Bende aynıyı şekilde yapıyorum ama hamile kalmadım 6 aydırArkadaslar 8 aylik evliyim 7 aydir bebek dusunuyoruz ama olmuyor bende ovulasyon testi kullanmaya karar verdim dun basladim kullanmaya her ne kadar iliskiden sonra kalmmasamda sabah dus alsamda tutmdi cok istiyorum benim gbi olan varmi
Bende bişey çıkmadı şimdilik öyle rahim filmi falan çekmedi muayene etti regl üçüncü günü hormon testi yaptı herşey normal dedi eşim kaldı o da görünse sonrası yapacak bişey Yok kızlar ya her isteyene verisn rabbim aminKizlar once mutlaka bir kontrole gidin. Bir problem varsa bosu bosuna vakit kaybetmeyin. Tedavinizi olun bebeğinizi kucaginiza alin insaallah :)
Bende bişey çıkmadı şimdilik öyle rahim filmi falan çekmedi muayene etti regl üçüncü günü hormon testi yaptı herşey normal dedi eşim kaldı o da görünse sonrası yapacak bişey Yok kızlar ya her isteyene verisn rabbim amin
Ay ne güzel canım inş kucağına da al hayırlısıyla ya evet bence evlilik gibi evlatta kader kısmet işi hiç bişeyin olmaz rabbim yine vermez kader bu herkesin sınavı ayrı rabbim sınamasın isteyen herkese versin inş ay çok şanslısın inş bizde bir gün annelik duygusunu yaşarız inşHemen duş alma kalka meselesine kesinlikle inanmıyorum ben bu ay hiç bişey yapmadım hatta hamile kalmak kafamda kesinlikle yoktu çünkü doktorum rahimde yapışma var açmazsak hamile kalamazsın dedi rahim filmi çektirdim istanbuldan geri Ayvalık'a evime döndüm ameliyat için doktor baktım tam gideceğim gün hamile olduğumu öğrendim Allah ol derse oluyor ve muhakkak rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim verilen ilaç tamamen içerdeki herşeyi temizliyor
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ben çok istiyorum herkesin anne olmasını inşallah sağ Salim kucağıma da alırımAy ne güzel canım inş kucağına da al hayırlısıyla ya evet bence evlilik gibi evlatta kader kısmet işi hiç bişeyin olmaz rabbim yine vermez kader bu herkesin sınavı ayrı rabbim sınamasın isteyen herkese versin inş ay çok şanslısın inş bizde bir gün annelik duygusunu yaşarız inş
Bende öyle düşünüyorum canım ya diyorum onda da sıkıntı olmazsa öyle yapalım rahim film i çekip de çok hamile kalan var herşey bi vesile tabi herşe düzenli sorun yok gibi düşünüyoruz belki de vakti değil yüce rabbim daha iyisini biliyor herkes için ummadık anda sevindirsin inşallah :)Önce eşin için sperm testi eğer onda sıkıntı yoksa rahim filmi
Ben adet olursam bu ay rahim filmi için gideceğim inşallah
Canım kaç ay korunmadınız sonrası doktora gittin öğrenebilir miyim benim on ay oldu korunmasız normal mi bilemiyorumAllah'ım isteyen herkese nasip etsin ben çok istiyorum herkesin anne olmasını inşallah sağ Salim kucağıma da alırım
Bende öyle düşünüyorum canım ya diyorum onda da sıkıntı olmazsa öyle yapalım rahim film i çekip de çok hamile kalan var herşey bi vesile tabi herşe düzenli sorun yok gibi düşünüyoruz belki de vakti değil yüce rabbim daha iyisini biliyor herkes için ummadık anda sevindirsin inşallah :)
Yani benmde 1 sene snra oldu. Bnde ovulasyn testi kullandm hamile kaldm 2. Ayında hemen. Gayet norml yani olmaması. Ama ovulsyn testni tavsye ederm gerçktnArkadaslar 8 aylik evliyim 7 aydir bebek dusunuyoruz ama olmuyor bende ovulasyon testi kullanmaya karar verdim dun basladim kullanmaya her ne kadar iliskiden sonra kalmmasamda sabah dus alsamda tutmdi cok istiyorum benim gbi olan varmi
Siz kaç Aydır düşünüyorsunuz ya zamanı var bunlarda sebepleri elbet olacak inş inş inşAynen canım insallah inşallah
Rahim filmi bana da umut oluyor valla ne yalan soyleyım
Geçen ay cektirecektim ama adet bitiminde korunmasız ilişki olmadan çektirmek gerekiyormus bizim de ilişki olmuştu doktor çekmedi
Bi de hamile kaldıysan sıkıntı olur dedi bu aya kaldi ::)
Canım 8 aylık evliyim ben normal rutin kontroller için gitmiştim doktora o zaman çıktı herşey canım 1 sene normal diyorlar ama bence beklemek mantıksız bi an önce baktırmak gerekCanım kaç ay korunmadınız sonrası doktora gittin öğrenebilir miyim benim on ay oldu korunmasız normal mi bilemiyorum
Ovasyon testi kullaniyorum cnm adetimkm 14.gnu basladim 2 gun once hala silik hala silik anlamadim bendeYani benmde 1 sene snra oldu. Bnde ovulasyn testi kullandm hamile kaldm 2. Ayında hemen. Gayet norml yani olmaması. Ama ovulsyn testni tavsye ederm gerçktn
Hemen duş alma kalka meselesine kesinlikle inanmıyorum ben bu ay hiç bişey yapmadım hatta hamile kalmak kafamda kesinlikle yoktu çünkü doktorum rahimde yapışma var açmazsak hamile kalamazsın dedi rahim filmi çektirdim istanbuldan geri Ayvalık'a evime döndüm ameliyat için doktor baktım tam gideceğim gün hamile olduğumu öğrendim Allah ol derse oluyor ve muhakkak rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim verilen ilaç tamamen içerdeki herşeyi temizliyor
öyle demekle olmuyor ıste acaba bıseymı var dıye dusunup duruyorsunDaha 7 ayda psikolojin bozuluyorsa ohooo.
Evliliğinin tadını çıkar biraz.
Akışına bırak olayları.
kullanıyorum ovulasyon testıYani benmde 1 sene snra oldu. Bnde ovulasyn testi kullandm hamile kaldm 2. Ayında hemen. Gayet norml yani olmaması. Ama ovulsyn testni tavsye ederm gerçktn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?