- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
canım evliliğ,n monotonlaşmış hangi yönden şikayetcisin hayatına renk kaymayı dendin mi4
tam olarak anlayamadım ama anladığım kadarıyla yazayım.. cocugunuz olması tekrar bastan baslamaya engel değil. Eşinizle birçok kez konuşmuşsunuz ama bence biraz davranışlarınızı değiştirerek ona verdiği sözleri tutmamasından rahatsız olduğunuzdan dolayı böyle mesafeli olduğunuzu anlamasını sağlayabilirsiniz. Bu da bir işe yaramazsa cocugu bakabılcek birine bakıp evliliğinizi hareketlendirecek birşeyler yapabilirsiniz. Belki haftasonu biryere gıdebılr romantık zamanlar gecirebilirsiniz. Bunu yapacak ımkanınız yoksa evinizde güzel yemek hazırlayp basbasa cok güzel zaman gecirebilir ya da maddiyatınızı zorlamayacak size iyi gelen bişeyler yapabilirsiniz. Karşı taraftan beklentilerinizi anlayabiliyorum siz bir adım atın belki gerisi gelir.
Canım gecmisi düşünerek bugünü erteleme. Hiçbir evlilik mükemmel degil ve hiçbir es dört dörtlük degil. Cok sukur cok kotu bir sorunun yok, aldatma vs gibi. Yavrunu birakabilecegin biri varsa ayarla ve esinle git bir yemek ye, yada sinemaya git. İyi gelecektir. Maziye takılı kalarak gelecegini etkileme. Sevgiler..
biraz daha açarmısın konuyu mesela ne yaşamak istedinde yaşatmadı neyi eksik yaşadın?
o zaman o seni düşünene kadar yani bu üzüntüsünü sadece sözle değil pratiğe dökene kadar mesafeyi koy ki anlasın senin için de zor olur aynı evde küs kalmak. Ama sonuc almak ıcın bı süre daha dene bakalım.
o zaman o seni düşünene kadar yani bu üzüntüsünü sadece sözle değil pratiğe dökene kadar mesafeyi koy ki anlasın senin için de zor olur aynı evde küs kalmak. Ama sonuc almak ıcın bı süre daha dene bakalım.
Neredeyse 2yillik evliyim. Esimi sevdim ve bircok zorluklarla evlendik. Nisanlandigimdan bero her seyi eksik yasadim. Yasamak istediklerimi, hissetmek istediklerimi esim hic yasatmadi.evlendigimizden beri her defasinda yasamak istediklerimi ve onun bunlari yapmadigini soyledim.esim de her seferinde hak verdi ve sozler verdi duzeltecegim diye.ama hic bir sonuc goremedim. Birkac ayda bir bu konu konusuldu ve hepnayni sozleri ve pismanliklari duydum esimden. Simdi yine ayni noktadayim.
Bir cocugumz var. Ben artk beklemekten biktim ve tukendim. Esimse yine pisman okdugunu soyluyor ve ozur diliyor ve telafi edecegini soyluyor.ama bu sefer gercekten inanmiyorm. Hic bir heycanm kalmadi 40yillik evli gibiyim. Simdi diyeceksiniz ki ee sonuc ne istiyosun bizdrn diye.. bilmem.. koniscak kimse bulamadm ve buraya yazdim. Aslinda tam olarak da anlatamadim. Neyse...
