• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim durumumda olup tupde basariyi yakalayan varmi?

canım adına çok sevindim sen buraya yaz hep umut oluyosun bize inşallah herşey böyle sonuna kadar yolunda gider allahım hepimizi evlat sahibi yapsın kucaklarımızı doldursun inş

benım amacım da bu :) ınsallah alırız bebıslerımızı kucagımıza:)

kızlar hiç canınızı sıkmayın. herşey Rabbim'in "Ol" demesine bakıyor. benim polipim vardı alındı, ardından tiroit sorunum çıktı, tedavisini gördüm, hala görüyorum. sonra tüplerimin biri tamamen tıkalı çıktı, diğeri de tamamen açık değildi. zaten yumurtlama sorunum vardı, bir türlü iğnelere cevap vermiyordum, daha yumurtam olgunlaşmadan sönüp gidiyordu. tüp bebek tedavisi sırasında muayenelerde yalnızca bir tane yumurtam göründü. üstelik onun içinin boş çıkma veya dolu olsa bile döllenmeme ihtimali vardı. ama yumurta toplamada 5 tane yumurtam toplandı. 3'ü olgun çıktı ve döllendi. 2'si 5. güne kadar gitti, kalitelilerdi. ikisi de transfer edildi ve Allah'a binlerce şükürler olsun ki 1 tanesi tuttu. şu an oğluma hamileyim. inşallah sizlerin de olacak. ben tedavi sırasında çok stresli ve hep acabalarla bir süreç geçirdim ama değmezmiş. Rabbim dilerse 1 tane var denilen yumurta ile bile neler oluyor. inşallah evlat isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim.

canım hayırlı olsun bebeğin inşallah bizlerde sen gbi yazarız buraya hamileyim diye bende 5 yıllık evliyim başta eşimin sperm sorunu var 3 başarısız tüp bebek şu anda bende hipertiroid çıktı inan hiç anne olamaycağım diye üzülüyorum ama sen bana umut oldun arkadaşım sen hipotiroid mi yoksa hipertiroid misin Ben temmuz ayında başlayacaktım dondurumuşlarla ama olmadı tsh ççok düşük çıktı şu anda beklemedeyim sintigrafiye bakıldı bilmiyorum ne zaman bize de nasip olur annelik ALLAH tamamına sorunsuz bir şekilde tamamına erdirsin

canım hayırlı olsun bebeğin inşallah bizlerde sen gbi yazarız buraya hamileyim diye bende 5 yıllık evliyim başta eşimin sperm sorunu var 3 başarısız tüp bebek şu anda bende hipertiroid çıktı inan hiç anne olamaycağım diye üzülüyorum ama sen bana umut oldun arkadaşım sen hipotiroid mi yoksa hipertiroid misin Ben temmuz ayında başlayacaktım dondurumuşlarla ama olmadı tsh ççok düşük çıktı şu anda beklemedeyim sintigrafiye bakıldı bilmiyorum ne zaman bize de nasip olur annelik ALLAH tamamına sorunsuz bir şekilde tamamına erdirsin

amin canım. Allah dileyen herkese versin inşallah..

canım ben hipertiroidiyim. bunu da bebek düşünene kadar hiç fark etmemiştim bile. ama şu an tüp bebek ile hamile hipotirioidi tanıdığım var ;)

Son düzenleme:

canım ben hipertiroidiyim. bunu da bebek düşünene kadar hiç fark etmemiştim bile. ama şu an tüp bebek ile hamile hipotirioidi tanıdığım var ;)

ay canım şu anda aynı hamile haberi almış gibi sevindim gerçekten bak bende hipertiroidlim tedavin ne kadar sürdü. normalde bende yoktu 2 aya kadar biraz çok sıkıntı ve üzüntü yaşadım geçen yıl ben ona bağlıyorum ailevi nedenlerle beni çok üzdüler eşimin ailesi çok bunalttılar beni normalde benim hiç bir sorunum yoktu hiç mi hiç yani bizim kisi erkek infertilesi yüzünden olmuyordu ama şu anda bende de var inan senin adına o kadar çok sevindim sanki ben hamileyim çünkü bu hastalıkla da hamile kalabiliyormuş insan onu öğrenmiş oldum arkadaşım senin değerlerin normale ne zaman döndü cevaplarsan çok sevinirim
ALLAH a emanet ol

Hipertiroid de deger yuksekmi dusukmu cikiyor acaba

e2 sonucu1800 falan endemetrium8,5 olmus sagda tek yumurta 16,5 solda 18 dörttane 18,5 birtane. yanı 5 yumurta ıle tedavıyı sonlandırdık bugun.artık ıgnelerı bırak dedı dr. bu gece 11,30 da catlatma ıgnesını vurulacagım salı sabah erkenden gıdıp yumurta toplamak ıcın hazırlanacagım 10,30 da yumurta toplamaya alacaklar. yarın yıne gıtmem gerek ama anestezi uzmanı ıle gorusup toplama ıslemı ıcın not alacakmıs. hazırlık yapacak adam galıba :)

denızcım buda senın ıcın :)

e2 sonucu1800 falan endemetrium8,5 olmus sagda tek yumurta 16,5 solda 18 dörttane 18,5 birtane. yanı 5 yumurta ıle tedavıyı sonlandırdık bugun.artık ıgnelerı bırak dedı dr. bu gece 11,30 da catlatma ıgnesını vurulacagım salı sabah erkenden gıdıp yumurta toplamak ıcın hazırlanacagım 10,30 da yumurta toplamaya alacaklar. yarın yıne gıtmem gerek ama anestezi uzmanı ıle gorusup toplama ıslemı ıcın not alacakmıs. hazırlık yapacak adam galıba :)

Sagol canim ben diger tarafdan kont.ediyom burdakileride burdaki kizlar okusun umut olsun onlarada
yüksek çıkıyor canım. hamilelikle daha da artıyor ama ilaçla kontrol altına alınabiliyor çok şükür.
Peki intihap mi var oluyor ya benimki ondanmidir

canım seninle bir heyecanla bekliyorum gelişmeleri e2 ne acaba? bide sen hangi merkezde yaptırıyorsun tüp bebeği...

