benım falımada bakarmısınızzzz:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi tolin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sedaecrin bu senin falın.

Falında bir anne kızın kafasını karıştırmak isteyen insanlar var.Bir karar vereceksin ve her kafadan bir ses çıkmış.Bu anne kız sen ve annen olabilirsiniz.Çok kalabalık bir ortamda çalıştığını düşünüyorum.Çok sosyal bir insansın.Farklı insan yüzleri görüyorum.Tabağın arkasındaki damladan dileğinin kabul olacağı anlaşılıyo.Tabağında balıklar var büyüklü ,küçüklü arka arkaya hemde hayallerine kavuşacaksın canım güzel bir fal..(En doğrusunu tabiki Allah bilir.Fala inanma falsızda kalma :) )

canım geldım hemen baslıyorum tutturamazsam kusura bakma olurmu:) canım ısmınde c harfı olan bı erkek oturmus delı gıbı senı dusunuyo hatta kalp cıkmıs senın erkek arkadasın varmı bılemıyorum ama bı erkekle oncelıkle guzel guzel konusmalar yapıyosunuz sonrada bırbırınıze sarılmıssınız ıkınızde tertemızsınız sadece senın kafanda bazı supheler var ama onlarıda atmalısın bence cırkın bıtanede surat cıkmıs kotu konusan bı ınsan bu galıba ama sana zarar verebılcegını sanmıyorum tabagın baya kalabalık cıkmıs pek bısey anlayamadım ama uzun saclı bıtane kız gordum kafasının uzerınde tertemız bıtane tavsan var ve yuzude yarım bı kalbe donuk olarak cıkmıs canım umarım tutturabılmısımdır:)))

teşekkür ederim canım.Aynen fala inanmayım falsız da kalamyım :)

MAVİGECE :Senden hoşlanan seni seven birisi var gibi sanki sana söylemek istiyor ama engelleyenler var gibi.Seni de o kişiye karşı engelleyen kişiler var gibi.Senin birisi ile konuşmanı çekemeyen birisi var kötü düşünceli birisi.Sanki kalabalık bir ortama katılacaksın.Sanki yakında birisinin düğünü var gelin şekline benzettim sen veya çok yakın birisi oalbilir böyle halay çeken insanlara benzeyen topluluk var.Bir erkek gül kokluyor ya da sanki sus işareti yapıyor gibi ama ne manada bilemedim.Fazla bilgim yok falda benden anca bu kadar :)

falıma bakanın falına bakıcam yaaaa yokmu benm falıma bakıcak kımseee(((

Canım falına bakıyorum senin şimdi ben de yükledim senin de yorumlarını bekliyorum

canım oncelıkle tabagında bıtane kaplumbaga var ama daha kafası cıkmamıs kaplumbaga yuva demek ama daha zamanı var fıncanında sen ortadasın ve ıkı elındede upuzun ıkı tane meşale tutyosun hatta bırının ucu lale seklınde cıkmıs bırıyle sankı bı konusma yapmak ıstıyosun ama aranıza bırısı gırıyo ama zorda olsa o konusmayı gerceklestırıceksın tabagında altı tane kucuk kısmetın cıkmıs bıde aılenızde hamıle kımse varmı bılmıyorum ama hane ıcerısıne yenı bı bebek gırcekmıs gıbı hıssettım gene tabagında cok guzel bı lale cıkmıs uc dılek tutmussun yada kalbınden gecen uc sey var ve ıkı tanesı bırbırıyle baglantılı fıncanında kocaman bı soru ısaretı cıkmısbıde bunu tetıkleyen bırısı var sanırım bı erkekle bı konusma yaptıktan sonrada bı yola cıkabılırsın tatlım benden bu kadar umarım tutturabılmısımdır

Haneden bir erkek yola gidiyor gibi.Bir konuda da iki kişiyle zıt gidiyor bu da biraz sorun yaratıyor.Baba olabilir yani sen veya haneden başka birisi babanın omzuna yaslanmış ağlıyor gibisin bir konuda.
Çok fazla naza var üstünde senin ya ufak ufak gözler birikmiş resmen bunlar da hayatını bazen aksattrıyıor.İçin de biraz sıkıntılı çıkmış.Kafana taktığın sorunların var.Bir konuda birisiyle yolların ayrılmış vey da ayrılacak.Bu aşk durumu olabilir.Senin veya akrşı tarafın da ayriyeten bu durumun üstüne başka bir bekleyeni çıkmış.5 vakte kadar da hayatında bir dğeişiklik olacak ne konuda bilmeiyorum ama hayatına köklü bir etki edecek değişiklik bu.Sana bir dal gül uzatan birisi çıkmış.Mahkeme durumu var hanenizde yakın zamanlarda.Sen sanki bu duruma da kafanı takıyorsun y ada takacaksın.Evinizde de şimdiye kadar yaşayamadığınız mutluluk huzur zamanları geliyor.

Teşekkürler canım yorumların için

Çok ayrıntıya giremem aslında fal konusunda ama birden fazla ikili görüşmelerin var tatlım. farklı cinsten bir insanla bu görüşmeler. Onun dısında güvendigin birisi var öyle ki sen kendini aşağı atsan o gelir kurtarır gibi bir düşüncen var ve öyle bir olay olacak sanki. Yani hatalı oldugun ya da mutsuz oldugun bir konuda güvendigin kişinin desteğini alacaksın.

Cnm dediğim gibi hiç iddialı degilim ama baktıgım zaman da bazı seyleri tuttururum. Şimdi sende cok dedikodu var, nazar var ve bu sende cok ağırlık yapıyor. Sonra bir konuda resmen kaçmışsın, işini yarım bırakıp resmen kaçmışsın geride kalan seyler var o konu ile ilgili. Eğitim ya da iş hayatında güzel bir gelişme olacak sanki. Bir de bir konuda birisi ile inatlaşıyorsun sanki bu bir erkek. O konuda uzlaşırsanız eger düzelecek. Bu yalan da bu kadar :)))

Teşekkür ederim canım yorumun için

lutfen anlayan bırı falıma bakabılırmı lutfennnnn(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…