benim falan ihtiyacım yok (elti meselesi)

Kadina verdigin cevabi cok begendim.bence senin ne fala ihtiyacin var ne de bu konuda akil danismaya.gayet akilli oturakli birisin.

Teşekkür ederim fal işinin şaka bile olsa çok büyük günah olduğundan beri asla baktirmama kararı almistim çok üstledi inşallah bidaha yapmaz çünkü terslemekle kalmiycagimi düşünüyorum

Iyi geceler kızlar dert değil fikir almak istiyorum ben o yüzden yardimci olanlardan allah razı olsun ben tedavi görüyorum çocuk istiyoruz ama nasip sınavımiz böyleymis diyelim olmadı eski konularimda görebilirsiniz geçen gün eltim aradı ki sık sık görüşürüz dertlesiriz zamaninda yani nisanliyken bana yaptiklarini sineye çektim ve hiç bir zaman küslük yapmadim çok bilmisligi seven herseye burnunu sokan hep kendi istediği olsun isteyen bi insandır bunları sadece fikir edinebilin diye anlatıyorum olaya gelelim geçen gün beni aradı bi arkadaşının annesi fal bakiyomus herkez ona gidiyomus vıdı vıdı övdü gidelim mi dedi bende ben baktirmam günah çoktan bıraktım ben öyle şeyleri gibisinden konuştum ki ters bi sekilde değil kesinlikle oda aman o kadar gunahimiz var fal baktirmak neki yanında dedi güldüm yok ben istemiyorum sen istersen baktır dedim onun dediği şey beni şoke etti benim falan ihtiyacim yok soylettirme beni insanlarin yaninda dedi yani çocuğum olmadigi icin fala ihtiyacim var heralde (istediği herşeyin olmasini ister derken kastım buydu) bende benim işim fala kalmadı allah bilir orasını diye tersledim işte sen beni yanlış anladin bilmem cart curt konuştu inanın sinirden hatırlamıyorum sonra normal sohbete devam ettik ve kapadık bu yaptığı terbiyesizligi ömür boyu unutamam onun çocuğu var olan olmayanın halinden anlamiyor galiba çok Üzgünüm karışık anlatmış olabilirim eğer öyleyse soyleyin duzenliyim siz olsaniz ne yapardiniz konusmaya devammi ederdiniz yoksa selamı sabahi kesermiydinoz?

Canim eltiden dost olmaz hoş istisnalar hariç....
Hiç canını sikma çok guzel cevap vermişin fal günah ayrıca ona kalmadin Allah öyle buyuk ki bol dua et canim 6 yil sonra geldi yavrum darisi sana canim...eltine asla birsey anlatma gereksiz insanlar için canını sikma

Benim abimin pek sevgili karısı bana " komşularım hamileyim diye görümcen seni kıskanıyor mu diye sordular" dedi. Kaç gece ağladım bu yüzden. Sonra görüşmeyi kesme kararı aldım. Aradığında açmadım tlfunu, gittiğimde uğramadım yanlarına en son abime anneme xpreiaZ benle niye görüşmüyor diye sormuş. Bana da mesaj attı niye açmıyorsun tlfumu diye. İçimden geçen ne varsa yazdım yolladım. Bu defa özür diledi ben öyle demek istemedim vs..abim araya girdi, sen onun cahilliğine ver öyle demek istememiş falan ... Sonuç 2 yeğen var ortada anası ile küssem yeğenlerime hasret Kalıcam. Gittiğimde sarıldım, barıştım. Ama şuanda zerre kadar samimiyetim yok. Gidiyorum yeğenlerimi sevip çıkıyorum. Özel tek kelime anlatmıyor geçiştiriyorum. Aradığım Zaman abimi arıyorum. O da çocuk konusunu açmıyor artık..

Senin böyle yeğen durumun da yok. Bence anlayana kadar sessiz kal, sorarsa kırıldığını anlat. Özür dilerse barış fakat asla samimi olma, özel konulara girmeye çalışırsa haddini bildir
yazıklar olsun görümcene sanada bravo valla bütün günahlarını ona yüklemişssin canım affetmek büyük erdem.banada kv nişanlıyken komşularım gelinin pek çirkinmiş dediler bende ağılzarının payını verdim onun kalbi güzel dedim demişti ben şook:KK57:hayır çirkin falanda değildim dünyaları güzeli olmasamda çok üzülmüştüm.

