benim gibi 4. bebegi düsünen varmi kizlarrr

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.678
748
50
benim gibi 4. bebegi düsünen varmi kizlarrr 4 ve daha fazla cocuk sahibi olanlar sizlere danismak istiyorum nasil bir duyguuu nelerle karsilasiyorsunuzz a.s.

benim gibi 4. bebegi düsünen varmi kizlarrr 4 ve daha fazla cocuk sahibi olanlar sizlere danismak istiyorum nasil bir duyguuu nelerle karsilasiyorsunuzz a.s.

off iyi cesaret tebrik ederim:hooray:benim ilk bebğim yolda henüz ama ikinciyi bile bir ihtimal belki düşünüyorum..cok zor olmaz mı 4.bebek?

benim ve kardeslerimin yas aralığı 3 krdesizkaydirigubbakcemile3ama annem cinnet gecirecek oluyordu bazenaklinialirimsmile

bizde öleyiz hatta en büyüğümüz şuan 22 yaşında ben 20 kardeşim 18 annem başına bela aldı bi tane daha yaptı bu yaşta şuan 6 yaşında dördümüzde kızız bide iyi mi

off iyi cesaret tebrik ederim:hooray:benim ilk bebğim yolda henüz ama ikinciyi bile bir ihtimal belki düşünüyorum..cok zor olmaz mı 4.bebek?
valla ben cocuklari cok seviyorum
yapmak istiyorum bakalim kismaettttttt

4 değilde 3 düşüürüm sanırım
1
3
5 yaş aralığı ile:)
eeeeeee fazla ara vermemek lazım
11 yasinda bir kizim 8 yasinda bir oglum ve 4 yasinda bir oglum var Allahin emaneti insallahhhhh
benim ve kardeslerimin yas aralığı 3 krdesizkaydirigubbakcemile3ama annem cinnet gecirecek oluyordu bazenaklinialirimsmile
biz 5 kardesiz 3 kiz 2 erkek cocukken iyidi kalabalik fakat simdi hepimiz evlendik ben onlardan uzaktayim baska memlekette kiyorum belkide yanlizlik cekiyorum
bizde öleyiz hatta en büyüğümüz şuan 22 yaşında ben 20 kardeşim 18 annem başına bela aldı bi tane daha yaptı bu yaşta şuan 6 yaşında dördümüzde kızız bide iyi mi
cok guzel yaa anam derdiki kulaklari cinlasin keske su iki oglanda kiz olaydiii
Ben daha fazlasını düşünüyorum...sempatiksalakcinni
valla cocok guzel birsey kalabalik aile insallah hayirli evlat olurlar

Ben 2.ci bir çocuğu düşünmemişken 4.cü düşünmeniz biraz cesaret istiyor ....
yani masllah 3 tane var sanirim bir 4. de zarar olmaz :teytey:

gubet güzeli oğlanlar anana biraz çektirdi sanırım ama olsun yinede güzel
ama 4 kız kardeş olmak iyi değil erkek aranıyor yani

gubet güzeli oğlanlar anana biraz çektirdi sanırım ama olsun yinede güzel
ama 4 kız kardeş olmak iyi değil erkek aranıyor yani
canim kizlari evlendirdi yani 3 kizini.... kizlar diyor yuvasini kurdu zor yani 3 kizla ugrasmak her turlu pislikten korumak cok zor kizlarinin 3cocugu var her birinin seviniyor yeriniz yurdunuz belli diyor sukrediyor fakat oglanlar bekar halaaaaa onlari evlendirmekkolya olmuyor 33 yasinda buyuk kucuk ise 28 yasinda bizler 22 yasimizda yuva kurduk biz diyor ölsek bunlar ne olacak kiz olsalardi onlarda evlenirdi rahat ederdim diyor:)

valla ben daha 2.yi bulamadığım için 3.ve4.için bişey diyemeyeceğim....ama olsagüzel olur tabi....yap sen yapp

sevgili gurbet güzeli
ben 4 çocuğum olsun isterdim
ama 2.ciyi bir türlü yapamadım inatçı bebiş gelmiyor
gerçi olsada 4 olmaz herhalde ben sezeryanla doğaranlardanım
limit en fazla 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…