Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?

Herkes yorum yapabilir konu sahibi yorum beklediği için açmış belli ki.Yaptığınız yorum çoğu kadını hoşuna gitmemiş aynı şekilde benimde. Bu kadar kaba olmanıza gerek yoktu yazdığımız şeyler karşı tarafı incitebilir, kırabilir.Yaptığınız yorum beni sinirlendirdi sizi kırdıysam kusura bakmayın. İnsanlara karşı biraz daha nazik olabiliriz :))
Ben genel konuşmadım ki konu sahibine söyledim 32 yaşında bunu bulduysan çok da farklı değilsindir adamdan diye ki hala bunu düşünüyorum beklentisi kadın gibi hissettirecek erkeksi bi adamsa 44 yaşında bunu bulması 32 yaşında bulmasından daha da zor ayrica çekici iyi huylu kadınlar pek yalnız kalmıyor evet 30 yaşında da kalmıyor 40 yaşında da

19-20 yaşında evlenmeyi mi övdünüz? Benim tanıdığım o yaşlarda evlenenler güzelliklerinden değil başka seçenekleri olmadıklarından evlendiler hep. ne kariyerleri vardı ne düzgün bir hayatları. 22 yaşındayken 2 çocukluydu hepsi. 35 yaşında gösteriyorlar ve mutsuzlar. düzgün aileye sahip okuyan kızların hiçbiri o yaşlarda evlenmedi (güzel olanlar da). üyeye laf sokacağım diye saçmalamışsınız.
Yazdıklarım ironi tabii ki, o üyenin anlayacağı dilden konuşmak istedim. Yoksa isteyen istediği yaşta evlensin, evliliğin güzellik çirkinle alakalı olmadığını sanırım herkes biliyordur.

Birinin yaptığı işe mantıksız diyebilmek icin illa kendi hayatimizda her seyin dört dörtlük olmasi gerekiyor diye bi kural mi var.
Kimse dört dörtlük değildir. Ama buraya gelip 30+ yaşında ancak çirkin adam bulabilirsin sen de büyük ihtimal öylesin diyip konu sahibini aşağılayıcı yorumlar yazarsa ben de onun konusundaki çelişkili ifadeleri yazma özgürlüğüne sahibim.

Merhaba,
44 yaşındayım, iki çocuk annesiyim. Belki çok tuhaf gelecek ama eşim kötü biri değildi; yine de onunla fiziksel uyumsuzluk, özellikle boy farkı beni duygusal olarak zamanla tüketti.Yanında kendimi kadın gibi hissedem Sevgi bağı kurmakta zorlandım.
Bu yüzden boşandım ama şimdi daha da büyük bir yalnızlık, vicdan azabı ve içsel çatışma yaşıyorum.
Benim gibi evliliğinde bu tür sebeplerle mutsuzluk yaşayan, sonra da benzer duygularla baş etmeye çalışan var mı?
Lütfen yargılamadan paylaşın, yalnız hissetmekten çok yoruldum.Üstelik çocuklarda var.O çocukların günahı neydi diyeceksiniz biliyorum ama bende bunları kendime söylüyorum.Çocuk yapmamın nedeni de boşanma gibi bir düşünceyi kafamdan çıkarmaya çalıştım.Kendime sürekli baskı kurdum boşanmayacaksın,böyld bşr sebeple boşanmak yazık değil mi dedim.Gel gör ki 12 yıl boyunca ruhuma söz geçiremedim.Lütfen beni yargılamayın yeterince kendimi yargılıyorum zaten.Ruhsal olarak yıllardır donmuş olarak kaldım.Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?
Eğer dediğiniz gibi eşinizin fiziksel özelliklerini beğenmediğiniz için boşansaydınız şu an mutlu olmanız gerekirdi. Ki uzunca bir süre kendinizi baskıladığınızı söylüyorsunuz özgürlük sizi mutlu etmeliydi. Bu süreçte psikolojik destek almış mıydınız? Belki de sorun bambaşka bir şeydi ama siz fiziksel özelliklerine yordunuz.

Yaşadıklarınızı bilmiyorum ama şuan bu devirde size iyi davranan, çocuklarına iyi bakan, düzgün bir adamsa sadece fiziksel özelliklerinden dolayı ayrıldıysanız bence hata yapmışsınız. Çocuk olmasaydı ve yaşınız daha genç olsaydı evet iyi yapmıştınız derdim. Ama şuan gerçekten düzgün, doğru ve evine sadık adam bulmak çok ama zor. Benim yaşım genç 29 yaşındayım . Evlenip ayrıldım ama benim eski eş tam bir pislikti. Ama eğer kişisel özellikleri iyi olsaydı, fiziksel özellikleri iyi olmasaydı ayrılmazdım. Çünkü gerçekten seven, değer bilen birini bulmak inanın çok zor. Türk erkekleri zaten çok öyle yakışıklı değil ki yani hepsi aynı nerdeyse. Bilmiyorum ama eşinizle barışma şansınız var mı. Ne zaman ayrıldınız. Sizi kınamıyorum ama sadece fiziksel özellik mi sizi etkiledi

Evlendikten sonra insanın karakteri değişebilir, fiziği değişebilir, kişisel bakımına dikkat etmemeye başlayabilir. Bu yüzden zamanla eşinden soğuyup boşanmak istemek anlaşılır bir durum. Ama boy gibi değişmeyecek bir özelliği yıllarca sorun etmeyip, 12 yıl boyunca aşık gibi davranmak, üzerine bir de iki çocuk yapmak... Bu konu evlendikten sonra soğuyup, boşanan bir kadının konusu değil. Siz adamı hiçbir zaman sevmemişsiniz, buna rağmen evlenmişsiniz. Bu yüzden arabesk takılmaya, buradaki insanlara "sizler aynısını yaşamazsınız inşallah" demeye gerek yok.

