ve babam kaldırmamış böyle olunca ikiside gurur yaptı ve iş buraya geldi ben buraya gelme sebebim eşimle konuşacaklar sandım ama geldim iş başka yerlere geldi içinden çıkılmaz bir hal aldı
2 yıl nişanlı kaldım severek evlendik evleneli 4 ay oldu ama 25 gün önce küstüm geldim gelme sebebim kocam babamı arayıp kızınız şunu yaptı bunu yaptı diyerek sabah annem geldi ve gel baban konuşacak damatla geldim babam bana küstün geldin tlf kapattım kendisinide aradılar açmadı ondan sonra ne geldiler ne sordular ne yapacagımı bilmiyorum bana akıl verirmisiniz
lütfen mesajı yazınca göndermeden bir okuyun,sonra gönderin.hiç bir cümleni tam anlamadım
babası babana ne demiş?
neden cevap yazmıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?