- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Dün kayınvalidemle yufka yapmak için sözleşmiştik. Sizlerde de vardır belki burda kış için yufkalar açılır, kimisi kurutulur, kimisi gözleme gibi sarılıp kurutulur, kimisi silor erişte şeklinde doğranır kışında afiyetle yenir:-D neyse uzatmim kayınvalidem apartmanda oturuyor benden önce yapamazmış ben alışlınım annemden her sene yaparık. Seninle yaparız die heves etmiş tüplü sac falan almış yapalımmı ikimizede dedi tamm dedim. Çok değil ikimizin haklayabilceği kadar hamur yaptık ben açtım o pişirdi hallettik. Birazından da akşam yemek için gözleme yaptık söylemesi ayıptır. Tabi işler bitti yorulduk falan. Neyse eşim,kaynım falan sofra kurduk beraber. Ta taaammmm süpriz eltimler geldi. Tabi hoşgeldiler sefa getirdiler masaya 2tabak daha. Yemekler yendi daha sofradayız muhabbet ediyoruz. İşte yoruldunuz falan dedi kayınpederim. Cağnım eltim 'boğazınızı bu kadar düşünmeseniz yorulmazdınız' dedi. Yahu insaf nerde jaldı nezaket kuralları... daha yaptığıö şey boğazından midene inmemiş elinize sağlık nerde... ay valla eltim harika, bigün utanmıcam sorcam ne kullanıo bu neyin kafası bende istiyom die. Tabi yemeğin sonuydu zaten kalktım çok yorulduk kusura bakmayın bi eve gidelim dedim eve geldik. Ayhhh anlatırken bile fenalık geldi üstüme sabah sabah:-D lütfrn ama lütfen biraz nezaket diliyorum hepimize... bi teşekkür bi eline sağlık bi saol demek zor değil...