• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim durumumda olup tupde basariyi yakalayan varmi?

Suan asada birileri varmi bilmiyorum ama iyi geceler kizlar tekrar gorusmek uzere

Bu prtokol ne yaw :1: neden uzunu ve kisasi varki[/QUOTE]
hastanın durumuna gore uygalanan sıstem canım oncelerden genelde uzun kullnılıyomus ama artık genelde kısa dedı doktor bey hasretıom arkdasımız oaylasmız cok guzel detaylı :)

hıı anladım canım :31:ben hala da adet olmadım zaten bu hafta için de mutlaka olması gerekiyor daha hormon testlerim var yapılması gereken :31:sana niye kısa protokol uygulayacakmış canım söyledi mi :26:

benım yumurtam cok fazla canım oyuzden kısa uygulıcaz dedı doktor onemlı olan cok yumurta degıl kalıtelı ve saglıklı yumurta amacımız dedı uzun prtokol olmaz dedı pco var bende sen gıttıgnde mutlaka sor doktora bana kısamı uzunmu uygulıcaksınız de bırde oldugun ıgneyıde sor ben herseyı sordum hıc cekınme Ahmet bey sakın sakin anlatıyo :) adetın 2. yada 3. gunu cagırdı benı hatta ben olmassam bıle mutlaka gel dıger doktor arkdasıma ılk muayenı ol dedı ben takıp ederım senı dedıılk gunu kacırmayalım dedı recetenı ben hazırlıcam dedı sen adetın 2. gunu gıdıceksın demı ben daaha randevu almadım adet olmadıgım ıcın adet oldugun gun ara dedı

Bu prtokol ne yaw :1: neden uzunu ve kisasi varki
hastanın durumuna gore uygalanan sıstem canım oncelerden genelde uzun kullnılıyomus ama artık genelde kısa dedı doktor bey hasretıom arkdasımız oaylasmız cok guzel detaylı :)

benım yumurtam cok fazla canım oyuzden kısa uygulıcaz dedı doktor onemlı olan cok yumurta degıl kalıtelı ve saglıklı yumurta amacımız dedı uzun prtokol olmaz dedı pco var bende sen gıttıgnde mutlaka sor doktora bana kısamı uzunmu uygulıcaksınız de bırde oldugun ıgneyıde sor ben herseyı sordum hıc cekınme Ahmet bey sakın sakin anlatıyo :) adetın 2. yada 3. gunu cagırdı benı hatta ben olmassam bıle mutlaka gel dıger doktor arkdasıma ılk muayenı ol dedı ben takıp ederım senı dedıılk gunu kacırmayalım dedı recetenı ben hazırlıcam dedı sen adetın 2. gunu gıdıceksın demı ben daaha randevu almadım adet olmadıgım ıcın adet oldugun gun ara dedı[/QUOTE]

gittiğim de sorucam canım bu vurulduğum iğne ne içimdi diye :44:biliyosun bende de pko var ama nasıl bi tedavi şekli uygulayacağını söylemedi :31:ben daha adet olmadım canım haftaya pzt günü randevum var bilmiyorum ne olcak :31:yani bana adetliyken gel demedi 9 eylül de görüşürüz dedi o kadar o belki de hesaplamıştır :26:

gittiğim de sorucam canım bu vurulduğum iğne ne içimdi diye :44:biliyosun bende de pko var ama nasıl bi tedavi şekli uygulayacağını söylemedi :31:ben daha adet olmadım canım haftaya pzt günü randevum var bilmiyorum ne olcak :31:yani bana adetliyken gel demedi 9 eylül de görüşürüz dedi o kadar o belki de hesaplamıştır :26:[/QUOTE]

bılemıyorumkı canım benıde adetın 2.veya 3. gunu mutlaka gel ıgnelerını yazalım muayeneı yapalım dedı belkı farklı bısey duusnuyodur doktor ben bıraz fazla soru soruyorum doktora herseyı sormustum :1::1::1: dayanmam aklımda kalıcaına dedım :D

merhaba denizcim
senın topiğinede yazayım dedim belkı burdakı arkadaslara yardımcı olur

selam kızlar bende 3 yıldır cocuk ıstıyorum ama hıc hamıle kalamadım. ılaclar ıgneler derken 2 sefer asılama yaptırdım tutmadı. sımdı tüp bebek ıcın tedavıye basladım. iğne kullanıyorum sanırım 4 yada 5 gun ıcınde yumurtalar toplanacak ınsallah. ne bende ne de esımde bır sorun bulamadılar . ama son sefer tüp bebek ıcın gıttıgım doktor rahmın zayıf dedı. sonrasında dr sormadım ama sanırım bu döneme ait bırseymıs. sorunları olan bence takmasın. bakın bızde sorun yok ama yıne olmuyor. rabbım ısteyınce oluyor bu kesın. ınsallah bol bol dua edelım...

