2006 yılında oglum hipotonik doğdu ne olduğunu nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyordum emme refleksi yok gevşek bir bebekti... Doktorlar bişey demiyor tahliller yurtdışına gidiyor gayet iyi geliyordu sonuçları... Fizik tedaviler vs..... Gitmediğim PROF.kalmadı Çapa, Marmara, Cerrahpaşa hep buradaki doktorların özel muayenelerine gittim... Ama sonuç hüsran bebeğimi 13 ay yaşata bildim... Morelinizi bozmak istemem benim bebeğim cok sık hasta olurdu hemen hırıltı başlardı tıkanırdı CRP si yükselirdi...kullandığım antıbıyotığın haddi hesabı yoktu... Olum nedeni metabolik asidoz dendi...daha sonra doktor yanıma gelip sen allahın sevgili kulusun demesi sinir krizi gecirtti bana.. Yani arkadaşlar inşallah sizin ki düzelir.. Ama bazı seyleri kabullenin bana kimse o zaman gerçekleri anlatmadı hep düzelir düzelir... Sonunda çok buyuk travma yaşadım... Tekrar bir cocuk istedim doktorlar sakın yine aynısı olur dediler ama bu sefer ben onları dinlemedim doğurdum çok sukur sağlıklı oldu simdi beş yasında... Rabbim tez zamanda sifasını versin dualarım sizinle...