İyi canim yok cikmada bekleme asamasindayim sen nasilsin bebis nasil

tamam rapor cıktıgında hemen haber ver raporun cıkmasıyla bile bayram ederiz vala :21::21::21::32::32::32:
çok dua edıyorum senin için gülommmm inşallahh olucak kız bak kaderinde ikiz anne olmakta varmış eşin ve kaynın gibi :9::9: ben iyiyim canım buraya baya takılmaya başladım:31::31: kış temziliğini bitirdim:31: burda heme kış geliyor havalr cok soğdu ufo yakıyoz

Ben 27 yasindayim 4 yildir cocugum olmuyor tup bebek yapicaz butun hormon tahlillerim hersey normal (son 2 ay triodle ilgili sorun yasadim ama ilac kullaniyorum) esimin tahlilleride normal son muanede de sordum pcosla ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadi ama klomen ve buyutme ignelerinde anlasildigi uzere yumurtlamamda sorun var tabii biliyorum tup bebekde daha cok yumurta elde ediliyor ama benim sorum su bu hormon ilaclariyla buyuyen yumurta tup bebekde basari saglarmi yani benim gibi olup tuple hamile kalan varmi?

merhaba canım benimde yumurtlama rezervim az bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorun amh sonucum 0,20 çıktı bıestron ilaca başladık yumurtları güçlendiriyormuş geçen ay bir arkadaşım o ilacı işte sadece 2 yumurtası varken bu ay tüp bebek ile hamile şu an inşallah bizde başaracağız senin değerlerin nasıl ilaç içiyor musun hayırlısı inşallah

tamam rapor cıktıgında hemen haber ver raporun cıkmasıyla bile bayram ederiz vala :21::21::21::32::32::32:
çok dua edıyorum senin için gülommmm inşallahh olucak kız bak kaderinde ikiz anne olmakta varmış eşin ve kaynın gibi :9::9: ben iyiyim canım buraya baya takılmaya başladım:31::31: kış temziliğini bitirdim:31: burda heme kış geliyor havalr cok soğdu ufo yakıyoz

Tabii canim rapor ciksa hemen msj atarim sana iyi bak ev islerini bitirdiin bol bol dua et canim

evet haklısın canım:) bazen ben soru soracak kımseyı bulamıyorum :) belkı bır faydam olur ıste :)

selam bende birşeyler sormak istiyorum konuşalım ne olur.bu ay deneeyeceğiz inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

merhaba canım benimde yumurtlama rezervim az bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorun amh sonucum 0,20 çıktı bıestron ilaca başladık yumurtları güçlendiriyormuş geçen ay bir arkadaşım o ilacı işte sadece 2 yumurtası varken bu ay tüp bebek ile hamile şu an inşallah bizde başaracağız senin değerlerin nasıl ilaç içiyor musun hayırlısı inşallah

Merhaba
benim amh testtim yapilmadi hormon testlerimde hersey normal gozukuyor son 2 ayda tsh sorunlu cikti ama yumurtlayamiyorum bu kaniya ben vardim

Merhaba
benim amh testtim yapilmadi hormon testlerimde hersey normal gozukuyor son 2 ayda tsh sorunlu cikti ama yumurtlayamiyorum bu kaniya ben vardim

merhaba canım benim de son 3 tüp bebek denemesinden sonra 2 ay önce tsh sorunum çıktı bende hipertiroid var canım şu anda tedavi aşamasındayım sintigrafiden bakıldı ama daha sonuçları doktora gösteremedim bende yumurtlayamıyorum aynı bende senin gibi düşünüyorum senin sorunun ne arkadaşım yani hiper mi hipo mu çok merak ediyorum böyle olupta tüp bebek ile hamile olan var mı acaba gerçekten kendimi hiç anne olamayacağım düşüncesi beni bitirdi inşallah bizlerde bir gün o duyguyu yaşarız

merhaba canım benim de son 3 tüp bebek denemesinden sonra 2 ay önce tsh sorunum çıktı bende hipertiroid var canım şu anda tedavi aşamasındayım sintigrafiden bakıldı ama daha sonuçları doktora gösteremedim bende yumurtlayamıyorum aynı bende senin gibi düşünüyorum senin sorunun ne arkadaşım yani hiper mi hipo mu çok merak ediyorum böyle olupta tüp bebek ile hamile olan var mı acaba gerçekten kendimi hiç anne olamayacağım düşüncesi beni bitirdi inşallah bizlerde bir gün o duyguyu yaşarız

valla sorunun ne oldugunu bende bilmiyorum iki ay once tsh 6 gibi cikti dahiliye yonlendirildim orda da tsh sinir icinde cikti ama anti tpo 73.9cikmis (sen sorunca simdi baktim ne olduguna ) dr bir ilac verdi 1 ay kullan gel dedi 37 gun oldu gidicem hala dustumu diye ama bu sorunlar birden cikti yoktu yani acaba o mu engel tupde basarili olabilirmiyiz ki dun bir arkadas vardi o tupde basariyi yakalamis

Back
X