• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim eşim :(:(:(

böyle bir adamla sizde çok yıpranırsınız ama ortada bir bebek var fazla diyecek bişey bulamıyorum...
eşimle oturup bi kahve içerek günün durum değerlendirmesini yapamıycaksam kiminle yapıcam çok sıkıcı bi evlilik olmalı sizin için ALLAH yardımcınız olsun...
benim eşimde pek aileme gitmez işini yorgunluğunu bahane eder hep haklıda olduğu için fazla üzerine gitmem ama sizin durumunuz çok farklı,sizde bir süre onu umursamamayı deneyin konuşmayın kendi kabuğunuza çekilin birde böyle deneyin...
hem bebeğinizde var size can yoldaşı olur ALLAH bağışlasın bebeğinizi...

Kalmercim seni çok iyi anlıyorum bu kimsesizlik hissi berbat bişey bir de anne olunca eminim tamamen sarsıyordur insanı.. Annenler yakınında olsa eşinden çocuğunla ilgili beklentilerin azalacaktı kafanı dinlemek istediğinde ailen sana destek olurdu bunlardan yoksun olduğun için şimdi bunalıyorsun..
Dua ediyorum ikimiz için de memleketimize bir an önce yaklaşmak için.. Keşke yakın olsaydık birbirimize destek olurduk..
Bayrama az kaldı git memleketine kafanı dinle hem eşin senin ve bebeğinin eksikliğini hissetsin biraz bazen özlemek de lazım değerini anlamak için..

teşekkür ederim ninaacığım evet beni sen anlıyorsun.inşallah biran önce gideriz.zaten yaşadığım yer daha da zorlayıcı olmaya başladı.malum savaşın dibinde yaşaıyorum her gün gördüğüm o manzaralar ve savaş mağduru insanlar çok olumsuz etkiliyor beni üstüne bir de aile sorunları ve özlem iyiden iyiye bozdu psikolojimi.çok şükür halime nankörlük etmek istemem ama çok mutsuzum sanırım bu gidişle psikolojik yardım alacağım.neyse bayramda gidicem inşallah o iyi gelir bana.keşke yakınımda olsaydın çat kapı gelebilseydim sana...çok öpüyorum seni kendine iyi bak canım...

Back