Benim En Degerlim...

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.854
2.927
53
Daha once de dile getirmistim ancak su an hislerim cok yogun oldugu icin anlayisiniza siginarak icimi dokup rahatlamak istiyorum. Buna oyle ihtiyacim var ki... :(

Kardesim (30) calismak amaciyla Ingiltere'ye gitti. Cok burugum. :( Annemlerin yaninda guclu gorunmek adina oldukca sakin durmaya calisiyorum ama yalniz kaldigimda gozyaslarim boncuk boncuk dokuluyor. Simdiden oyle ozledim ki onu... :(

Benim en degerlim, en sevdigim... Allah tum guzellikleri benden alip sana versin. Seni oyle seviyorum ki...

Bende 6ay gitmiştim.annem babam ilk zamanlar çok ağlamıştı sora alıştılar.sizde öyle olursunuz merak etmeyin

Uzulme cnm ya bunlar guzel ayriliklar ne olarak calisacak kardesin.
Allah baska ayrilik vermesin.

Kardesiniz sizin gibi bi ablasi oldugu icin cook sansli.

Allah kavustursun,zaman gecsin biraz daha iyi hissedersiniz kendinizi.

Ne güzel bi ablasınız siz:) Allah başka ayrılık vermesin

İyi ve sağlıklı olduğunu biliyorsanız çok üzülmeyin..Allah sabır verir merak etmeyin.Hem İngiltere birçok ülkeye göre güvenli bir ülke. Bende 20 yıldır İngilteredeyim..

Oyle degerlisiniz ki yorumlariniz sayesinde rahatladim biraz. Coook tesekkur ederim.

İyi ve sağlıklı olduğunu biliyorsanız çok üzülmeyin..Allah sabır verir merak etmeyin.Hem İngiltere birçok ülkeye göre güvenli bir ülke. Bende 20 yıldır İngilteredeyim..
Bende cok merak ederım Oray'ı çok şanslısnız

Bence abartıyorsunuz. Orda birini sevse orda kalsa herhalde kalpten gidersiniz. Abartmayın kardeşinize bir şey olmadı çalışmaya gitti sadece..

Allah tum güzellikleri senden alıp ona vermesin ikinize de ayrı ayrı bir sürü güzellik nasip etsin ya hu, lütfen dilediklerimize dikkat edelim :KK35:
seni çok iyi anlıyorum, insallah bol bol görüşürsünüz belki arada sen gidebilirsin yanına.

kotu bişeye gıtmemış ona şükredin çalışmaya gıtmış gelır gorur sızı ...

Back
X