Çocuk Hastalıkları Benim gibi bebeği hipotonik olan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yy67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
25
0
36
İstanbul
Merhabalar,

bebeğim 7 aylık.Hipotoni inflant tanısı kondu.Yani gevşek bebek.Fizik tedaviye başladık,ne olacak nasıl gidecek hiç bir fikrim yok.Şu ana kadar her türlü taramalar normal çıktı.

Son düzenleme:
canım benim bebeğimede hipotoni dendi şimdi sebebi araştırılıyor. Çok kötüyüm bir aydır ne yapacağımı bilmiyorum. fizik tedavi önerildi evde yapıyorum oğluşum 9 aylık .sizde iyileşme oldumu fizik tedavi nin faydası oldumu evdemi yapıyorsun hareketleri yoksa hastanede mi. bana yardımcı ol lütfen :'(

2006 yılında oglum hipotonik doğdu ne olduğunu nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyordum emme refleksi yok gevşek bir bebekti... Doktorlar bişey demiyor tahliller yurtdışına gidiyor gayet iyi geliyordu sonuçları... Fizik tedaviler vs..... Gitmediğim PROF.kalmadı Çapa, Marmara, Cerrahpaşa hep buradaki doktorların özel muayenelerine gittim... Ama sonuç hüsran bebeğimi 13 ay yaşata bildim... Morelinizi bozmak istemem benim bebeğim cok sık hasta olurdu hemen hırıltı başlardı tıkanırdı CRP si yükselirdi...kullandığım antıbıyotığın haddi hesabı yoktu... Olum nedeni metabolik asidoz dendi...daha sonra doktor yanıma gelip sen allahın sevgili kulusun demesi sinir krizi gecirtti bana.. Yani arkadaşlar inşallah sizin ki düzelir.. Ama bazı seyleri kabullenin bana kimse o zaman gerçekleri anlatmadı hep düzelir düzelir... Sonunda çok buyuk travma yaşadım... Tekrar bir cocuk istedim doktorlar sakın yine aynısı olur dediler ama bu sefer ben onları dinlemedim doğurdum çok sukur sağlıklı oldu simdi beş yasında... Rabbim tez zamanda sifasını versin dualarım sizinle...

Merhabalar,

bebeğim 7 aylık.Hipotoni inflant tanısı kondu.Yani gevşek bebek.Fizik tedaviye başladık,ne olacak nasıl gidecek hiç bir fikrim yok.Şu ana kadar her türlü taramalar normal çıktı.

Benim bebeğimede bugün hipertonik yani gevşek bebek tanısı kondu..şimdi sebebi araştırılacak..sizin bebeğinizi çok merak ettim..en son 2014 yılında yazmışsınız..şuan yavrucuğunuz ne durumda..cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz..

canım benim bebeğimede hipotoni dendi şimdi sebebi araştırılıyor. Çok kötüyüm bir aydır ne yapacağımı bilmiyorum. fizik tedavi önerildi evde yapıyorum oğluşum 9 aylık .sizde iyileşme oldumu fizik tedavi nin faydası oldumu evdemi yapıyorsun hareketleri yoksa hastanede mi. bana yardımcı ol lütfen :'(
Şuan oğlunu ne durumda..

Merhabalar benim de bebegim ayni durumda yazan var mi acaba bilgi almak istiyorum

Back
X