Benim Evim

cnm çok güzelmiş evin güle güle ağız tadıylan huzurlan mutluluklan oturmak nasip etsin yüce rabbim

Sağol canım :1hug:

Çok şık ve ferah...
Gereksiz ayrıntılara yer verilmemiş;hem gösterişli hem de her açıdan zevkli ..
Sadelik ve iddialı renkler tezatının;mükemmel sonucu..
ALLAH cc hayırlı bol AŞKLI günlerde oturmanızı nasip etsin..canım..

Çooooook teşekkür ederim a.s.

çok beğendim canım..
çok güzel döşenmiş , farklı , rahat ve huzur verici bir ev..
mutluluklar;)

teşekkürlerrrrrrr :1hug:

kırmızı koltuklara bayıldım......................
güle güle otur canım..içinden huzur ve çocuk sesi eksik olmasınnn

aminnnnnnnnnnn , çok sağol canım :utangac:

Gerçekten harika, evin hem cıvıl cıvıl hemde sadeliğini korumuş yoksa sen evini iç mimaramı döşettirdin??? :)

çok sağol canım a.s. , iç mimara döşetmedim, parça parça kendim topladım. Eşyaların hepsi ayrı ayrı yerlerden alındı bu arada :roflol:

yaaaa banane bananeeeee ne güzel bakıyordumm bitti birden resimler yaaa öfffff.....
canımmm şaka bir yana çokk beğendimm... çok enerjin bir ev olmuş yavrimm
oturma odanda ki duvardaki tablo puzzle mi? bende çokkk beğenerek aldım çeyizime koydum aynı modelinide :roflol: evlenince kocacığımla yapıp asıcaz duvarımıza...
allah can sağlığıyla huzurlu günlerde oturmak nasip etsin tatlımmm

canımmm çok sağol, duvardakiler puzzle evet. ve o salondaki puzzle çok şanssız bi puzzle :) çünkü 1000 parça ben yaptım yapıştırma esnasında hepsi bozuldu, sonra tekrar yaptık :)))) şimdi elimde 1500 var romeo & juliet. bitsin onu da koycam süper :dance:

canım evin çok güzel olmuş allah sağlıkla huzurla oturtmayı nasip etsin mutluluklar canım

aminnnnnnn

koltuklarina bittim renkleri neguzel tam benlik civil civil super olmus canim allah mutlu mesut etsin insallah

çok sağol canım :1hug:

çok güzel olmuş, özellikle de çalışma odası dikkatimi çekti, her şeyiyle modern güzel bir ev, güle güle oturun.

çok teşekkürler coksekeriremsu

güle güle mutlulukla otur inşallah
bayıldım evine çoook ama çoook güzel olmuş.

çok sağolasınnnnnn :utangac:

Canım çok sağol. İnternetten almıştım 150 YTL ye. Teleset in ürünü

canım teleset in sitesin denmi bakıcaz.alışveriettiğin sitenin ismini verirmisin canım :0)

özelden yazdım web adresini :)

evin çok güzell cnm çok zevklisin maşallahh eşinle bi ömür mutlu mesut yaşarsın inşallah güzel evinde

sağolll canım daha güzeli senin olsun :içelim:

güle güle oturun çok güzel ve zevkle döşenmiş:)

sağol canım

Ömür boyu mutluluklar ve huzur diliyorum senin için.
Ev gerçekten çok hoş,spor,sade,şık..Daha ne olsun:))
salondaki koltuklarla,yatak odanın tülü favorim,ennnnn çok onları beğendim..
Güle güle otur,ağzınızın tadı hiç bozulmasın..
Sanırım 15 gün olmuş evlendiğin,ne güzelll,mis gibi kokuyordur evin,ben bayılıyorum yeni ev kokusuna,ama sonra gidiyor yaaa..
Hani düğünden önce çeyiz serilir de bizlerde bakmaya gideriz yaa,bakmaya ve koklamaya doyamam,"yaa bende istiyorum bidaha sercem çeyiz banane banane "derim hep..
MUTLULUKLAR CANIM...

güzel dileklerin için çok sağol canıma.s. . Evet mis kokuyo :utangac: Seviyorum çok evimi ben :utangac:

Allah evinde mutlu saglikli ğünler geçirmenizi nasip etsin harika hersey

çok teşekkürlerrrrrrr a.s.

evin çok güzelmiş.güle güle
otur canım inşallah.

Teşekkürler canım a.s.

çok güzelmiş güle güle kullan son moda bütün renler. Ahhhhhhhh acaba benimde böyle olur mu evim .........

