benim eltim bir harika!!!

Eltin ilgiyi kiskanmis heralde. Ama benim encok gozlemede kaldi gozum. Acayip canim cekti valla. Neliydi gozlemeniz :) yapip yemem lazim :)

herkes bi yerden cekiyo iste demek ki.. ya kaynana ya gorumce ya elti.. benim de eski elti cok iyi bi kizdi ama kaynanayla kizi herkese yetiyodu sirretlikte.. muhim olan eş, ozetle 'iş kocada biter'..
sizinki de cok buyuk sorun degil, bosver :KK66:
eşimi hiç karıştırmıorum onu karıştırsam hepten sorun çıkar ama anlıor tabi. Zatrn olabildiğince az görüşüyoruz ama o azları bile zehredior...

Yalnız buna ohaaa çüşşş demek en doğru tabir olur o ne demek yaa benden ne çabuk bıktınız da yeni gelin mi alıosunuz? Bu normal bi kişilik değil malesef! mümkün olduğunca az görüşün evet sonuçta yakın bi akraba ama kv de biliodur heralde durumu anlayışla karşılar diye düşünüorm ve sizde her fırsatta cevabını verin
kvm bilior bilmezmi ona etttikleri bana ettiklerinin on katı. Aman oğlum üzülmesin die katlanıor. Olabildiğince az görüşüyoruz ama maaleaef o yine bize üzcek şeyler buluor.

benim eltim candır can! Allah yokluğunu göstermesin. Ailenin iki çorbadan üyesi olarak müthiş bi ikili oluyoruz yan yana gelince :KK5: ama anlattığınız hikaye bana abimin eşini hatırlattı. Benim kanayan yaram da odur :KK14:
annemde öyle der. Ne güzrl. Yengeniz içinde üzüldüm. Herkesin derdi başka işte. Allah akıl fikir versin demekten başka şey gelmiyor elden.

Kiskaniyorsun eltini. Cok belli ediyorsun. . Nezaket eltinin hatalarini ortmektir once. Asife etmek değil
hataları örtülcek insan için herşeyi yaparsın. Ayrıca sofrada geri cevap vermeyerek uzatmadan kimsr anlamadan kapattım. Ancak üzüldüğüm kendime dert edindiğim şeyi burda paylaştım. Keza burda kim kimdir bilinmez afişe edilen bir durumda yok bu durumda. Ayrıca kıskançlık fıtratımda yok ben elindekilerle fazlasıyla mutlu olabilen biriyim. Kimsede gözüm yoktur şöyle yorumlarıöı falan okursanız bellide olur genel tavrım. Ama buda bir fikir tabi teşekkürler

Eli işlemeyenin Dili işlermiş... Dilli düdük... Sallama iyice kudursun..
Benimde 2 tane eltim olcak rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...
amin amin. İnanki en önemlisi o.

Eltin kendini kaynana sanıyor herhalde.
Terbiyesizlik o laf..
Merak ettim kaynanan bi şey demedi mi bu lafa ?
kayınvalidem bişey demz pek bilior onun halini. Zaten sofranım sonuydu hani tam böyle karmaşık bi hal. Duydularmı ondan bile emin değilim.

Ayy yeminle benim elti adayim aklima geldi...
Annesi benimkine hadi oglum ne zaman evlenceksiniz dediginde elti araya girip amann daha evlenmesinler yaslari otursun daha erken demisss..ulan sana neeee...
Kendisi evlenirken 20-21 yasindaydi kocasida 23-24 fln..
Suanda ben 23 yasindayim sevgilimde 3 ay sonra 25 olcak...
Sence daha kucukler onlar evlenmesin diye bir yorum yapmaya hakki var mi... Yok.. Umarim kv hasetligini gormustur.
Baya daha tanismadan eltilik yapiyor iste ortasindan catliyor.. Nasil sinir oldum bende anlatamam.. Onyargiyla yaklasmama sebep olcak en sonunda..
Yok boyle hasetlik yaa..
on senedir birlikteyiz. O zamanlar 8. Yılımız olmuştu ki Okulumuzu bitirmiş işe girmiş paramızı biriktirmiş hayallerimiz için adım atmak istiorduk. Daha işk dakikadan böyle yaparak huzurumuzu her daim baltaladı.allah sabur versin hepimize:-D

