Gelinlik Ayakkabısı Benim gelinlik ve kına ayakkabılarım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aybk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelinliğinin altına aldığın gerçekten çok şık canım :34:

hepside çok sık canım güle güle giy.zaten gri olan benim kına gecesi ayakkabımla aynı gibi:))bende bi cesaret aldım platform topuk ama her ihtimale karşı babette götürcem yanımda kınaya:)))

Tek tek alıntı yapmayı bilmediğim için toplu halde cevap veriyorum :)

Eminönünden hangi mağazadan aldın diye sormuş bir arkadaşım ama mağazanın adını malesef bilmiyorum :(

Ayakkabının topuk kısmından ölçtüğüm zaman yüksekliği 13 cm ama tabi 13 cm uzatmıyor anca 9 cm falan uzatıyor.

Boyumu sormuş bir arkadaş boyum 1.55 cm :)

Hepsi çok zarif ama bindallının altına giyeceğiniz ayakkabıya bayıldımmm.Çok şık ve zarif.:16:

hepsi cok sık özellikle bindallaıyla giyilecek olan harika
ama platform kolay gelsin butun gece oynarken zor olmaz umarım

hepsi güzel ama en güzeli gelinlik ayakkabın bayıldım güle güle giy :81:

ilk kez bir gelin ayakkabısını bu kadar beğendim. Ben de çok dolaştım, ama kafama göre bir şey bulamadım, orta ayarda bir ayakkabı aldım. ama sizinki gerçekten hoş ve standart dışı olmuş. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...

özellikle en baştaki gelinlik ayakkabınızı çok beğendim..güle güle kullanın..çok şık buldum ben de istiyorummmm:52:

bende en baştakine bayıldım çok güzel gercekten mutluluklar şimdiden:64:

Güpürler vardı aplik şeklinde yapmışlar.Ama gelinliğimle çok uyumlu oldu göğüs kısmında aynı öyle dantel var çünkü.
Gelinlik ve çantasıyla takım olan ayakkabımı eminönünden aldık.
Gelinlik ayakkabısı 135
Altın sarısı ayakkabı 110
Çantasıda 45 lira.
Diğer gri olanı bizim semtimizden aldık o da 45 lira.

gelin ayakkabını eminönünden nerden aldın acaba benim gelinliğime de çok uygun bir ayakkabı:)

Back
X