benim düşmanım annemin arkadaşı

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
cok dusundum bu derdimi sizlerle paylasami diye sonunda paylasmaya karar verdim .
benim en buyuk dusmanim annemin en iyi arkadasi . yakinda kuzenimin dugunu var ve annem kac gundur "sen o kadina iyi davranmazsan goturmem seni dugune" diye tuturdu . neymis efendim o kadin bizim eve gelecekmis bizim evde kalacakmis benim ona saygim yokmus ona hosgeldin demiyormusum bu yuzden kuzenimin dugunune goturmezmis beni . ilk konumda bahsetmistim bu dusmanimdan bana neler cektirdi ben bu kadina arkadas gibi davranamam yuzunu bile gormek istemiyorum . ya annemin o arkadasina iyi davranacakmisim yada kuzenimin dugunune gidemezmisim .

Neden sevmiyorsun kadını

1. yalanlariyla sevgilimden ayirdi beni
2. yuzume guluyor arkamdan dedikodumu yapiyor

iki yuzlunun teki hakkimda cok yalanlar soyledi cok bilmis

Annen bunları bilmiyor mu ?

yaşın kaç? o kadar küçük müsün ki annen seni düğüne götürmem diye tehdit edebiliyor? sanki dediğimi yapmazsan şeker almam sana der gibi hiç hoş değil

Annen bunları bilmiyor mu ?

biliyor , o yalanlardan sonra cok kizdi bana gercek sandi tabi bi kac hafta sonra bana inandi onun soylediklerinin yalan oldugunu .

yaşın kaç? o kadar küçük müsün ki annen seni düğüne götürmem diye tehdit edebiliyor? sanki dediğimi yapmazsan şeker almam sana der gibi hiç hoş değil

benimde hosuma gitmiyor 20 yasindayim , cokta uzuluyorum cunku o kuzenim gercekten cok istiyor dugunune gelmemi tekrarlayip duruyor geleceksin diye , ben bi dusman yuzunden kuzenimin dugunune gidemeyecekmiyim yani , bi kac sene oncede baska bi kuzenimin dugunune gitmeme engel oldu okadar nefret ediyorum ki o kadindn .

Kadına çemkirirdim ben hanımlık falan kalmazdı bende. Anneme de durumu anlatırdım yeter artık diye

ne demekmiş gidememek ya, tabi ki de gitceksin.. 20 yaşında koskoca kızı eve bağlıcak değil heralde annen? ben olsam sen götürmesen de ben gidemez miyim derdim ve giyinir süslenir giderdim ve annenin yaptığını cidden yakıştıramadım kim olursa olsun herhangi biri için kızını üzmek hoş bişey mi şimdi

o büyü olayına çözüm bulabildin mi?

ne yapabilirim ki elimden sadece nas felak ayetel kursi sureleri okumak gelir ama yaptiklari yanina kalirmi suan kendide kocasiyla kotu hatta ayrilmak uzereler allah bildigi gibi yapsin .

Kadına çemkirirdim ben hanımlık falan kalmazdı bende. Anneme de durumu anlatırdım yeter artık diye

benimde sabrim kalmadi zaten cok fazla olmaya basladi annem ona saygi gostermemi istiyor geldiginde hosgeldin dememi bekliyor ama ben suratini bile gormek istemiyorum okadar kotuluk yapti ki bana hayatta afetmem bana saygi gostermeyenede saygi gostermem

vhalla annene ve o kadına inat sevgili yapardım kendime...

büyü nasıl tutmazmış gösterirdim ...

peki o düğüne kendi başına gitme şansın yok mu çok mu uzak?

yani karşı gelsen annene ne olur ki?

Son düzenleme:

Yaa ben annene çok takıldım nasıl büyü yapar ya hemde kızına !!!

Allah'ım sen koru..

Mutlu olamaz büyü yapanlar o karıda olamaz

keske dedigin gibi yapabilsem ama dugun uzakta yani ucak biletimi nasil alip gidebilirim ki , annem her hangi biri icin kizimi üzmeyeyim demiyor iste , bana nekadar kotu olursa olsun hosgeldin denir sarilir yanina oturup sohbet edilir diyor ama kendi dusmanlarinin yakin yanina bile yaklasmiyor

bende senin gibi dusundum inadina sevgili yaparim diye ama sonra vazgectim cunku insanlarin duygulariyla oynamak istemiyorum . dugunde uzak evet ucakla gidilmeli

Yaa ben annene çok takıldım nasıl büyü yapar ya hemde kızına !!!

Allah'ım sen koru..

