benim durumum

İlk mesajına dön .

Sağ altta mesaj düzenleme var , oradan mesajını daha anlaşılır bir şekilde düzenle .

Olayı biz hiç bilmiyormuşuz gibi 5 yaşında bir çocuğa anlatır gibi tane tane yazarsan , o zaman anlayacağız sen babana gidince kim damadı alıp geldi , kim kimin telefonunu açmadı , eşin babanı arayıp seni ne diye şikayet etti ?

baban telefonu açmadan nasıl kaldıramamış...

hadi biraz daha anlaşılır yap. yorumlamaya çalışalım... en başından anlat.

baban telefonu açmadan nasıl kaldıramamış...

hadi biraz daha anlaşılır yap. yorumlamaya çalışalım... en başından anlat.

kaldırılmamış olan telefon mu acaba sizin bi fikriniz var mı? eğer öyleyse telefon kaldırma diye bi söz ilk kez duyuyorum benim bildiğim açmak ya da cevaplamak ama :)) konu sahibi bi sakinleşip olayları net olarak anlatsa yorum yapacaz ama

ya hep tartışmamız oluyordu bende tartışmak istemedim ve başka odaya geçtim oda babamı aramış kızınız diger odaya geçti ve tartışmak istiyor bende idare ediyorum demiş babamda bu duruma kızdı evde ne olursa olsun o evde kalır kimse duymaz diyerek sabah annemi yolluyor annemde geldiginde bende aglamış gördü annem babamı aramış ve kızının hali iyi degil anneme al getir ben damatla konuşacam demiş ve geldigimde kızım bunla evlilik olmaz bu evdeki sırı dışarıya veriyor ya düzelir veririm yada bitirim dedi olay böyle

geldim tlf kapattı babam kendi tlf açmadı ve ondan sonra ne onlar geldi nede aradılar

Anladıklarımi yorumluyorum. eşinin tutumu çok yalnış baban haklı fakat onun tutumuda yalnış.... bence sende,ailene de söyle önce bir sakin olun zaman geçtikçe durum düzelir sakin olduğunuz sürece.... madem eşin tlfn a bakmıyor arama sende biraz düşünün baban da öyle büyük laflar etmesin şimdiden vermem etmem falan diye düzelmeyecek birşey gibi durmuyor canım kolay gelsin

ya ben olayın buraya gelecegini bilsem gelmezdim evimde kalırdım çünkü ben eşimi seviyorum ya dua edin bana evime gideyim yuvam yıkılmasın

ya ben olayın buraya gelecegini bilsem gelmezdim evimde kalırdım çünkü ben eşimi seviyorum ya dua edin bana evime gideyim yuvam yıkılmasın

Zaten olacakları önceden kestirebilsek hayatımızda hiç olumsuz durum olmaz ins tez zamanda evine yuvana kavuşursun. Buda sana tecrübe olsun birdaha önemsiz konularda evini terk etme ve sorun ne olursa olsun otur eşinle konuş ve evine dönersen bu konuyu da konuş. Oda sende yaşadıklarınızin aranızda kalmasi dileğiyle

çok teşekkür ederim inş düzelir

ben, sen babanın evine geldikten sonraki kısmı anlamadım. baban mı eşini aradı? ya da kayınpederin mi aradı? eşin seni ne zaman aradı da sen açmadın?

Son düzenleme:
Bir ara bir kadın çıkmıştı bir sabah programına da
Sonra konuşmasından klip yapmışlardı
Al dedi git dedi çoluğunu çocuğunu al kendini git dedi bana diye anlamsız cümleleri vardı o aklıma geldi
Ama onda en azından ana fikiranlaşılıyordu.

Son düzenleme:
sonunda anladım bişeyler ilk mesajı bence düzenleyip arap saçına dönmüş
valla sen bileceksin eşini seviyorsan ve bu yaptıklarına katlanırım her olayda ailemi araması sorun değil diye düşünüyorsan geri dön evine

ne biçim bir türkçedir bu arkadaş ya? nerde yaşıyorsunuz siz? noktalama işareti denen bir şey var, varlığından bir haberiniz var mı? ne işe yarar biliyor musunuz??? bu nedir ya? resmen sinirlendim şuan

ıkı saatte zor anladım..

sonuç olarak baban doğru söylemıs..

kocanın davranışı cok yanlış..her tartışmanızı gıdıp sıkayet mı etcek :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…