- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi beren_bbbb
-
ya ben buraya geldikten sonra babası babamı aramış ve babam kaldırmamış böyle olunca ikiside gurur yaptı ve iş buraya geldi ben buraya gelme sebebim eşimle konuşacaklar sandım ama geldim iş başka yerlere geldi içinden çıkılmaz bir hal aldı
neden cevap yazmıyorsunuz :50
Öncelikle geçmiş olsun... bu duruma ne denir ki neden küstünüz eşinize ve neden oturup sorunu çözmek yerine Evinizi terk ettiniz? daha bu yıl içinde iki arkadaşım boşandı bu tartışmaları ailelere sıçratmalarından dolayı sadece sizin icin söylemiyorum genel olarak biz kendi sorunlarımızı çözebilecek olgunluktayiz neden. 3 kişiler ve aileler olayın içerisine giriyor yada sokuyoruz anlamıyorum. Eğer eşini seviyorsan ve büyük bir sorun yoksa olayı daha da büyütmeden eşinizi arayıp konuşun bir daha da kendi sorunlarınızi kendiniz çözün!! hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
baban telefonu açmadan nasıl kaldıramamış...
hadi biraz daha anlaşılır yap. yorumlamaya çalışalım... en başından anlat.
ya eşimi arasam açmaz çünkü ben tlf açmadıgım için oda açmazneden cevap yazmıyorsunuz :50
Öncelikle geçmiş olsun... bu duruma ne denir ki neden küstünüz eşinize ve neden oturup sorunu çözmek yerine Evinizi terk ettiniz? daha bu yıl içinde iki arkadaşım boşandı bu tartışmaları ailelere sıçratmalarından dolayı sadece sizin icin söylemiyorum genel olarak biz kendi sorunlarımızı çözebilecek olgunluktayiz neden. 3 kişiler ve aileler olayın içerisine giriyor yada sokuyoruz anlamıyorum. Eğer eşini seviyorsan ve büyük bir sorun yoksa olayı daha da büyütmeden eşinizi arayıp konuşun bir daha da kendi sorunlarınızi kendiniz çözün!! hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
ya eşimi arasam açmaz çünkü ben tlf açmadıgım için oda açmaz
İşte bu durum niye, ne için, nasıl bu duruma geldi??? önce onu bilmek lazım
ya hep tartışmamız oluyordu bende tartışmak istemedim ve başka odaya geçtim oda babamı aramış kızınız diger odaya geçti ve tartışmak istiyor bende idare ediyorum demiş babamda bu duruma kızdı evde ne olursa olsun o evde kalır kimse duymaz diyerek sabah annemi yolluyor annemde geldiginde bende aglamış gördü annem babamı aramış ve kızının hali iyi degil anneme al getir ben damatla konuşacam demiş ve geldigimde kızım bunla evlilik olmaz bu evdeki sırı dışarıya veriyor ya düzelir veririm yada bitirim dedi olay böyle
ya hep tartışmamız oluyordu bende tartışmak istemedim ve başka odaya geçtim oda babamı aramış kızınız diger odaya geçti ve tartışmak istiyor bende idare ediyorum demiş babamda bu duruma kızdı evde ne olursa olsun o evde kalır kimse duymaz diyerek sabah annemi yolluyor annemde geldiginde bende aglamış gördü annem babamı aramış ve kızının hali iyi degil anneme al getir ben damatla konuşacam demiş ve geldigimde kızım bunla evlilik olmaz bu evdeki sırı dışarıya veriyor ya düzelir veririm yada bitirim dedi olay böyle
Anladıklarımi yorumluyorum. eşinin tutumu çok yalnış baban haklı fakat onun tutumuda yalnış.... bence sende,ailene de söyle önce bir sakin olun zaman geçtikçe durum düzelir sakin olduğunuz sürece.... madem eşin tlfn a bakmıyor arama sende biraz düşünün baban da öyle büyük laflar etmesin şimdiden vermem etmem falan diye düzelmeyecek birşey gibi durmuyor canım kolay gelsin
ya ben olayın buraya gelecegini bilsem gelmezdim evimde kalırdım çünkü ben eşimi seviyorum ya dua edin bana evime gideyim yuvam yıkılmasın
Zaten olacakları önceden kestirebilsek hayatımızda hiç olumsuz durum olmaz ins tez zamanda evine yuvana kavuşursun. Buda sana tecrübe olsun birdaha önemsiz konularda evini terk etme ve sorun ne olursa olsun otur eşinle konuş ve evine dönersen bu konuyu da konuş. Oda sende yaşadıklarınızin aranızda kalmasi dileğiyle
2 yıl nişanlı kaldım severek evlendik evleneli 4 ay oldu ama 25 gün önce küstüm geldim gelme sebebim kocam babamı arayıp kızınız şunu yaptı bunu yaptı diyerek sabah annem geldi ve gel baban konuşacak damatla geldim babam bana küstün geldin tlf kapattım kendisinide aradılar açmadı ondan sonra ne geldiler ne sordular ne yapacagımı bilmiyorum bana akıl verirmisiniz
lütfen dalga geçmezsen sevinirim anlıyan anlıyor amasonunda anladım bişeyler ilk mesajı bence düzenleyip arap saçına dönmüş
valla sen bileceksin eşini seviyorsan ve bu yaptıklarına katlanırım her olayda ailemi araması sorun değil diye düşünüyorsan geri dön evine
lütfen dalga geçmezsen sevinirim anlıyan anlıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?