Gelinlik Modelleri benim gelinliğimede yorum yapar mısınız

başka yorumlar yok mu acaba:)))) içime sinmesi için daha fazla yoruma ihtiyacım var sanırımmm

Genel itibariyle hoş beğendim ama biraz daha detayları azaltabilirsin
hayırı olsun

Çok yorum istemene anlam veremedim :44: ama ben seçimini çok hoş buldum. Fiziğin bunu taşıyacak nitelikte ise güzel seçim.

çok yorum istiyorum canım çünkü düğünüm haziranda benim göremediğim ya da eklesem çıkarsam ne daha iyi olur gibi yorumlar istiyorum çünkü gelinliğim daha oluşmadı sadece üstümde astar kesimi yapıldı modaevi o zamana kadar fikrin değişirse tekrar ara demişti bende hep acaba bana yakışır mı daha iyisi güzeli olur mu diye arıyorum aslında birazda kilo almalıyım

canım çok hoş gözüküyo bende çok beğendm şimdiden mutluluklar diliyorum sana..darısı bana artık:))

aslında gerçekten güzel bir gelinlik,ama ben etek kısmını fazla detaylı buldum,biraz daha sade olabilir sanki :34: Allah mesut etsin :nazar:

arkadaşlar gelinliğin arkası böyle iyi mi yoksa küçük düğmeler dahamı hoş durur

çok teşekkür ediyorum m
mkün olduğunca sadeleştiricem organze yerine önden arkaya doğru ince tül dolaştırmak geldi aklıma $b.webp $a.webp $b.webp $a.webp

Gelinlik çok güzel canım ama o omuzlara düşmüşya askısı sorun yaratmasın sonra düğün esnası düzeltip durursun.Saçında topuz daha güzel oluyor ben açık yaptırmıştım çok pişman oldum.Mutluluklar dilerim bu arada.

koltukaltını yukardan aldık canım bende merak ediyorum rahat edebilecekmiyim diye ama ablamında aynıydı rahat ettim demişti aslında nişanlım ben seni hep böyle yaka gelinlikle hayal ettim deyince seni mi kırıcam dedim:))

hala değiştirebilirim kızlar ekleme ya da çıkarma yapmam gereken şeyer var mı sizce

Back
X