benim eltim bir harika!!!

eltinle anlaşamadığınız başka sorunlarınızdamı var.belki aranızda geçen mevzular yüzünden oda öyle laf çarptırmıştır.
eltim başlı başına sorun zatrn. Bnm onla ddğil ama onun benlr çok sorunu var. Epi topu 3senede roman olur.

bu olayda da karnı doyunca söylemiş :rolleyes::rolleyes: açken sen sen değilsin gibi bir şey sanırım :KK70::KK70::KK70:
biraz öyle oldu:-D

İşte tam bunu söylerken elindeki yiyeceği alacaksın.
hamile kız ayıptır gene. Adiyet olsun yesin de bu kadarda küstah olunmazki...

kıskannççç şeyy nolcekkk :)

Eltim yok diyee şanslımıyım ne acaba :KK53:
hemde çooook:-D

Onu da çağırmadığınız için bozulmuş olabilir
birkaç mesaj önce anlattım bir öncekine çaırmadık hamile hemde zaten gelmez die kudurdu, bunada çağırmış kayınvalidem bu halimle işmi yaptırcanız demiş.

Amaaannnnn her aileden böyle değişik ve enteresan insanlar mutlaka çıkıyor işte engelleyemiyorsun kiii
keşke bi yolu olsaaa...

eltiye bak eltiye, soyledigi lafta el sagligi. terbiyesiz. orada onu mosmor eder, lafini sozunu bil, espirininde bir siniri vardir, bundan sonra senden espiri falan istemiyorum batiyor bana der, ortamida ortaligida karistirirdim.
bidaha oyle luzumsuz konussunda goreyim.
ah işte masada 55yaşımfa kayınpederim kayınvalidem var. Saygısızlık etmek istemedim onun gibi.

Madem oyle yemeseymis , alla alla zorla sinir ediyorlar insani ..

Kiskancliktan yapiyordur o..

herkes bi yerden cekiyo iste demek ki.. ya kaynana ya gorumce ya elti.. benim de eski elti cok iyi bi kizdi ama kaynanayla kizi herkese yetiyodu sirretlikte.. muhim olan eş, ozetle 'iş kocada biter'..
sizinki de cok buyuk sorun degil, bosver ;)

Ayy onu biliyoruz zatende artık sınırlarını aşıyor... benm on yıllık sevgilim o ise 4 yıldır evli. Beni istediklerinde bir yılık evliydi. Ortalığı kaldırdı benden ne çabuk bıktınız yeni gelin alıonuz die. Baya bildiğin istemeyin daha erken dedi yaaa...

Yalnız buna ohaaa çüşşş demek en doğru tabir olur o ne demek yaa benden ne çabuk bıktınız da yeni gelin mi alıosunuz? Bu normal bi kişilik değil malesef! mümkün olduğunca az görüşün evet sonuçta yakın bi akraba ama kv de biliodur heralde durumu anlayışla karşılar diye düşünüorm ve sizde her fırsatta cevabını verin

benim eltim candır can! Allah yokluğunu göstermesin. Ailenin iki çorbadan üyesi olarak müthiş bi ikili oluyoruz yan yana gelince :KK5: ama anlattığınız hikaye bana abimin eşini hatırlattı. Benim kanayan yaram da odur :KK14:

Dün kayınvalidemle yufka yapmak için sözleşmiştik. Sizlerde de vardır belki burda kış için yufkalar açılır, kimisi kurutulur, kimisi gözleme gibi sarılıp kurutulur, kimisi silor erişte şeklinde doğranır kışında afiyetle yenir:-D neyse uzatmim kayınvalidem apartmanda oturuyor benden önce yapamazmış ben alışlınım annemden her sene yaparık. Seninle yaparız die heves etmiş tüplü sac falan almış yapalımmı ikimizede dedi tamm dedim. Çok değil ikimizin haklayabilceği kadar hamur yaptık ben açtım o pişirdi hallettik. Birazından da akşam yemek için gözleme yaptık söylemesi ayıptır. Tabi işler bitti yorulduk falan. Neyse eşim,kaynım falan sofra kurduk beraber. Ta taaammmm süpriz eltimler geldi. Tabi hoşgeldiler sefa getirdiler masaya 2tabak daha. Yemekler yendi daha sofradayız muhabbet ediyoruz. İşte yoruldunuz falan dedi kayınpederim. Cağnım eltim 'boğazınızı bu kadar düşünmeseniz yorulmazdınız' dedi. Yahu insaf nerde jaldı nezaket kuralları... daha yaptığıö şey boğazından midene inmemiş elinize sağlık nerde... ay valla eltim harika, bigün utanmıcam sorcam ne kullanıo bu neyin kafası bende istiyom die. Tabi yemeğin sonuydu zaten kalktım çok yorulduk kusura bakmayın bi eve gidelim dedim eve geldik. Ayhhh anlatırken bile fenalık geldi üstüme sabah sabah:-D lütfrn ama lütfen biraz nezaket diliyorum hepimize... bi teşekkür bi eline sağlık bi saol demek zor değil...
Kiskaniyorsun eltini. Cok belli ediyorsun. . Nezaket eltinin hatalarini ortmektir once. Asife etmek değil

Eli işlemeyenin Dili işlermiş... Dilli düdük... Sallama iyice kudursun..
Benimde 2 tane eltim olcak rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

Eltin kendini kaynana sanıyor herhalde.
Terbiyesizlik o laf..
Merak ettim kaynanan bi şey demedi mi bu lafa ?