3 eltim var, en küçükleri benim, yani 4 eltiyiz benim işim daha zor o zaman desene.. :KK53:
Oy oy oy. Biri olmazsa diğeri. Allah sabır versin:-D
başlığı görünce şaşırdım valla canım sonunda harika bi elti görücem dedimm okuyunca yine yanıltmadı beni bendede 3 tane var ne yapsan bişey bulur bunlar :63::63::63::63:
yok yok çok madir o harikalar o da beni bulmamış:-D

Çokta büyük bir laf etmemiş eltin.Aile içinde otururken söylenmiş bir laf.Yoruldunuz lafı çok geçtiyse,ona bi,naen demiştir.Hee demelimiydi hayır.Basit bir denszilik.Bu onun kötü/nezaketsiz olduğu anlamanıa gelmez.
tabi önünü ardını bildiğim için rahatlıkla nezaketsiz diyebiliorum. Hani tek olayla itham edilmezdi belki ama bir değilki.

Simdi soylenecek kisi var soylenmeyecek kisi var,
karsimdaki kisinin kaldirabilecegine inaniyorsam ayni cumleyi soyler gulerdim, yasanmistir da,
o da bana "yerken bile hala konusuyorsun" demisti : ))
yani eltiniz samimiyetten demis olabilir mi? Duz mantik?

ya da siz onu yufka acarken cagirmadiniz diye kiskandi...
o zaman dedigi hos olmamakla beraber kv.nin onu ayirmasi da bir o kadar kotu bence.
tatlım şaka kaldırırom ama onunla öyle bir samimiyetimiz yok. Dışlamada olmadı çağırdı kayınvalidem gelemem dedi ki hamile zaten bana ismi yaptırcanız bu halde demiş. Bir önceki yapışıöızda hamişe die seslemesik çağırmadılar sie ortalığı yıktıydı. Bi garip yani...

Saygisiz!! Siz orda cevap olarak AFIYET olsun deseydiniz:)
valla bende sofradan kalktım evime geldin daha ne ddiim baya afiet oldu zaten.

becerikli olmanizi cekemiyor olabilir
siz onun lafina cevap vermediniz mi ?
tatlım cevap vermedim orda konu uzasın istemedim. Hemen sofradan kalktım yorgunum ben müsadenizle dedim evimize geçtik. Ki o yemek saati gelmişti hani sotyrutsunuz mıhabbet ederiz diordu.

Eltin ilgiyi kiskanmis heralde. Ama benim encok gozlemede kaldi gozum. Acayip canim cekti valla. Neliydi gozlemeniz :) yapip yemem lazim :)
yahu hepimiz amma acıkmışık:-D gözlemeden sonrasını okuyamıor kimse kafalar bi kayıyor:-D ya hamilesi var hastası var ayıptır söylenmez. Birkaç çeşit vardı işte:-D

yahu hepimiz amma acıkmışık:-D gözlemeden sonrasını okuyamıor kimse kafalar bi kayıyor:-D ya hamilesi var hastası var ayıptır söylenmez. Birkaç çeşit vardı işte:-D
Afiyet bal seker olsun. Canim ben yurt disindayim gozleme yeme sansim kendim yaparsam. Hamileyim ve acayip canim cekiyo bazen :) kesin yapacam da neli yapsam :)

tabi önünü ardını bildiğim için rahatlıkla nezaketsiz diyebiliorum. Hani tek olayla itham edilmezdi belki ama bir değilki.

