benim gibi aşırı su içen var mı?

n1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
137
2
96
40
Kocaeli
benim gibi aşırı su içen var mı? ben içiyorum sonrada sürekli tuvalete git gel...mekik dokuyorum..35.haftadayım.

34. Haftamdayim gunde en az 3 litre su iciyorum, bende surekli gidiyorum wc ye. Ama mecbur hamilelikde su onemli, az kaldi dayanicaz artik.

38.haftaya girmek üzereyim,hamileligimin basindan beri cok su iciyorum,günde en az iki litre,daha fazlada oluyo,susuz yapamiyorum,ayni senin gibi zirt pirt tuvalete gidiyorum,su cok önemli hem kendimiz hem bebek icin,seninde az almis canim,hayirli dogumlar simdiden:34:

Son düzenleme:
Ben de 5 litreden fazla içiyorum. Hatta eşim çocuk boğulacak içeride diyor:) ..artık canım istediğinde erteliyorum biraz..yoksa hakikaten kendi içtiğim suda boğulcam...tabi tuvalet sorunu da bambaşka..gece boyunca tuvalete kalkıyorum..her seferinde de su takviyesi, şeker gibi geliyor..Ama yaz hamileliği geçiriyoruz bence yapılabilecek en sağlıklı şey..

Bende 4lt içiyordum eylül ayında sıcağın azalmasıyla 3lt ye düştü sanırım. Sadece gece kalkıp 1 lt su içiyorum. Magnezyum ve kalsiyuma başladık geçen hafta sanırım onlarda ayrı susatıyor sanki hararetim daha da arttı. E bir de gece ayaklarımda bir ateş oluyor. Galiba bünye o şekilde rahatlıyor.

4 lt.yi bile geçiyodu ama şu bi iki haftadır biraz azaldı sanki. yine de 3 lt.yi buluyodur içtiğim su belki daha bile fazladır.
geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum kalkmışken de büyük bi kupa dolusu bi bardak daha götürüyorum her seferinde. en fazla bir buçuk saat uyuyup tekrar tuvalete:)) ama su sonuçta, sağlıklı.. içmek lazım bol bol

biraz fazla abartiyorsunuz gibime geldi bu kadar su icilirmi böbrekleriniz yorulur..mazallah hastalik cikar..bence bu kadar fazla...

4 lt.yi bile geçiyodu ama şu bi iki haftadır biraz azaldı sanki. yine de 3 lt.yi buluyodur içtiğim su belki daha bile fazladır.
geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum kalkmışken de büyük bi kupa dolusu bi bardak daha götürüyorum her seferinde. en fazla bir buçuk saat uyuyup tekrar tuvalete:)) ama su sonuçta, sağlıklı.. içmek lazım bol bol

bende sistit problemi vardı doktor bol su iç dedi bende günde zaten 3,5 litre içiyorum dediğimde ozaman 4,5 içeceksin dedi böbrekleri yorarmı bi fikrim yok ama sürekli çok su içmeye bünyem alışınca az içtiğim zaman bende hemen yanma falan oluyor.

haftada 1 bardak su bıle ıcmeyen ben(cayı cok ıcerım sanırım ondan dolayı su ıhtıyacım hıc olmazdı)hamıs olduktan bu yana kendıme ınanamıyorum...sırf bu gece 4 kez vc ye kalktım her kalktıgımdada 2 bardak su ıcıp yattım..artık mardaklar kesmıyor gunluk yanıma 1.5 lt bıdon alıyorum dısarı cıkarken yıne aynı elımde koca bıdon buzlu su..abartılıyor sanılabılır ama bu boyle ..ben mardınde yasıyorum hava ınanılmaz sıcak bununda onemlı payı var ..

haftada 1 bardak su bıle ıcmeyen ben(cayı cok ıcerım sanırım ondan dolayı su ıhtıyacım hıc olmazdı)hamıs olduktan bu yana kendıme ınanamıyorum...sırf bu gece 4 kez vc ye kalktım her kalktıgımdada 2 bardak su ıcıp yattım..artık mardaklar kesmıyor gunluk yanıma 1.5 lt bıdon alıyorum dısarı cıkarken yıne aynı elımde koca bıdon buzlu su..abartılıyor sanılabılır ama bu boyle ..ben mardınde yasıyorum hava ınanılmaz sıcak bununda onemlı payı var ..

valla çayı daha az suyu daha çok içmek tabiki daha faydalı hem vücuttan toksinleri atıyoruz hem de böbrekler çalışıyor umarım artık hep böyle su içersiniz çayın fazlası vücuttaki demiride alıyor

biraz fazla abartiyorsunuz gibime geldi bu kadar su icilirmi böbrekleriniz yorulur..mazallah hastalik cikar..bence bu kadar fazla...
20+5 haftalık hamileyim ve günde 3lt fazla içiyorum.hem yaz gününden dolayı hemde kullndığımız ilaçlardan dolayı.doktorlar bile günde en az 3lt su için diyor.

sizin gibi olmak isterdim..en son ne zaman su içtiğimi hatırlamıyorum ..haftalar belki ay :S :50:

Bende de idrar enfeksiyonu ve suyumda azalma var onun için en az 3-3.5 lt su içiyorum önceleri bu kadar içmezdim ama bu rahatsızlıklara karşı su birebir bebeğim için içiyorum..Birde çalışıyorum ve nerdeyse her saatbaşı wc ye gidiyorum,hayırlısıyla bu rahatsızlıkları atlatırım ve bebeklerimizi sağlıcakla kucagımıza alırız.hayırlı cumalar...

20+5 haftalık hamileyim ve günde 3lt fazla içiyorum.hem yaz gününden dolayı hemde kullndığımız ilaçlardan dolayı.doktorlar bile günde en az 3lt su için diyor.

tabi yazin insan daha cok sivi almak ihtiyaci hisseder..bende cok sicaklarda daha fazla ictim ama icmek geliyordu icimden..
ben hamileligim boyunca canim su icmek istediginde ictim bol bol...o zaman vucud gercekten ihtiyaci var..zaten o zaman wc ye fazla gitmiyorsun farkediyorsun..ama canim su icmek istemyiorsa sirf hamileyim belli miktar icmem gerek diye ara ara iciyorum su..bu sekilde..sanirim 4 litre su icsem wc de yatmma lazim..su ic ic wc de cikar ne anlami var..böbrekler fazla mesaide...böbrekleride cok yormamak lazim..

ben 1,5 litre taş çatlasın 2 litre içiyorum fazlasını içemiyorum zaten şiş gibi nefes alamıyorum içince iyice şişiyorum şuana kadarda suyum hep normaldi ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz

ben günde en az 3.5 lt su içiyorum 4 lt de oluyor arada 41 haftalık hamileyim ama bu hamilelikten dolayı değil normaldede çok su içen birisiyim elimden gelse daha çok içerim :34: bu kadar su içmem normalmi yoksa şeker hastası filanmıyım diye korkup doktora bile sordum :27: doktor daha ne istiyorsun çok güzel bişey bu içebildiğin kadar iç dedi :nazar:

ben de kızlar acayip içerim.. ama hamilelikten once de boyleydı.. tabii tuvalet olayı çok feci ger.ekten, hayır zırt pırt gidiyorsun, gittigine de degmıyor 2 damla 2 damla :) neyse su iyidir, zararını gormeyiz.. herkese hayırlı doğumlar :64:

Back
X