teacher,
bakımlı bayanları salakça falan bulmuşsun ama ben sana kızmadım. çünkü yaratılış ya da yetiştiriliş tarzı bu. ben de hiç makyaj yapmayan kadınlara, a be kadın bir ruj dahi sürmekten aciz misin diyorum bazen. ama birbirimize kızmamalı yardım etmeliyiz..
mesela benım boyum 170ın üstünde ama çogunlukla topuklu giyerim. yediklerime çok dikkat ederim. saclarım ya maşalı ya fönlüdür.saçım için 40 maske yaparım,belime yakındır uzunluğu.cildime çok bakar, yaslanmaktan çok korkarım. yerine göre dozunda makyajım hep vardır. kahkaha atmayı, gülmeyi,neşeli olmayı çok severim.kuaförde beklemeyi çok sevmem. manikürümü,bakımımı çogunluk kendım yaparım. çok da yoğunum ama kendimi ihmal etmek, hayatı ihmal etmek demektir bnim için. sporumu aksatınca vicdan azabı çeker kendimi 150kg oldu sanarım.
ama hayatımdaki erkek de kıymet bilmeli.. hergün bakımlıyım. insanlık hali bir günde bakımsız olsam, bu ne hal diye sorarsa biter bnm için. zaten dış görünüşle sevgının alakası yoktur. kadının bakımı en fazla erkeğin ilgisini çekmeli.. sevgisini değil..
eşini daha hatalı gördüm ben. daha nazik olmalı. seni bu yüzden sevmediğini hissettirmeli sana..
bu bir insanı farklılıktır. ben acı da çeksem bi karış topuklar üzerinde gezmeyi seviyorum. beni mutlu ediyor. herkes mutlu oldugu gibi yasamalı. içinde bir yerlerde femme fatale varsa, onu dışarı çıkaralım el birliği ile.. eğer yoksa sırf kocan için bu dediklerimi yapmak sana işkence gibi gelir..yaşam kaliteni düşürür.