Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?

Annemin bi arkadaşı iki cocukla boşandı, yaşıda 50ye yakın, oda sevemedi kocasını hiçbi zaman ama görücü usulü evlenmişti mecburiyet vs.
Boşandı daha mutlu şimdi oğullarıyla beraber, baska adam derdinede düşmedi kendi kendine yetiyor. Bence problem biraz sizde, cocuklarınızla kendi hayatınızda mutlu olmanız gerek.
Cocuklarıda babasıyla görüşiyor yani, kadındada herhangi bir vicdan azabı görmedim

Valla gerçekler 32 yaşında evlenmiş bunu bulabilmiş şimdi 44 yaşında ne bulabilecek ki sanki çok daha yakışıklı adam mı bulacak 2 çocuğa yazık değil mi
42 yasindayim ve 3 tane kocaman çocuğum var ve tabiri caizse elimi sallasam ellisi. Eski eşim 190 dı, boy var ama devede de var. Sonra sevgililerim oldu hepside 180 küsür boyunda ama onlarla da olmadı ben ayrıldım. Şimdi 176 boyunda biriyle beraberim ve çok seviyorum. Ha bu arada evlenmek için can atıyor, sadece söylemek istedim 😅😅

44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
Offff zekaya bak yavv, sen bu zekayla nasıl hayatta kalıyorsun çok merak ediyorum. Güzellik ve evlenmeyi bağdaştırman ajdhjajaj. Mahmut abi misin nesin bilmiyorum ama ağzımı bozmak istemiyorum, hemcinsim olman bile utanç verici. Senin gibilerin kim bir yerlerini kaldırıyorsa inişi çok üzücü olur ama. O sığ zekanda tut tavsiyemi.

Back
X