tatlım şaka kaldırırom ama onunla öyle bir samimiyetimiz yok. Dışlamada olmadı çağırdı kayınvalidem gelemem dedi ki hamile zaten bana ismi yaptırcanız bu halde demiş. Bir önceki yapışıöızda hamişe die seslemesik çağırmadılar sie ortalığı yıktıydı. Bi garip yani...

tatlım cevap vermedim orda konu uzasın istemedim. Hemen sofradan kalktım yorgunum ben müsadenizle dedim evimize geçtik. Ki o yemek saati gelmişti hani sotyrutsunuz mıhabbet ederiz diordu.

eşimi hiç karıştırmıorum onu karıştırsam hepten sorun çıkar ama anlıor tabi. Zatrn olabildiğince az görüşüyoruz ama o azları bile zehredior...

kvm bilior bilmezmi ona etttikleri bana ettiklerinin on katı. Aman oğlum üzülmesin die katlanıor. Olabildiğince az görüşüyoruz ama maaleaef o yine bize üzcek şeyler buluor.

annemde öyle der. Ne güzrl. Yengeniz içinde üzüldüm. Herkesin derdi başka işte. Allah akıl fikir versin demekten başka şey gelmiyor elden.

hataları örtülcek insan için herşeyi yaparsın. Ayrıca sofrada geri cevap vermeyerek uzatmadan kimsr anlamadan kapattım. Ancak üzüldüğüm kendime dert edindiğim şeyi burda paylaştım. Keza burda kim kimdir bilinmez afişe edilen bir durumda yok bu durumda. Ayrıca kıskançlık fıtratımda yok ben elindekilerle fazlasıyla mutlu olabilen biriyim. Kimsede gözüm yoktur şöyle yorumlarıöı falan okursanız bellide olur genel tavrım. Ama buda bir fikir tabi teşekkürler

kayınvalidem bişey demz pek bilior onun halini. Zaten sofranım sonuydu hani tam böyle karmaşık bi hal. Duydularmı ondan bile emin değilim.

on senedir birlikteyiz. O zamanlar 8. Yılımız olmuştu ki Okulumuzu bitirmiş işe girmiş paramızı biriktirmiş hayallerimiz için adım atmak istiorduk. Daha işk dakikadan böyle yaparak huzurumuzu her daim baltaladı.allah sabur versin hepimize:-D

Büyük eltiyle iyiyim, çokta seviyorum kendisini,ortanca kimseyle görüşmediğinden onunla da iyiyim bence,:KK66: 3. eltimle de büyük bir problemimiz olmadı şuana dek, ufak kıskançlıkları ve kendi doğrularını herkese empoze etmeye çalışması dışında, o canımı sıkıyor biraz, misal; o hemen çocuk istedi, evlenip hemen çocuk yapmayanlar özel kişiler ona göre, bende hemen isteyecekmişim, hemen çocuk düşünmeyenler nadirmiş, yaz bir kenara hatırlatacağım demişti. Benim adıma çok net, emin yani çocuk konusu olunca artık beni konuşturmuyor bile, bende öyleydim bende, evlenince farklı düşünüyorsun diye lafı ağzıma tıkıyor.. :KK48:

Nişan da komşuları ne takıldı ne kadar topladı demişler demesine göre, o da bilmiyorum demiş bende haliyle öyle bir soru yöneltilince söyledim, bende şaşırmıştım aradığını görünce, daha önce hiç öyle aramışlığı olmamıştı çünkü, meğer k.valide ve k.pederin kaç tane taktığını öğrenmek içinmiş.:KK45:

Çeyizime aldığım çaydanlığı da eltim aldı sanmıştı, garip ve yüksekçe bir ses tonuyla aaaa çaydanlık mı? kim aldı? eve mi? çeyizine mi? diye tepki vermişti.:KK57:
Yani bu yüzden kendisi konusunda karmaşığım, çok samimi gelmiyor bana..

Allah' tan hepimiz İstanbul' da olsak bile farklı ilçeler de olacağız, yoksa eltilik bu şartlarda hiiç bana göre değil..:oops:

Son düzenleme:
Back
X