Bu kadar destek almanıza da şaşırdım doğrusu. Aynı şekilde, bir adam kadını kiloluyken sevip evleniyor, yıllar sonra da kilolu diye boşanmak istiyor diyelim. O zaman adam mı haklı olacak? Buna benzer bir konu da vardı burada, adamı yerden yere vurmuştuk. İki konu arasında hiçbir fark yok.

Tamam işte 32 yaşında bu adamı bulabilmiş 44 yaşında sanki iyisini mi bulacak

Ben hep genç ve güzel kalacağım demedim troll de değilim cahil de değilim kibirli değilim konu sahibi tuhaf

Kadın pasif davranışlarından dolayı soğudum sevmiyorum artık diyor siz ısrar şu yaşta bulamadı şimdi bulacak gibi küçük düşürücü sözler sarf ediyorsunuz. Ayrıca güzel kadınları hepsi yakışıklı adamlar evlenmiyor. Bir çoğu oldukça çirkin denen adamlarla evli.

Kadın pasif davranışlarından dolayı soğudum sevmiyorum artık diyor siz ısrar şu yaşta bulamadı şimdi bulacak gibi küçük düşürücü sözler sarf ediyorsunuz. Ayrıca güzel kadınları hepsi yakışıklı adamlar evlenmiyor. Bir çoğu oldukça çirkin denen adamlarla evli.
Yok boyu kısa erkeksi gelmiyor kadın gibi hissetmiyorum demiş

44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
Valla ben gayet güzel havalı bir kadindim 38 yaşımda evlendim.Peki çok çirkin olup da gayet erken evlenen insanlar için yorumun ne

Bence konunuzu eksik anlatıyorsunuz. Fiziksel özelliği bence sizde bir detay olmuş. Boyu kaç çok mu kısa ? Ama ortalamadır iyi giyiniyordur fiziğine dikkat ediyordur işinde gücündedir iyi bir eş iyi bir babadır o zaman devam edilir. Sizde sanırım bunların hiçbiri yok. Benim eşiminde boyu ortalama ama fiziği düzgündür kalıplıdır güzel giyinir o yüzden çok dert etmem. Ama sanki boşanmak için biraz geç kalmışsınız. 44 yaşında 2 çocuk annesi olarak hayalinizdeki prensi bence artık bulamassınız. Boşanmamak için çocuk yapmakta bir türkiye gerçeği bu arada

Hımm!! O zaman bir gün kocan aldatinca yada terk edince kendini hem çirkin bulursun o zaman.
NE ALAKASI VAR YA djdjdjdjsjsjs ne kadar alıngan insan dolu burası. Hala aynı düşünüyorum bu arada konu sahibi bu adamı bulabildiyse o da çok güzel bi kadın değildir ilgi görmüyorsa yine değildir baştan beri sevmemiş çekici bulmamış ben güzelim diye bi iddiada da bulunmadım ama evet ben kendimi beğeniyorum beğenmediğim biriyle de olmam ilerde aldatılınca da ayrılınca da yine çirkin bulmam kafama göre biri olmazsa kimse olmasın der otururum ki ilgi gören bi kadınım ama bu ilgi ben 40 yaşındayken olmayacak farkındayım

NE ALAKASI VAR YA djdjdjdjsjsjs ne kadar alıngan insan dolu burası. Hala aynı düşünüyorum bu arada konu sahibi bu adamı bulabildiyse o da çok güzel bi kadın değildir ilgi görmüyorsa yine değildir baştan beri sevmemiş çekici bulmamış ben güzelim diye bi iddiada da bulunmadım ama evet ben kendimi beğeniyorum beğenmediğim biriyle de olmam ilerde aldatılınca da ayrılınca da yine çirkin bulmam kafama göre biri olmazsa kimse olmasın der otururum ki ilgi gören bi kadınım ama bu ilgi ben 40 yaşındayken olmayacak farkındayım

Durmadan güzellikten siz edip herşeyi güzellik üzerinden değerlendirip duruyorsunuz.
Siz çok mu güzelsiniz? İsterseniz bir fotoğraf atın, güzel olup olmadığınıza bakalım?

Durmadan güzellikten siz edip herşeyi güzellik üzerinden değerlendirip duruyorsunuz.
Siz çok mu güzelsiniz? İsterseniz bir fotoğraf atın, güzel olup olmadığınıza bakalım?
Ben kendimi beğeniyorum yeterli benim için ayrıca anonim platforma neden fotoğraf atayım çok istiyorsan sen atabilirsin daha da yazmayın öf yeter isteyen istediği gibi ağlayabilir bu kadar alınacak tetiklenecek bir şey yok

Back
X