Mutlu olamaz büyü yapanlar o karıda olamaz

malesef bi kac sene once o kadin yapti bana bu kotulugu seni ne zenginler isteyecek ayril ondan o oyle kotu boyle kotu diyerekten , oysa melek gibi biriydi , benide kendi gibi para duskunu sandi galiba ona ne benim kaderimden . yani ben nasil bana bukadar buyuk bi kotuluk yapan birine suratina gulup hosgeldin diyip sarilayim nasil saygi gostereyim , hic birsey olmamis gibi davranamam , hakimdada yalanlar soyledi . onun benim kuzenimin dugunuyle ne alakasi var ki o kadini sevmedigim icin saygi gostermedigim icin annem beni kuzenimin dugunune goturmemekle cezalandirmak istiyor . ben bu kadini sevmemekle haksizmiyim ?

Canim,ben yeni uyeyim eski konunu bilemiyorum ama burada yazilanlardan sunu cikardim.insan ayrilinca cok sevdigi birinden hele ki bu cevresinin istemedigi biriyse o istemeyrn insanlar cok gozune batiyor.ben mutluydum,ben o adami her haliyle kabul etmistim,onlara neydi diye kiziyor.sen bu cocuktan ayrilmissin,giden gitmis,bir daha cevrendekilerin iliskine mudahil olmalarina izin vermezssin,iliskini kendin yasar ucuncu sahislara anlatmazsin.ama olan olmus,bu kadinin baska yanlislari varsa annene sevgiyle gostermeye calis,belli ki annen ondan manen destek goruyor,sen biraz annenin yaninda ol ona arkadas ol bak annen ondan nasil kopuyor.benim teyzem boyle cok iyi anliyorum.onun fesatligini,ailemize karismasini,yigenlerinin dedikodusunu yapmasini anlayamiyorum,anneme anlatamiyorum.ben de vazgectim ama hic acigimi vermiyorum.az cok kadini taniyorsun sen de acik verme sinucta yabanci biri.hakkinda hayirlisi canim.

Teyzen halan dayın falan var mı? eğer yakınsan onlara açsan konuyu , annem düğüne göndermiyo gibisinden olmazmı:44:

bide bnm annemde bişeye sinilenince gidemezsin edemezsin diip bni deli eder o huy ondada var ya bide uçak bileti alamam falan demişsin yavaştan işe gir belki oda değiştirir annenin görüşünü hani sen para kazanınca falan :44:

Annemin arkadaşının modelinden desene. Yüzüme canım canım arkamdan "siz buna çok yüz veriyosunuz, telefonu bozulduysa bozuldu sen niye alıyosun, ingilizce kursu çok mu lazımdı" 23 yaşındayım buarada ve yeni mezunum. Bunları diyen kadın 18lik oğluna 350 milyonluk saat alan insan

Bi'gün denk geldim ve "herkes kendi ailesiyle ilgilensin, ben çalışıyo muyum telefonum bozuldu durumumuz iyiyse herhalde ailem alacak" dedim bi'daha ses gelmedi.

Annemin bi'tane arkadaşı benden bi'şey istemeye çekiniyo mesela. Terbiyesiz değilim ama salak yerine koyulamam annemin arkadaşı diye neticede koca insanım evlensem çocuğum olur
Onun da benden 2 yaş büyük ve benden 3 yaş küçük oğlu var. İki de bi'beni arayıp küçük oğlunun projelerine yardım etmemi istiyodu bi'yaptım iki yaptım anneme söyleniyorum ama en sonuncu da abisi gezmeye gitti ben de senden rica edeyim yine dedim dedi bende "X teyze kendi çocuğun gezerken ben niye iki de bir kendi dersimi bırakıp senin çocuğuna yardım ediyorum abisi benden daha büyük daha bilgilidir söyle oğluna oğlun yardım etsin kardeşine benim dersim var" deyip telefonu kapamıştım.

Annem bi'şey diyemedi zira mecbur değilim sürekli sürekli. Sen çok bile dayanmışsın

cevremde o adami istemeyen tek kisi o kadindi , annemde kabulenmisti o sevgilimi ama sonra o annemin arkadasi oyle yalanlar soyledi ki onun hakkinda oysa onu tanimiyordu bile cok sacma . o kadin arkamdan sacma isler cevirdi ve ayirdi beni ondan bu yuzden cok gozume batiyor . hakkimda cok yalanlar soyledi adimi kirlemeye calisti ama bunlari gelipte yuzume karsi soylemeye cesareti yok , yuzume guler arkamdan dedikodu . bu konuyuda acmayalim tekrar .

bi kac sene once bi kuzenimin dugunune gitmeme engel oldu bu seferde yine onun yuzunden kuzenimin dugunune gidememekten korkuyorum ..

kadın bu kadar tehlikeliyse anneni o kadına karşı yalnız bırakma bence
peşlerinden ayrılma hep gözün kadının üstünde olsun derim

1. yalanlariyla sevgilimden ayirdi beni
2. yuzume guluyor arkamdan dedikodumu yapiyor

iki yuzlunun teki hakkimda cok yalanlar soyledi cok bilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…