Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıı anladım canımben hala da adet olmadım zaten bu hafta için de mutlaka olması gerekiyor daha hormon testlerim var yapılması gereken
sana niye kısa protokol uygulayacakmış canım söyledi mi :26:
hastanın durumuna gore uygalanan sıstem canım oncelerden genelde uzun kullnılıyomus ama artık genelde kısa dedı doktor bey hasretıom arkdasımız oaylasmız cok guzel detaylı :)Bu prtokol ne yawneden uzunu ve kisasi varki
gittiğim de sorucam canım bu vurulduğum iğne ne içimdi diye :44:biliyosun bende de pko var ama nasıl bi tedavi şekli uygulayacağını söylemediben daha adet olmadım canım haftaya pzt günü randevum var bilmiyorum ne olcak
yani bana adetliyken gel demedi 9 eylül de görüşürüz dedi o kadar o belki de hesaplamıştır :26:
merhaba denizcim
senın topiğinede yazayım dedim belkı burdakı arkadaslara yardımcı olur
selam kızlar bende 3 yıldır cocuk ıstıyorum ama hıc hamıle kalamadım. ılaclar ıgneler derken 2 sefer asılama yaptırdım tutmadı. sımdı tüp bebek ıcın tedavıye basladım. iğne kullanıyorum sanırım 4 yada 5 gun ıcınde yumurtalar toplanacak ınsallah. ne bende ne de esımde bır sorun bulamadılar . ama son sefer tüp bebek ıcın gıttıgım doktor rahmın zayıf dedı. sonrasında dr sormadım ama sanırım bu döneme ait bırseymıs. sorunları olan bence takmasın. bakın bızde sorun yok ama yıne olmuyor. rabbım ısteyınce oluyor bu kesın. ınsallah bol bol dua edelım...
bılemıyorumkı canım benıde adetın 2.veya 3. gunu mutlaka gel ıgnelerını yazalım muayeneı yapalım dedı belkı farklı bısey duusnuyodur doktor ben bıraz fazla soru soruyorum doktora herseyı sormustumdayanmam aklımda kalıcaına dedım
![]()
Elifcim iyi yaptin canim hem tup bebek assmasinda olanlar kaynasir burda
hamilelik takvimi beni motive ediyor:) her adet olduğum gun yapıyorum. her seferinde inşallah silmel zorunda kalmam dıye dua edıyorum ama her seferınde silmek zorunda kalıyorum. sonrakı ay yıne bır umutla yapıyorum. eger bebişim benımleyse ne yapıyor dıye merak edıyorum burdan takip ediyorum onu. bu ay tüp bebek olmasına ragmen yıne yaptım :)
Slmmm ben buralardayimkimseler uğramamış![]()
Zaten bebis icerdeki depodan besleniyor merak etme sen ay zeynep gobus ciktimi disardan belli oluyomu?
yok gülüm belli değil zaten benim organik göbeğim var yaanca beşinci ayda belli olur dediler :26:
Buraya yazdigin icin sagol canim bende baslayinca donup donup bakcam bulmam kolay olurselam kızlar bugun tüp bebek ıcın ıgnelerın 5. gunuydu. sag tarafımda yumurta olusmadı solda .5 tane ıle yola devam edıyoruz:) gonal f 200 yapıyorum yarında yanı 6. gunde cetrOtide adında bır ıgneye baslıyorum sanırım bu ıgnede yumurta catlamasını önlüyormuş...
Buraya yazdigin icin sagol canim bende baslayinca donup donup bakcam bulmam kolay olur![]()
ben sana uzun uzun anlatırım canım :) ama her asamayı gun gun yazmayı ısterım. yenı baslayanlar ıcın. bırde dilim varmıyor ama bu sefer tutmazsa ıkıncı ıcın bana yol gosterır dıye ınsanız unutuyoruz ıste.... aslında burayı gunluk olarak kullanabılırıdım :)
Ben 27 yasindayim 4 yildir cocugum olmuyor tup bebek yapicaz butun hormon tahlillerim hersey normal (son 2 ay triodle ilgili sorun yasadim ama ilac kullaniyorum) esimin tahlilleride normal son muanede de sordum pcosla ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadi ama klomen ve buyutme ignelerinde anlasildigi uzere yumurtlamamda sorun var tabii biliyorum tup bebekde daha cok yumurta elde ediliyor ama benim sorum su bu hormon ilaclariyla buyuyen yumurta tup bebekde basari saglarmi yani benim gibi olup tuple hamile kalan varmi?