benim evimde bebek sesleri hiç duyulmayacak

atakaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
238
3
46
İstanbul
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.

sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.

o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.

bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.

hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.

bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.

çok üzüldüm canım yaa yaşın çok genç bide .

benim bizzat akrabamında öyle bir durumu vardı. 12 sene sonra bir erkek çoçuğu oldu... bu çoçuk 5 yaşına geldi. anne nasıl olsa benim çoçuğum olmuyor. bu oğlumda zor oldu diye korunmadı. ana 5 sene sonra ikinci bikr erkek çoçuğu...

allahın büyüklüğünden sual olunmaz... inşallah allah yardımcın olur. morelini yüksek tut canım.

Allahtan ümit kesilmez bilyorsun.

Şu zamana kadar doktorların her dediği çıktı mı ki.Senin çocuğun olmayacak diyenlerin bile cocuğunun olduğunu biliyorum.Dua et Çocuğun olacağına kabullen.Olacakmış gibi davran.Çalışmalarınızı yapın.Ama sakın üzülmee.Üzülme diyorsam var bir bildiğim.. :)

ağlattın beni......allahtan ümit kesilmez üzülme sadece allaha sığın çok dua et.allah yar ve yardımcın olsun....

hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.

Canım bana inanır mısın bilmiyorum. Benim babamın arkadaşının eşinin yumurtalıklarını ve rahmini aldılar bir rahatsızlığından ötürü. Bir daha asla hamile kalamazsın dediler. Kadın kaç yıl sonra bilmiyorum tekrar hamile kaldı. Herkes şok! Sebep ne biliyor musun? Yüce Rabbim tekrar rahim yaratmış! Kadının alınan rahmi yerinde yep yeni bir rahim oluşmuş! Yani Allahtan hiçbir zaman ümidi kesme, bol bol dua et! Bazen hiç olmayacak şeyler bile olabiliyor!:34:

Hemen ümitsizliğe kapılmamalısın bence 2 hafta önce televizyonda izlemiştim ünlü birinin eşine de benzeri şey söylemişler

suaviydi sanırım evet evet.. eşine asla çocuğun olmayacak gibilerinden ama geçen hafta izledim nasıl güzel bir bebekleri olmuş

hiç birşey imkansız değil nice örnekler var daha başka doktorlara git eminim yapılacak başka bir sürü şey vardır

HERŞEYDEN ÖNCE ALLAH DİLERSE OLUR BUNU ASLA UNUTMA .. :34:

Canım. Kayseri'de çok iyi bir doktor var. Yılmaz Şahin. İstersen ona bir gidin. Ben Ankara'da yaşıyorum ama bu doktoru tanıyorum. Çok iyi bir doktor. Çok da güleryüzlü ve ilgili:34: Üniversite hastanesinde tüp bebek ünitesinde görevli.

Son düzenleme:
Tek doktora bağlı kalmayın.

Mutlaka başka hekimleri araştırın ve tahlilleri tekrarlatın.Doktorunuzun bu kadar net konuşması bana anlamsız geldi.Yumurta rezervleriniz sıfır noktasında olusa böyle birşeyi söyler.AMH değeriniz kaç mesela size verilen tahlillerde?

Hemen umutsuzluğa kapılıp kendinizi üzmeyin.Biliyorum zor bir süreç ama bence hiçbir şey durumunuzun net olduğunu göstermiyor.

Sabırla araştırın ve müjdeli haberlerinizi bizimlede paylaşın :34:

canım benim allahtan ümit kesilmez,öncelikle bunu unutma, türkiyede yasaksa bile başka bir yerde yaptırma şansınız yok mu?
çocugum olmasa hiç düşünmeden evlat edinirdim, neden bebek sesi duyulmasın ki evinde:emir_bebek:

Şimdi burdan ne desek de teselli olmıycak sana belki ama ben doktorun dediğine pek kafanı takma derim.İmkansız diye birşey yok,Allah'tan ümit kesilmez.
İmkansız gibi görünen konularda hep şu anektod gelir aklıma.Çocuğun biri derste uyuyakalmış,o sırada da öğretmen tahtaya çözülmesi imkansız olan bi problem yazmış,
amaç "bu problemi kimse çözemedi" demekmiş.Çocuk bi uyanmış bakmış herkes harıl harıl bişeyler yapıyo,yazmış o da tahtadaki problemi uğraşmış çözmüş.Peki nasıl çözmüş?
Çünkü öğretmen bu problemin çözülmesi imkansız dediği anda o uyuyormuş,diğer öğrenciler zaten imkansızmış diyip o bilinçle probleme yaklaşmışlar.
umarım anlatabilmişimdir,anladığımı anlatma kabiliyetim pek yoktur :) sil kafandan olumsuzlukları,duanı eksik etme.Allah isteyen herkese nasip etsin,kıymet bilmeyip de oraya buraya atacak olanlara da vermesin.

Allah'tan sakın ümidini kesme canım.Herşeyin hayırlısını iste bundada vardır bir hayır buda bir imthan diye düşün ve belkide hiç ummadığın anda bir mucize gerçekleşir.Bazen birşeyleri önce kaybettiğimizi sanıyoruzki sonra kıymetini daha iyi bilelim.

başka başka doktorlara git ve ümidini kesme Allah çocuk verecekse veriyor lütfen kendini hırpalama

2 ay arayla 2 farklı doktora gittim. ikiside aynı testleri aynı tahlilleri yaptı.
sonuç hep aynı.
ilaç kullanınca adet görebiliyorum sadece.

yumurtalıklarım tamamen tükenmiş. zaten menapozda bu demekmiş.

canım mutlaka başka doktorlara da görünmelisin..mutlaka bi çözümü vardır..ölümden başka herşeye çare var..hem Allah'tan ümit kesilmez.Allah isterse olur..yeter ki kendini koyverme..

bu kadar üzülmeyin belki bir çaresi bulunur ileride ki bence çocuk sahibi olmak şart da değil ama illaki çocuk istiyorsanız evlatlık edinseniz?

haftasonu başka bir doktor daha gideceğim ama internettede çok araştırdım hep aynı şeyler.

eşim az çok biliyor böyle bir ihtimal olduğunu ama bugün arayıp hiç birşey diyemedim kendisine.
onunla da konuşmam lazım. durumu bilip ona göre hareket etmesini istiycem ondan.

başkasının yumurtasıyla hamile kalmak için çok para gerekiyor. hem istermiyim böyle birşey bilmiyorum. kaldırabilrmiyim emin değilim.

hiç kimseye birşey diyemedim. sabahtan beridir içim içim yiyor sadece doktorun dediği senin çocuğun olmayacak lafı ve yüzü gözümde canlanıyor

aslında çocuk hiç düşünmüyorduk, maddi sorunlar ve evliliğin oturması gibi sebeplerle 2-3 yıl daha kalsın diyordum hep.

ama bugün bunu duyunca çok kötü oldum.
her kadın anneliği yaşamak ister çünkü

Rabbim bunu da yaşatıyorsa vardır bir sebebi diyorum ama içim acıyor.

iyiki burası var iyiki sizler varsınız da biraz olsun içimi döküp sizlerle rahatladım.

Allah yar ve yardımcın olsun.Gerçekten doktorların imkansız dediği çoğu şey gerçek olabiliyor.Bol bol dua edip Allah'tan dilemelisin.

Back
X