Ayy onu biliyoruz zatende artık sınırlarını aşıyor... benm on yıllık sevgilim o ise 4 yıldır evli. Beni istediklerinde bir yılık evliydi. Ortalığı kaldırdı benden ne çabuk bıktınız yeni gelin alıonuz die. Baya bildiğin istemeyin daha erken dedi yaaa...
Ayy yeminle benim elti adayim aklima geldi...
Annesi benimkine hadi oglum ne zaman evlenceksiniz dediginde elti araya girip amann daha evlenmesinler yaslari otursun daha erken demisss..ulan sana neeee...
Kendisi evlenirken 20-21 yasindaydi kocasida 23-24 fln..
Suanda ben 23 yasindayim sevgilimde 3 ay sonra 25 olcak...
Sence daha kucukler onlar evlenmesin diye bir yorum yapmaya hakki var mi... Yok.. Umarim kv hasetligini gormustur.
Baya daha tanismadan eltilik yapiyor iste ortasindan catliyor.. Nasil sinir oldum bende anlatamam.. Onyargiyla yaklasmama sebep olcak en sonunda..
Yok boyle hasetlik yaa..

Ozur dilerim ama konudan aklimda kaln tekk sey yufka:DDboyle sicacikk ustune tereyag surcen miss:D..hamaratliginizi cekememistir;)

başlığı görünce şaşırdım valla canım sonunda harika bi elti görücem dedimm okuyunca yine yanıltmadı beni bendede 3 tane var ne yapsan bişey bulur bunlar :63::63::63::63:

Dün kayınvalidemle yufka yapmak için sözleşmiştik. Sizlerde de vardır belki burda kış için yufkalar açılır, kimisi kurutulur, kimisi gözleme gibi sarılıp kurutulur, kimisi silor erişte şeklinde doğranır kışında afiyetle yenir:-D neyse uzatmim kayınvalidem apartmanda oturuyor benden önce yapamazmış ben alışlınım annemden her sene yaparık. Seninle yaparız die heves etmiş tüplü sac falan almış yapalımmı ikimizede dedi tamm dedim. Çok değil ikimizin haklayabilceği kadar hamur yaptık ben açtım o pişirdi hallettik. Birazından da akşam yemek için gözleme yaptık söylemesi ayıptır. Tabi işler bitti yorulduk falan. Neyse eşim,kaynım falan sofra kurduk beraber. Ta taaammmm süpriz eltimler geldi. Tabi hoşgeldiler sefa getirdiler masaya 2tabak daha. Yemekler yendi daha sofradayız muhabbet ediyoruz. İşte yoruldunuz falan dedi kayınpederim. Cağnım eltim 'boğazınızı bu kadar düşünmeseniz yorulmazdınız' dedi. Yahu insaf nerde jaldı nezaket kuralları... daha yaptığıö şey boğazından midene inmemiş elinize sağlık nerde... ay valla eltim harika, bigün utanmıcam sorcam ne kullanıo bu neyin kafası bende istiyom die. Tabi yemeğin sonuydu zaten kalktım çok yorulduk kusura bakmayın bi eve gidelim dedim eve geldik. Ayhhh anlatırken bile fenalık geldi üstüme sabah sabah:-D lütfrn ama lütfen biraz nezaket diliyorum hepimize... bi teşekkür bi eline sağlık bi saol demek zor değil...
Çokta büyük bir laf etmemiş eltin.Aile içinde otururken söylenmiş bir laf.Yoruldunuz lafı çok geçtiyse,ona bi,naen demiştir.Hee demelimiydi hayır.Basit bir denszilik.Bu onun kötü/nezaketsiz olduğu anlamanıa gelmez.

Simdi soylenecek kisi var soylenmeyecek kisi var,
karsimdaki kisinin kaldirabilecegine inaniyorsam ayni cumleyi soyler gulerdim, yasanmistir da,
o da bana "yerken bile hala konusuyorsun" demisti : ))
yani eltiniz samimiyetten demis olabilir mi? Duz mantik?

ya da siz onu yufka acarken cagirmadiniz diye kiskandi...
o zaman dedigi hos olmamakla beraber kv.nin onu ayirmasi da bir o kadar kotu bence.

Back
X