• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi bir kadın daha var mı?

canım ya sen kendinle barışık deilsin gibime geldi sanki??
inan bana kendine deişiklik yaptıkça güvenin yerine gelecek, yaptıkça yapmak isticeksin
kadın olmak gibisi varmı, dünyaya bi daha gelsem yine kadın olarak gelmek isterdimm bayanssulusmile bunu değerlendirmek bizim elimizdee olumunekankayizsmile

arkadaşım ben yazdıklarına çok hak verdim.benim amacım burada birileri ile tartışmak değil zaten birşeyler öğrenebilmek..ama üşenmek kısmına katılmıyorumm.hayatta üşengeç bir insan değilimdir.yetişme tarzım böyle benim..kendimi değiştirmeye çalışacağım ama nekadar olur bunu bilemem.elimden geleni yapsam iyi olacak yoksa dediğin gibi asker arkadaşı olucaz eşşimle ..ama oda kapalı biri hiç bana güzel bir yanımı söylemedi benimde buna ihtiyiacım var biraz cesaretlenmeye haksızmıyım.ben ilk tanıştığım gün gibiyim hiç değişmedimki ozaman kadınsı ol demiyorduda şimdi ne oldu?

valla bence cilveli olmak için sadece makyaj artı açık kıyafetler giymeye gerek yok sen önce kendine bir güven canım eşine de çok kızdım daha usturuplu bir şekilde konuşabilirdi ben evde makyaj yapmam sexi kıyafetler de giymem ama kot pantolon la bile eşimin aklını alıyomuşum öyle diyo sen biraz çaba göster bence yoksa iyice koparsınız birbirinizden:olmaz::olmaz:

valla bence cilveli olmak için sadece makyaj artı açık kıyafetler giymeye gerek yok sen önce kendine bir güven canım eşine de çok kızdım daha usturuplu bir şekilde konuşabilirdi ben evde makyaj yapmam sexi kıyafetler de giymem ama kot pantolon la bile eşimin aklını alıyomuşum öyle diyo sen biraz çaba göster bence yoksa iyice koparsınız birbirinizden:olmaz::olmaz:

evde makyaj yapmıyorsun sexi kıyafetler giymiyorsun sadece kotla eşşinin aklını başından alıyorsun peki nasıl?sormamda bir sakınca varmı?mesela eşine sürekli yakınmı davranıyorsun ne yapıyorsun yada çok mu güzelsin?merak ettim yazarmısın

kesinlikle haklısın tecaher, sözüm meclisten dışarı senin eşin için demiyorum ama odun gibi bi erkeğe hiç bi kadın cilve yapmak istemez, bu işler birazda karşılıklı, bence her kadın kocasından güzel şeyler iltifatlar duymak ister,
ayrıca kadın bu işleri bilmiyorsa erkek biraz yönlendirici olmalı, yada onun yönlendirici olamasını sen sağla, erkekler görsel zekaya sahiptir, ona benim için sexi iç çamaşırı beyenmeni istiyorum diyebilirsin, netten o beyenir sen alırsın, alın ikiniz içinde süper practice
kaydirigubbakcemile3

ınsan eşini nasıl etkileyeceğini bilir..
Her erkek mini etekle karşılanmaktan hoşlanmaz belki..*
Zaten 24 saat böyle gezen kadında yoktu,olsa da komik olur zate..
bütünlük meselesi..
bir gün onu karşılarken v yaka bir bluz giyersiniz o etkiler adamı.
başka bir günde ayıcıklı pijama giyersiniz öyle bir davranırsınız ki etkilenir..
kokununuz vardır baştan çıkartır..
sesiniz,bakışınız,şımarmanız hepsi bir bütün..
bu yetenek değil ki,insanın içindne gelir,beğenilmek bir dürtü zaten kadınlar için..
eşim beni beğensin diye o istemese talep etmesede yaparım zaten birçok şeyi..
sizin düğüne mi gidiyorum diye düşündüğünüz makyajı ben dışarı çıkarken yapıyorum allık,rimel,parlatıcı..?
kendim için kendimi iyi hissetmek için,ben pek normal görmedim sizi bir kadın olarak..
eşinizi kaybederseniz daha incitici olur bu yüzden bence biraz çekidüzen verin kendinize..

