Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 lt.yi bile geçiyodu ama şu bi iki haftadır biraz azaldı sanki. yine de 3 lt.yi buluyodur içtiğim su belki daha bile fazladır.
geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum kalkmışken de büyük bi kupa dolusu bi bardak daha götürüyorum her seferinde. en fazla bir buçuk saat uyuyup tekrar tuvalete:)) ama su sonuçta, sağlıklı.. içmek lazım bol bol
haftada 1 bardak su bıle ıcmeyen ben(cayı cok ıcerım sanırım ondan dolayı su ıhtıyacım hıc olmazdı)hamıs olduktan bu yana kendıme ınanamıyorum...sırf bu gece 4 kez vc ye kalktım her kalktıgımdada 2 bardak su ıcıp yattım..artık mardaklar kesmıyor gunluk yanıma 1.5 lt bıdon alıyorum dısarı cıkarken yıne aynı elımde koca bıdon buzlu su..abartılıyor sanılabılır ama bu boyle ..ben mardınde yasıyorum hava ınanılmaz sıcak bununda onemlı payı var ..
20+5 haftalık hamileyim ve günde 3lt fazla içiyorum.hem yaz gününden dolayı hemde kullndığımız ilaçlardan dolayı.doktorlar bile günde en az 3lt su için diyor.biraz fazla abartiyorsunuz gibime geldi bu kadar su icilirmi böbrekleriniz yorulur..mazallah hastalik cikar..bence bu kadar fazla...
20+5 haftalık hamileyim ve günde 3lt fazla içiyorum.hem yaz gününden dolayı hemde kullndığımız ilaçlardan dolayı.doktorlar bile günde en az 3lt su için diyor.