Daha güzeli senin olsun tatlım :1hug:

iyi günlerde mutlulukla oturun her şey çok güzel evliliğinizde böyle güzel olsun

çok teşekkürlerr :utangac:

Modern çizgilerde döşemişsiniz evinizi..Hoş olmuş..
Mutlu günlerde oturun inşallah..

Elimden gelen herşeyi yaptım, küçük ve sıcak oldu, sevdim evimi ben :dance:

canımm bayıldım evine ne güzel cıvıl cıvıl rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah Şeniz

çok sağol canım :1hug:

Allah mutlu mesut etsın canım..
herseyın cok guzel zevkın iyiymiş..
gule gule kullanın ınsallah..

çok güzell bir evin var bayıldım. ama şekerim siz bu evde yaşamıyormusunuz??fisfisfis bi kendi evime bakıyorum bi buradaki evlere allahım benmi çok pasaklıyım acaba diyorumbenneyaptımki

tek kelimeyle süper ya tam istediim gibi bi ev rahat konforlu renkler iç açıcııı off nerden aldıınıda yazarmısınn fikir olur bizede ilk sayfaya bakıp yazıorum ama dayanamadım diğer sayfalarada bakıcam şimdii Allah nazardan saklasın evini canım

Allah mutlu mesut etsın canım..
herseyın cok guzel zevkın iyiymiş..
gule gule kullanın ınsallah..

teşekkürler tatlım :1closedeyes:

Evin harika arkadaşim inşallah rabbim ağiz tadiyla oturmayi nasip eder

aminnnnnnnnnnn

güle güle oturun çok güzel olmuş evin canım..

çok sağol canımm a.s.

minicik şipşirin çok tatlı güle güle oturun

ben de şirin diyom evime hep :1hug:

güle güle oturun mutluluklar

çok sağolasınnnnnnn :utangac:

çok güzell bir evin var bayıldım. ama şekerim siz bu evde yaşamıyormusunuz??fisfisfis bi kendi evime bakıyorum bi buradaki evlere allahım benmi çok pasaklıyım acaba diyorumbenneyaptımki

eneeeeemm resim çekcem diye topladım sırnaşık şey Herkes kendince pasaklı caneemm a.s.

tek kelimeyle süper ya tam istediim gibi bi ev rahat konforlu renkler iç açıcııı off nerden aldıınıda yazarmısınn fikir olur bizede ilk sayfaya bakıp yazıorum ama dayanamadım diğer sayfalarada bakıcam şimdii Allah nazardan saklasın evini canım

canım çok sağol, yazayım nerden aldığımı :)
SalonTakımı : EFSANE Mobilya
Yatak Odası: DOĞTAŞ Mobilya
Çalışma Odası Koltuk: VESPERO Mobilya

Evdeki diğer tüm sehpa ıvır zıvır masa çatal bıçak incik boncuk :roflol: hepsi IKEA, TEKZEN VE bilimum HEPSIBURADA ürünleridir :dance: 3 ünü de tek geçerim yerimseniben

çok ferah ve güzel
güle güle otur canım:))

Teşekkür ederim yerimseniben

çok güzelmiş evin, allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. ben özellikle kitaplığına bayıldım....sanırım çalışma odasındaki kanepe ve kitaplık aynı odada. bende istiyom bööle ayrı bir oda. inşallah...

güle güle otur canım..a.s.

:1shok::1shok:anaaaaaaaaaaaaa ne zevkli şeysin sen ölee:uhm::uhm:

Allah sevgiyle huzurla oturmayı nasip etsin...

(şekerim resmini koydugun her odanın içindeki ennnnn küçük eşşşyayı bile nerden aldığını yazıyosun..aşık oldumcoksekeriremsu)

valla hayatım bende bayıldım çok çok güzel bir evin var hep ama hep mutlu ol canım bu sıcacık şipşirin evinde.........

kujum verdiğin oturma grubu markalarının kendi sitelerinden alınmış bizzzzzzzat resimleri efeem benden bişi kaçmaz:icecream:

oturmagrubusa2.png

oturmagrubusa2.266dde599d.jpg

armonitekls8.jpg

armonitekls8.2395a637fa.jpg

yatakodasjn3.png

yatakodasjn3.4ea7d3593c.jpg
:emir_bebek::sm_cool:

öpüorum seni cnm..mutluluklara.s.

Son düzenleme:
Cok zevklisin.Salondaki herseyine bayildim,cok seker.
Allah,icinde agiz tadiyla yasamak nasip etsin.

Son düzenleme:
Back
X