evde makyaj yapmıyorsun sexi kıyafetler giymiyorsun sadece kotla eşşinin aklını başından alıyorsun peki nasıl?sormamda bir sakınca varmı?mesela eşine sürekli yakınmı davranıyorsun ne yapıyorsun yada çok mu güzelsin?merak ettim yazarmısın
yok tatlım çok güzel olduğumu sanmıyorum ama inan bu böyle belki eşimle alakalıdır pantolonlarım biraz dar mesela anladın dışarda uzerine uzun bişeylerle giyiyorum hatta bazen sexi bişeyler giyorum yatağa öyle gidiyorum hemen çıkartır eşim ayy fazla açık oldu galiba yakınlaşırım arada daha açık yazmak isterdim ama banlanmaktan korkuyom canım

kesinlikle haklısın tecaher, sözüm meclisten dışarı senin eşin için demiyorum ama odun gibi bi erkeğe hiç bi kadın cilve yapmak istemez, bu işler birazda karşılıklı, bence her kadın kocasından güzel şeyler iltifatlar duymak ister,
ayrıca kadın bu işleri bilmiyorsa erkek biraz yönlendirici olmalı, yada onun yönlendirici olamasını sen sağla, erkekler görsel zekaya sahiptir, ona benim için sexi iç çamaşırı beyenmeni istiyorum diyebilirsin, netten o beyenir sen alırsın, alın ikiniz içinde süper practice
kaydirigubbakcemile3

ama bir kadında , erkek kadınlık göremezse neye iltifat edecek ki, teacher belki biraz makyaj yapsa, havalı bir fön çekip, şöyle akşam eşinin yanında evde salına salına gezse..

bunları yapmışta, eşi yine iltifat etmemiş olsa haklı...

teacher,
bakımlı bayanları salakça falan bulmuşsun ama ben sana kızmadım. çünkü yaratılış ya da yetiştiriliş tarzı bu. ben de hiç makyaj yapmayan kadınlara, a be kadın bir ruj dahi sürmekten aciz misin diyorum bazen. ama birbirimize kızmamalı yardım etmeliyiz..

mesela benım boyum 170ın üstünde ama çogunlukla topuklu giyerim. yediklerime çok dikkat ederim. saclarım ya maşalı ya fönlüdür.saçım için 40 maske yaparım,belime yakındır uzunluğu.cildime çok bakar, yaslanmaktan çok korkarım. yerine göre dozunda makyajım hep vardır. kahkaha atmayı, gülmeyi,neşeli olmayı çok severim.kuaförde beklemeyi çok sevmem. manikürümü,bakımımı çogunluk kendım yaparım. çok da yoğunum ama kendimi ihmal etmek, hayatı ihmal etmek demektir bnim için. sporumu aksatınca vicdan azabı çeker kendimi 150kg oldu sanarım.

ama hayatımdaki erkek de kıymet bilmeli.. hergün bakımlıyım. insanlık hali bir günde bakımsız olsam, bu ne hal diye sorarsa biter bnm için. zaten dış görünüşle sevgının alakası yoktur. kadının bakımı en fazla erkeğin ilgisini çekmeli.. sevgisini değil..

eşini daha hatalı gördüm ben. daha nazik olmalı. seni bu yüzden sevmediğini hissettirmeli sana..
bu bir insanı farklılıktır. ben acı da çeksem bi karış topuklar üzerinde gezmeyi seviyorum. beni mutlu ediyor. herkes mutlu oldugu gibi yasamalı. içinde bir yerlerde femme fatale varsa, onu dışarı çıkaralım el birliği ile.. eğer yoksa sırf kocan için bu dediklerimi yapmak sana işkence gibi gelir..yaşam kaliteni düşürür.

ama bir kadında , erkek kadınlık göremezse neye iltifat edecek ki, teacher belki biraz makyaj yapsa, havalı bir fön çekip, şöyle akşam eşinin yanında evde salına salına gezse..

