benim gbi bebisi uyumayip onu sallayan anneler buyrun bkalim...

Uykumu oda ne ben coooktan unuttum uykuyu bana cok uzak geliyor her yeri yatak yorgan goruyorum biraksalar her yerde uyurum
Bir bebegi sorun etmeyin hanimlarr siz bir is gorurken ben 3 is goruyorum
kk ya bile sallarken gitiyor stres atiyorum

Kesinlikle size katılıyorum.Bende kızımı hep 21:00-22:00 arası yıkardım.Taaa bebekliğinden beri 22 aylık oldu aynı saatte uyur.Birde gündüz uykusunun saati vardır hep.Sağolsun ben işe başladığımda da (2,5 aylıktı kızım) anacığım saatleine dikkat etti.Çok önemsiz gibi görünüyor ama uyku saatini oturtmak sizi ve bebeğinizi rahatlatır.

Ucumuz mu bebslrniz maslh ya ck tatlilar allah bgslasn ve kolaylik versn grcktn bze gore isn ck dha zorOTE="3kucukask, post: 37964412, member: 630863"]Uykumu oda ne ben coooktan unuttum uykuyu bana cok uzak geliyor her yeri yatak yorgan goruyorum biraksalar her yerde uyurum
Bir bebegi sorun etmeyin hanimlarr siz bir is gorurken ben 3 is goruyorum
kk ya bile sallarken gitiyor stres atiyorum
[/QUOTE]
3 w

bebeğin öğünlerini gündüz kaçırmadan verip gün boyu doyduğundan emin olmalısınız ayrıca aynı saatlerde gündüz uyku için çabalayıp uyutmalısınız .

Valla dgrlrni blmycm ama ddgm gbi bzm idrar ylu enfksxny war oda sanci yapyo o ndan bylyizQUOTE="supapatya88, post: 37964892, member: 576445"]bebeğin öğünlerini gündüz kaçırmadan verip gün boyu doyduğundan emin olmalısınız ayrıca aynı saatlerde gündüz uyku için çabalayıp uyutmalısınız .[/QUOTE]
T

Tecrübe edinmiş bi anne olarak ben şunu bilir söylerim; sallanarak uyuyan bebek uyuyamayan bebektir.
3 ay boyunca salladım, gece salladım, güzdüz salladım, bi elimle yemek yedim diğer elimle salladım.
Uyurken bile beşik bi saniye dursun hemen uyanıyordu.
Hele geceleriii.. ipin bi ucu elimde bi ucu beşiğe bağlı.. sabahlara kadar salla allah salla...
Ne zaman ki cesaretlenip sallamayı bırakıp pışpışlamaya alıştırdım.. Rabbime şükürler olsun.
1hafta totomdan kustum artık o kadar zorlandım ama sonu.. MUTLULUUUKK
Kesinlikle uyku eğitimine geçmenizi tavsiye ederim bi an evvel.
Şimdi 1 yaşını geçti bebeğim, artık kendi kendine uyuyor çok şükür.
Gerçi çalışmaya başladığımdan beri kaynanam sağolsun biraz bozdu düzeni ama neyse artık.

uyutmak için kendini heder ediyorsun. akşam olunca bebeği güzelce duş aldır. karnın iyi doyur. gazını çıkar. sonra yatağına yatırıp birax oyun oyna. gıdıkla, ellerini okşa, başını okşa... sonra bir şarkı bul. yumuşak bir tonu olsun. onu söyleyerek başını okşamaya devam et. her akşam aynı şarkıyı söyleyerek yatakta başını okşarsan bebek huysuzluk etmeden uyur. yok eğer ayağımda sallıyım, şöyle böyle yapayım dersen o da sen de sinir küpü olursunuz ve bu hayat böyle devam eder. ben üç çocuğumu da hep şarkı söyleyerek kendi yataklarında uyuttum. ortanca kızım uykusu gelince 1 yaş civarında, yatağına girer ve uyurdu. bende evin içinde onu arardım. oğlumda geçen yatağına girip uyumuş. uykuyu ona sevdirmen lazım. onun için eziyet olmaması gerekiyor. uyku alışkanlıktır unutma. gece açıkınca o uyanmadan sen uyan belli bir saatte. emzir, mamasını ver, uyumaya devam edecektir. bir yaştan sonra gece yemesi bitecektir. bütün gece deliksiz uyuacaktır. bu konuda istikrarlı ve sabırlı olmalısın. dediklerimi yap eminim çok rahat edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…