- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Bu aralar gerçekten hiç ama hiç keyfim yok sabah akşam hep yatıyorum ağlıyorum falan, 4 gün önce kedimi sahiplendirdim (ben zerre istemiyordum) eşimin arkadaşına verdik ve konuda bu eşim benim fikirlerime isteklerime önem vermiyor kedileri ne kadar çok sevdiğimi biliyor hep kedi istediğimide biliyordu ve bu kediyle aramdaki bağı çok net fark ediyordu hep diyordu senle oynadığı gibi benle oynamıyor veya bir başkası da diyordu sana çok farklı davranıyor vs vs diye aramızdaki bağ gerçekten çok farklıydı evde genel olarak tekim eşim sabah gider akşam gelir kedide benim dostum yol arkadaşım olmuştu meğersem o varken günlerim ne güzel geçiyormuş şu an çok daha iyi anlıyorum... eşim bana dedi biz buna bakamayız (bakabiliyorduk kendisi çok pimpirikli) sahiplendirelim diyordu, bende tamam sen bak bul diyordum (vakit bulup bakacağını hiç düşünmemiştim) bir gün geldi arkadaşına söylemiş o da ailesine okey demişler akşam gelip alalım demişler ben bunu öğrenince gözlerim doldu konuşamadım sadece hayır gitmesin diyebildim istemiyorum hemen gitmesin vs vs dedim ama dinlemedi ertesi akşam verdik ve şu an 4 gün oluyor ben kendime gelemiyorum her yerde onla olan anım her yerde kedim var istiyorum ki beni böyle üzgün görüyorken kediyi tekrar alıp getirsin istiyorum kedim alışmış videoları geliyor baya alışmış hatta ama ben onu çok özlüyorum... daha sonra bebeğimiz olucak kız ve isim konusunda diretiyor ben kaç sefer o ismi sevmedim desemde o olsun o olsun diye diye diretiyor ve bu tip daha çok var genel olarak benim isteklerime önem vermiyor bu tip konularda ama tek pişmanlığım kedim için daha çok diretebilirdim veya hayır diyebilirdim...