bende hamılelıgımın 28 haftasında anlattıgın problemlerı yasadım drum bana beyne gıden kan mıktarı azaldıgı ıcın bas donmen oluyor dedı bol bol maden suyu ıcmemı onermıstı ve sıcak havalarda dısarı cıkma demıstı
bende hamılelıgımın 28 haftasında anlattıgın problemlerı yasadım drum bana beyne gıden kan mıktarı azaldıgı ıcın bas donmen oluyor dedı bol bol maden suyu ıcmemı onermıstı ve sıcak havalarda dısarı cıkma demıstı
bende su ve maden suyunu çok içiyorum ama sanki daha kötü hissediyorum kendimi dün şikayetlerimi doktoruma anlattım muhtemelen sıcak havalardan oluyor yinede devam ederse ve şikayetlerinde artma olursa dahiliye uzmanı görse iyi olur dedi birde az ve sık sık yemek yemeni öneriyorum birden çok fazla yüklenme midene falan dedi... umarım ciddi bir problem çıkmaz resmen yemek yedim mi elim ayağım tutmuyor:26:
canım bende de aynısı olmuştu. çarpıntıdan yatamıyordum bile. tansiyonum düşüyor zannediyordum. ama gebelik şekeri çıktı. açlık şekeri normal , tokluk şekeri yüksek. 50 grlık yüklemede 160 çıktı. 2 gün yediklerime çok dikkat ettim. kepek ekmek yedim meyve bile çok az yedim. 2 gün sonra 100 grlık yükleme yapıldı. bu sefer değerler çok güzel çıktı. hepsi normaldi. dr. arasıra dalgalanmalar olabilir dedi. ama benim rahatsızlığım devam ediyor. 2 kez tok karnına eczanede ölçtürdüm. 150 üstü çıktı .dr. ilaç vermedi şekerli şeyler yeme dedi. ama yemesemde hala rahatsızım. kahvaltı yapana dek çok iyiyim azıcık birşey yesem elim ayağım dökülüyor. 34 haftalık hamişim. bebeğim de 2700 gr. şekerden mi acaba biraz tombiş. dr. bebeğin şekerden etkilenmediğini düşünüyor. allahıma emanet.
canım bende de aynısı olmuştu. çarpıntıdan yatamıyordum bile. tansiyonum düşüyor zannediyordum. ama gebelik şekeri çıktı. açlık şekeri normal , tokluk şekeri yüksek. 50 grlık yüklemede 160 çıktı. 2 gün yediklerime çok dikkat ettim. kepek ekmek yedim meyve bile çok az yedim. 2 gün sonra 100 grlık yükleme yapıldı. bu sefer değerler çok güzel çıktı. hepsi normaldi. dr. arasıra dalgalanmalar olabilir dedi. ama benim rahatsızlığım devam ediyor. 2 kez tok karnına eczanede ölçtürdüm. 150 üstü çıktı .dr. ilaç vermedi şekerli şeyler yeme dedi. ama yemesemde hala rahatsızım. kahvaltı yapana dek çok iyiyim azıcık birşey yesem elim ayağım dökülüyor. 34 haftalık hamişim. bebeğim de 2700 gr. şekerden mi acaba biraz tombiş. dr. bebeğin şekerden etkilenmediğini düşünüyor. allahıma emanet.
evet canım aynı belirtiler bende var ama gebelik şekerine bakmak için sanırım erken haftalardayım biraz daha beklemem gerekecek umarım bende de çıkmaz ben tatlıyı seviyorum:26: sanada hayırlı sağlıklı doğumlar canım bu arada benim oğlumda 34 haftalık doğmuştu 2800 gr. haftasına göre kilosu gelişimi güzel olduğu için küveze bile almamışlardı ama oğlumda bu sıkıntıları yaşamamıştım
büyük ihtimalle gebelik şekerindendir...doktorunu ara ona anlat en iyisini o söyler sana cnm..sıcaklardanda bunalabilirsin çünki aynı dert bende de war sıcaklar mahfediyo beni....bu arada çok su içenin kızı olurmuş
çok su içenin kızımı olurmuş ben çocukluğumdan beri günde 3 lt su içerim ama 2 oğlum var. 3.yapacağım umarım bu su olayı kız bebek getirir bu kez bana Allah ın izniyle:))
çok su içenin kızımı olurmuş ben çocukluğumdan beri günde 3 lt su içerim ama 2 oğlum var. 3.yapacağım umarım bu su olayı kız bebek getirir bu kez bana Allah ın izniyle:))
arkadaşın bahsettiği hamilelikte çok su içenin kız bebeği olduğunu söylüyor cidden oğlumda bu kadar su içtiğimi hatırlamıyorum ama bu gebeliğimde meyve çok yiyorum ve su çok içiyorum Allah sanada nasip etsin bir kız bebek inşallah