Herkesin ayri ayri dertleri var benim de dahil olmak uzere
Mutsuzum 4 yillik evlilik ve birde 1 yasinda kizim var esim benim cok sevdi istedi 6 sene ilk bir sene cok guzel gecti bir dedigim iki olmadi cok mutluyduk sonra kavgalar basladi o onu dedi bu bunu dedi sonra maddi sikintilar actik basimiZa ve bitmek bilmez kavgalar ask bitti sevgi saygi bitti zorla evlilik yurutuyoruz ilgi yok sevgi yok varsa yoksa arkadaslari
Simdi eskiye donmeyi cok istiyorum ama olmuyo artik nasil davranacagimi bilmiyorum
Fazla ilerlemediyse kavgalar aileler karismadiysa hala sansin var birden bire ilgiyi yukle belli bir donem baktin hala aynimi kes ilgiyi ozaman degisiklik olup olmadigini kendin anlarsin zamaninda yapmadim simdi yapsamda fayda etmiyorBen de anlattiginiz gibi mi olucam:'(
Cnm istediklerinde son derece haklısın ama her zaman her erkek bunları düşünemiyor ve değişmesi uzun zaman alıyor,kendi eşimdn bu konuda çok çekmedim ama arkadşımı gördüm o eşine resmen bunları öğretti,ne bekliyorsa aynısını kocasına yaptı,gitti sinema bileti alıp işyerine kargoyla yolladı,doğmgnü sevgililer günü evlilik yıldönümnde ve hiçbir vasfı olmayan günlerde hediyeler alıp çiçekler yolladı,haftasonları için otellerde konaklama ayarladı ve zorla kocasının onunla gelmesini sağladı ben artık yeter diyordum bırak bu adam odun ve odun kalack diyordum,o ise sürekli hayır yontucam ben onu 12 kişilik yemek masası yapıcam diyordu sonra kocası alıştı bu duruma,artık oda süprizler yapmaya çiçekler almaya vs başladı 12 kişilik yemek masası olmadı ancak 8 kişilik oldu ama olsun önceden yer sofrası bile değildi :) Yani cnm bazı adamlar odun doğar odun ölür,bazıları odun doğar sonradan yemek masası olur eğitimle,bazıları yemek masası olarak doğar onlarında karısı yer sofrası olur.Bu yüzden canını sıkma bazen değişmeyebiliyor insanlar yada belli miktarda değişebiliyor,sen çabala yinede pes etme bence,ben pes etmeyen bir kadının zaferini gördüm sen de yapabilirsin.Sinemaya gidemiyorsanız bebeği uyutun ışıkları kaaptın bir film veya dizi açın mısır patlatın girin koyunkoyuna izleyin,dışarı çıkıp kahve içemiyorsanız evinizde bebiş uyuyunca kahve keyfi yapın geçin salona tekli koltuklara yada mutfağa masanın başına otrun sohbet edin,açın pc yi oyun oynayın,hem şöyle düşün kolay değil evlilik çocuk vs maddi olarak gerçekten zor bir durumdada olabilir,sende beklentilerini ona göre düşün bazen bir çiçeğe 20 tl vermek bir bütçeyi sarsabilir öyle olmamalı kabul ediyorum ama bazen insan bunu düşünmek zorunda olabilir,ilk bakışta azbir miktardır aslında ama onunla çocuğa bez alırım diye düşünebilir kocan,biliyorum sıkılıyorsun arkadşmda çok çekti benm kocamda öyle mükemmel değildir anlıyorum seni ama yinede sabret cnm ilerde toparlandığında belkide daha güzel bekliyor sizi her gecenin sonu aydınlıktır unutma :128::128:
Fazla ilerlemediyse kavgalar aileler karismadiysa hala sansin var birden bire ilgiyi yukle belli bir donem baktin hala aynimi kes ilgiyi ozaman degisiklik olup olmadigini kendin anlarsin zamaninda yapmadim simdi yapsamda fayda etmiyor
Simdi en basa donmeyi.. esimle ilk tanistigim zamana donup bu hayati yekrar yasamayi cok isterdim.. yasayamadiklarimi yasamak icin...
Canim daha 2 yillik evlisin herseyden bikmis durumdasin
hic caba gosteriyomusun sen
sor bakalim burda kacimizin kocasi hanimlarinin
isteklerinin 100de kacini yapiyo
bazen bende sıkıliyorum
offlaya puflaya deli gibi dolaniyorum evin icinde
adam yiyo iciyo koltuga hooooppp
Bazen bende diyorum istedigim evlilik
Bu degil falan diye
haa ne yapiyorum cocugu uyutup tvnin fisini cekip
tlfnlarida kapatiyorum
cay yapip misir patlatiyorum
birlikte sohbet ediyoruz
Bazende sirf cocukla ilgileniyoruz
kizim yeni konusuyo
onu konusturup konusturup guluyoruz
ne yapalim hangimiz tam istedigimiz hayati yasiyoruz (4 4luk)
Sen yap birseyler
sen caba goster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?