gittiğim de sorucam canım bu vurulduğum iğne ne içimdi diye :44:biliyosun bende de pko var ama nasıl bi tedavi şekli uygulayacağını söylemedi :31:ben daha adet olmadım canım haftaya pzt günü randevum var bilmiyorum ne olcak :31:yani bana adetliyken gel demedi 9 eylül de görüşürüz dedi o kadar o belki de hesaplamıştır :26:

bılemıyorumkı canım benıde adetın 2.veya 3. gunu mutlaka gel ıgnelerını yazalım muayeneı yapalım dedı belkı farklı bısey duusnuyodur doktor ben bıraz fazla soru soruyorum doktora herseyı sormustum :1::1::1: dayanmam aklımda kalıcaına dedım :D[/QUOTE]
valla aynen bende canım kafam iyice karıştı adet belirtim de yok....ben de herşeyi sorardım canım ama işte o gün nedense tutuldum ben ?
merhaba denizcim
senın topiğinede yazayım dedim belkı burdakı arkadaslara yardımcı olur

selam kızlar bende 3 yıldır cocuk ıstıyorum ama hıc hamıle kalamadım. ılaclar ıgneler derken 2 sefer asılama yaptırdım tutmadı. sımdı tüp bebek ıcın tedavıye basladım. iğne kullanıyorum sanırım 4 yada 5 gun ıcınde yumurtalar toplanacak ınsallah. ne bende ne de esımde bır sorun bulamadılar . ama son sefer tüp bebek ıcın gıttıgım doktor rahmın zayıf dedı. sonrasında dr sormadım ama sanırım bu döneme ait bırseymıs. sorunları olan bence takmasın. bakın bızde sorun yok ama yıne olmuyor. rabbım ısteyınce oluyor bu kesın. ınsallah bol bol dua edelım...

tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.benim başımdan 3 aşılama geçti aynen dediğin gibi iğneler ilaçlar derken tüp bebeğe kadar geldik benim de kısmet olursa ilk denemem olacak :16:dr belki rahimin için ekstra iğne falan verir belki güçlensin diye ...bu işler sorun olup olmamasına bakmıyo canım allahım istedikten sonra herşey olur gerisi sadece vesile :16:

bide merak ettim canım niye hamilelik takvimin var ?

bılemıyorumkı canım benıde adetın 2.veya 3. gunu mutlaka gel ıgnelerını yazalım muayeneı yapalım dedı belkı farklı bısey duusnuyodur doktor ben bıraz fazla soru soruyorum doktora herseyı sormustum :1::1::1: dayanmam aklımda kalıcaına dedım :D

hamilelik takvimi beni motive ediyor:) her adet olduğum gun yapıyorum. her seferinde inşallah silmel zorunda kalmam dıye dua edıyorum ama her seferınde silmek zorunda kalıyorum. sonrakı ay yıne bır umutla yapıyorum. eger bebişim benımleyse ne yapıyor dıye merak edıyorum burdan takip ediyorum onu. bu ay tüp bebek olmasına ragmen yıne yaptım :)

Son düzenleme:
Elifcim iyi yaptin canim hem tup bebek assmasinda olanlar kaynasir burda

hamilelik takvimi beni motive ediyor:) her adet olduğum gun yapıyorum. her seferinde inşallah silmel zorunda kalmam dıye dua edıyorum ama her seferınde silmek zorunda kalıyorum. sonrakı ay yıne bır umutla yapıyorum. eger bebişim benımleyse ne yapıyor dıye merak edıyorum burdan takip ediyorum onu. bu ay tüp bebek olmasına ragmen yıne yaptım :)

seni iyi hissettiriyosa sorun yok canım keyfine bak :)))))))))

selam kızlar bugun tüp bebek ıcın ıgnelerın 5. gunuydu. sag tarafımda yumurta olusmadı solda .5 tane ıle yola devam edıyoruz:) gonal f 200 yapıyorum yarında yanı 6. gunde cetrOtide adında bır ıgneye baslıyorum sanırım bu ıgnede yumurta catlamasını önlüyormuş...

selam kızlar bugun tüp bebek ıcın ıgnelerın 5. gunuydu. sag tarafımda yumurta olusmadı solda .5 tane ıle yola devam edıyoruz:) gonal f 200 yapıyorum yarında yanı 6. gunde cetrOtide adında bır ıgneye baslıyorum sanırım bu ıgnede yumurta catlamasını önlüyormuş...
Buraya yazdigin icin sagol canim bende baslayinca donup donup bakcam bulmam kolay olur :1:

Buraya yazdigin icin sagol canim bende baslayinca donup donup bakcam bulmam kolay olur :1:

ben sana uzun uzun anlatırım canım :) ama her asamayı gun gun yazmayı ısterım. yenı baslayanlar ıcın. bırde dilim varmıyor ama bu sefer tutmazsa ıkıncı ıcın bana yol gosterır dıye ınsanız unutuyoruz ıste.... aslında burayı gunluk olarak kullanabılırıdım :)

ben sana uzun uzun anlatırım canım :) ama her asamayı gun gun yazmayı ısterım. yenı baslayanlar ıcın. bırde dilim varmıyor ama bu sefer tutmazsa ıkıncı ıcın bana yol gosterır dıye ınsanız unutuyoruz ıste.... aslında burayı gunluk olarak kullanabılırıdım :)

Kullan kullan canim aa unutmayi bana mi diyosun benim kadar unutkan biri yoktur valla

Arkadaşlar merhaba banada genetik bir rahatsızlıktan dolayı tüp bebek dediler çok korkuyorum nasıl bir süreç bizi bekliyor deneyimli arkadaşlar nolur anlatın işlemler ağrılımı:(

Ben 27 yasindayim 4 yildir cocugum olmuyor tup bebek yapicaz butun hormon tahlillerim hersey normal (son 2 ay triodle ilgili sorun yasadim ama ilac kullaniyorum) esimin tahlilleride normal son muanede de sordum pcosla ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadi ama klomen ve buyutme ignelerinde anlasildigi uzere yumurtlamamda sorun var tabii biliyorum tup bebekde daha cok yumurta elde ediliyor ama benim sorum su bu hormon ilaclariyla buyuyen yumurta tup bebekde basari saglarmi yani benim gibi olup tuple hamile kalan varmi?

canım, bende yumurtlama sorunu vardı ama Allah'a şükürler olsun şu an hamileyim. üstelik benim tüplerimde de sıkıntı vardı.

Back
X