herşey açık yazılmıyor malum..ama yinede yazayım evliliğimizin ilk aylarında sexi bir gecelik giydim ilk kez bana sexi olmuşsun yada güzel olmuşsun demedi bunu 3 kez yaptım iltifat alamadım dahada yapmadım içimdende gelmiyor zaten..bu örnekti ..çok nadir kadınsı giyindim eşime karşı

ama canım nişanlıyken bile iltifat etmiyormuş, ne bileyim en azından körkütük aşıkken en azından insan iltifat eder ya da en azından böyle dümdüz erkek gibisin demez, canım saçlarını şöyle yapsana sana çok yakışıyor, yada vitrin bakarken eminim bu senin üzerinde çok güzel durur, alalım mı gibi isteyiş tarzları daha hoş olsa gerek erkek gibisin demektense
:hulya:

teacher,
bakımlı bayanları salakça falan bulmuşsun ama ben sana kızmadım. çünkü yaratılış ya da yetiştiriliş tarzı bu. ben de hiç makyaj yapmayan kadınlara, a be kadın bir ruj dahi sürmekten aciz misin diyorum bazen. ama birbirimize kızmamalı yardım etmeliyiz..

mesela benım boyum 170ın üstünde ama çogunlukla topuklu giyerim. yediklerime çok dikkat ederim. saclarım ya maşalı ya fönlüdür.saçım için 40 maske yaparım,belime yakındır uzunluğu.cildime çok bakar, yaslanmaktan çok korkarım. yerine göre dozunda makyajım hep vardır. kahkaha atmayı, gülmeyi,neşeli olmayı çok severim.kuaförde beklemeyi çok sevmem. manikürümü,bakımımı çogunluk kendım yaparım. çok da yoğunum ama kendimi ihmal etmek, hayatı ihmal etmek demektir bnim için. sporumu aksatınca vicdan azabı çeker kendimi 150kg oldu sanarım.

ama hayatımdaki erkek de kıymet bilmeli.. hergün bakımlıyım. insanlık hali bir günde bakımsız olsam, bu ne hal diye sorarsa biter bnm için. zaten dış görünüşle sevgının alakası yoktur. kadının bakımı en fazla erkeğin ilgisini çekmeli.. sevgisini değil..

eşini daha hatalı gördüm ben. daha nazik olmalı. seni bu yüzden sevmediğini hissettirmeli sana..
bu bir insanı farklılıktır. ben acı da çeksem bi karış topuklar üzerinde gezmeyi seviyorum. beni mutlu ediyor. herkes mutlu oldugu gibi yasamalı. içinde bir yerlerde femme fatale varsa, onu dışarı çıkaralım el birliği ile.. eğer yoksa sırf kocan için bu dediklerimi yapmak sana işkence gibi gelir..yaşam kaliteni düşürür.
valla canım sen tam erkekelrin hayalindeki gibi bir kadınsın senin gibi olmak istermiydim istesemde yapmazdım belki yapamazdım..neden hala bekarsın

valla canım sen tam erkekelrin hayalindeki gibi bir kadınsın senin gibi olmak istermiydim istesemde yapmazdım belki yapamazdım..neden hala bekarsın

bu ne ya ohaoldumsmile siz nasıl anlıyorsunuz erkeklerin hayalindeki kadınıohaoldumsmile

canım demeyebilir ama gözleriylede beğendiğini anlayabilirsin

Eeee bu adamda hiç mi suç yok. Kadının içindeki kadını dışarı çıkarmayı bilmiyor besbelli. Konu sahibi kadın olmanın ayrıcalıklarını yaşamayı bilmiyorken o'na yardımcı olacak bir eş de yok bence.

valla canım senin eşinde bir sorun var kesinlikle sexi gecelik giydim diyosun o nada bişey dememiş şaştım insan bir tatlı laf söyler sizle zorlamı evlendi bu adam görücü usulu falanmı?CADIARZU

Eeee bu adamda hiç mi suç yok. Kadının içindeki kadını dışarı çıkarmayı bilmiyor besbelli. Konu sahibi kadın olmanın ayrıcalıklarını yaşamayı bilmiyorken o'na yardımcı olacak bir eş de yok bence.

kessssinlikle katılıyorum, bir erkek eşine karşı nazik olmalı
bence erkek gibisin demek bi kadına hakaret
:hulya:

Adamın suçu onu cezbetmeyen bir kadınla evlenmek..
Madem bir erkekle evli olduğunu sanacak kadar rahatsız evlenmeyecekti.
Çünkü arkadaş hep böyleymiş..

Back
X