Gerçektenmi allah bagislasin canım inşallah bizde görürüzo ggünleri allah olmayan herkeze versin bundan sonra Merhaba Merhaba artık zaten

Böyle insanlar çocuk sahibi olmayo bir yetenek bir beceri bir statü falan sanıyor sanırım. Çocuğu olmayanı ezme hakkı veriyor falan sanıyorlar. Bu bir yetenek değilki fizyolojik bir eylem. İnsanın nasıl bir organı sıkıntı çıkarıp hasta olabilirse çocuk sahibi olamamakta böyle bir durum. Ne beceriksizlik ne yeteneksizlik. Ay çok gıcık bir durum birde böyle güya yardımcı oluyorya. İyi niyetli insan bunu dile getirmez karşısındaki konuyu açarda destek isterse moral veriri gerçek tıbbi çözüm yolları arar tavsiye eder falan.

Böyle şeyleri hiç kafana takma. Ben dünyanın gerçekten bir neden sonuç ilişkisi içinde olduğunu düşünüyorum. Bir şey olmuyorsa vakti gelmediği içindir. Olmuyorsada bir hayır vardır oluyorsada. Allah gönlünüze göre versin. Artık tedaviler vs çok arttı ne teksiniz nede yalnız. Başarı oranları çok arttı. Bunun grip tedavisi almaktan bir farkı yok.

Iyi geceler kızlar dert değil fikir almak istiyorum ben o yüzden yardimci olanlardan allah razı olsun ben tedavi görüyorum çocuk istiyoruz ama nasip sınavımiz böyleymis diyelim olmadı eski konularimda görebilirsiniz geçen gün eltim aradı ki sık sık görüşürüz dertlesiriz zamaninda yani nisanliyken bana yaptiklarini sineye çektim ve hiç bir zaman küslük yapmadim çok bilmisligi seven herseye burnunu sokan hep kendi istediği olsun isteyen bi insandır bunları sadece fikir edinebilin diye anlatıyorum olaya gelelim geçen gün beni aradı bi arkadaşının annesi fal bakiyomus herkez ona gidiyomus vıdı vıdı övdü gidelim mi dedi bende ben baktirmam günah çoktan bıraktım ben öyle şeyleri gibisinden konuştum ki ters bi sekilde değil kesinlikle oda aman o kadar gunahimiz var fal baktirmak neki yanında dedi güldüm yok ben istemiyorum sen istersen baktır dedim onun dediği şey beni şoke etti benim falan ihtiyacim yok soylettirme beni insanlarin yaninda dedi yani çocuğum olmadigi icin fala ihtiyacim var heralde (istediği herşeyin olmasini ister derken kastım buydu) bende benim işim fala kalmadı allah bilir orasını diye tersledim işte sen beni yanlış anladin bilmem cart curt konuştu inanın sinirden hatırlamıyorum sonra normal sohbete devam ettik ve kapadık bu yaptığı terbiyesizligi ömür boyu unutamam onun çocuğu var olan olmayanın halinden anlamiyor galiba çok Üzgünüm karışık anlatmış olabilirim eğer öyleyse soyleyin duzenliyim siz olsaniz ne yapardiniz konusmaya devammi ederdiniz yoksa selamı sabahi kesermiydinoz?

Saçmalamış
Mesafeli olun yeter

"cundagg, post: 45443554, member: 666364"]Böyle insanlar çocuk sahibi olmayo bir yetenek bir beceri bir statü falan sanıyor sanırım. Çocuğu olmayanı ezme hakkı veriyor falan sanıyorlar. Bu bir yetenek değilki fizyolojik bir eylem. İnsanın nasıl bir organı sıkıntı çıkarıp hasta olabilirse çocuk sahibi olamamakta böyle bir durum. Ne beceriksizlik ne yeteneksizlik. Ay çok gıcık bir durum birde böyle güya yardımcı oluyorya. İyi niyetli insan bunu dile getirmez karşısındaki konuyu açarda destek isterse moral veriri gerçek tıbbi çözüm yolları arar tavsiye eder falan.

Böyle şeyleri hiç kafana takma. Ben dünyanın gerçekten bir neden sonuç ilişkisi içinde olduğunu düşünüyorum. Bir şey olmuyorsa vakti gelmediği içindir. Olmuyorsada bir hayır vardır oluyorsada. Allah gönlünüze göre versin. Artık tedaviler vs çok arttı ne teksiniz nede yalnız. Başarı oranları çok arttı. Bunun grip tedavisi almaktan bir farkı yok.[/QUOTE]
Inşallah canım amin ben zaten kaderime razıyım hayırlısı olsun diyorum artık başta insana ne kadar zor gelsede alisiyo işte böyle patavatsiz Insanlar olmasa gerçekten takilicak bişey değil ama insanların yaptığı laflar kendi derdini bile unutturuyo

Baskalarini bilmem de eltim gercekten bi marifet sanmis çocuk yapmayı çünkü evlendigimden beri ben bu çocuğu ne zorluklara aldım kucagima ben bu çocuğu tek başıma yapmadim bilmem ne neler neler daha

Back
X