benim evimde bebek sesleri hiç duyulmayacak

daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.

sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.

o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.

bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
Janım bızım bı tanıdık var aynen onlarada bu sekılde dedıler. Aynısınyane cocukları oldu

Bıde yıllaronce doktor bana sen ölüceksin dedı
Bazen onlarda yanlsı tesıs koyuyolar ayrıca kanama yaptırak yanı hapla. Fılan Bı cok yontemle erkekten sperm alınıp bayana yerlestılıyo.
Doktorunu ndeyıstırmenı onerırım bıde sana cıvan percemı macunu corek otu onerırım sıddetle !!!!!!

Son düzenleme:
Yumurtlama olmadan regl olamazsin canim bence baska bir doktora gorun testte bir yanlislik olabilir. bir kere benim test sonucumdada yanlislik olmustu. Doktor yumurtlama olmadigini soyledi ama yumurtlama olmadan regl olamayacagimi testin yanlis oldugunu soyledi bu arada 3 yasinda oglum var bence tekrar git sen

Bence sen her doktorum dıyene ınanma
benım ablamada dr oyle demıstı
%90 olmaz %10 ıhtımalle belkı yurtdısında olur dedı
benım ablamda yıkıldı. Uzerınden 2.5 ay gectıkten sonra ablam hamıle kaldı
daha yasın cok genc hergun yenı seyler gelıstırılıyor tıp alanında
allah buyuk hıc uzulme baska bır dr.a gıt

hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.

bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.

gerçekten çok çok üzgünüm senin adına...anne olmak her kadının hakkı ama şuda var ki herşey allahtan olmaz der olmaz olur der olur ümidini kaybetme biliyorum dile kolay ama umut dünyasında yaşıyoruz işte..:-!

Sen icini ferah tut canim.. Herseyin bir nedeni bir sebebi Hayiri vardir.. Rabbim güzel ALLAH'imin bir sinavi bu sen iste o verir sabir et isyan etme sakin..
Doktorlar kendileride diyor herseyi yapan tek bit degiliz Dua'larda önemlidir birden ümit etmedigimiz bir an tam ölcek derken birden canlaniyor kalbi atmaya basliyor,
Ölecek bir insan birden can buluyor, Allahim öyle güzel seylere kadir öyle merhametliki Seninde cocuk sahibi olmana yardim eder insAllah..

Umudunu hicbirzaman yitirme, sadece ALLAH'tan dile ellerin herzaman sema ya acik olsun. Hicbirsey kesin degildir. Olacak dedigimiz sey bile olmazken neden Olmiyacak dedigimiz olmasinki..
Iyi düsün, Herzaman..

hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.

üzülme canım Allah büyüktür benim bi akrabam evlendiğinde 28 yaşındaydı ve o zaman a kadar hiç adet görmemiş ilk bir yıl hamile kalamayınca doktora gitti doktorun verdiği ilk ilaçlarla hamile kaldı
hani derlerya çıkmadık candan ümit kesilmez diye sende ümidini yitirme
eğer alnımızda yazılıysa anne olmak hiç beklemediğimiz bi anda olur
bende meleğimi 7 yıldır bekliyorum her adet olduğumda ağlıyorum
inşallah bi gün bizimde evlerimiz bebek sesiyle dolar:43::emir_bebek:

hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.

hangi doktormuş bu.hemen bir doktorun dediğine bakmayın.ayrıca düzensizlik diyorsunuz, hepten kesilme değil.

başka dr lara git. bu devirde öyle hemen menopoza sokmuyorlar doktorun ilgisizmiş sanırım. aynı tahlilleri başka dr yaptır ama bu dr dediklerini söyleme kendi araştırsın.

Allahtan umit kesilmez..bi tanidigimiz 30 sene boyunca cocuk sahibi olmak icin yapmadiklari kalmadi,ev arsa ne varsa sattilar tedavi icin falan..20 sene sonra biraktilar pes ettiler..inanirmisin kendiliginden cocugu oldu..40 yasinda dogurdu..suan 52 yasinda ve 12 yasinda kizi var..Cok ilginc. Allah yardimcin olsun..Allah insallah sana bir bebek verir

Back
X