• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi bir kadın daha var mı?

sen böyle bu kafayla gidersen yarin bir günde kocam beni aldatiyor bosaniyorum diye konu acmazsin insallah yerimseniben

bu mesajda sanki kapitalizmin dolaylı olarak dayattığını düşündüğün şeylere atıfta bulunmuşsun :)

bugün dünya emekçi kadınlar günü tamam da:lepi:

yarın 9 mart artık yavaş yavaş kendine bakmalısın bence

gencecik kadınsın şimdi güzel güzel süslenmeyeceksin de ne zaman süsleneceksin belki yaşlandığında hiç canın istemeyecek

şimdiden unumu eledim eleğimi duvara astım olayına girme bence :)

:lepi:

ben cılvenın gıyım kuşam la degıl de hal ve hareketlerle ılgılı oldugunu düşünüyorum....bıras tatlı dıl bı kaç güzel dokunuş ve olmadık süprizler.....
ama bunun için yenılıge çok açık olmak lazım....
ben eşim için bır çok tabumu yıktım mesela bekarken duydugum yüzümü kızartan şeyler şimdi yerını naz a cılveye bıraktı.....bnlar çok buyuk beklentıler degıl bence...biras isteklı olun yeterkıı...

soruldumu bilmiyorum ama boy kilo kac o yüzden erkek gibisin demiş olabilir mi

kızlar boşuna uğraşmayın bence arkadaş kalın kalın duvarlar örmüş etrafına.
ben anlamadım gitti valla

Psikologu filan boşver.
Öncelikle kocam için değişiyorum fikrinden kurtul. Kocan sana arzulu gözlerle baktıkça, çok güzelsin dedikçe mutlu olacaksın ve bunu kendin için yaptığını anlayacaksın. Şöyle güzel sexy iç çamaşırlarından al. Ama gerçekten sexy olsun. Öyle kırmızı takımla kurtulamazsın aklinialirimsmile g string tanga falan al, jartiyer vs. Çok hafif dudaklarına meyveli koruyuculardan sür. Bakışlarını şuhlaştıracak bir makyaj yap veya kuaförde yaptır. Saçlarını toplama salık bırak. tek yandan bırakıp boynu açıkta bırakırsan da iyi olur. yürüyüşün çok önemli. Asil ve yavaş yürümelisin. Sanki parmak ucunda yürür gibi. Eşine dokun. Ondan bekleme. Onu istediğini belirtecek tavırlarda bulun.

Soyunurken belli bi sırayla ve yavaşça soyun. Hatta tam soyunma yarım kalsın kaydirigubbakcemile3

Vücudunun güzel olan kısmını ön plana çıkar. Çirkin olan kısmını arka planda tut. Göbeğin varsa göğüs dekoltesi olan bi gecelik giyebilirsin mesela. Bel altı espriler yap ama seviyesi düşük olmasın.

Kocan işteyken falan mesajlar at. Mesela kocan yanında değilken güzel seksi fotoğraflar çek. Senin göremediği yönlerini keşfetsin.

Kısacası : güzel olanı göster çirkin olanı gizle. gülümse. çapkın çapkın bak. asil yürü. istediğini belli et.

Elbette bunları bi anda yapamazsın. Yavaş bir değişim sürecine girebilirsin. Denemelisin. Sexy ve cilveli olmak güzellik gerektirmez. :hulya:

hahaha ayy süpersin ciddennn
burda böle kadınlar varsa yazsın nolurr
cidden eşlerii onlara karşı nasıllar merak ediyorum.

suslenip puslenmek deyince,cilve diyince hemen akliniza aptal sarisin modeli,kafasi bos sadece vucuduyla varolmak isteyen kadinlar gelmesin. onlar dediginiz gibi TV'de on plana cikartiliyor. ama erkekler de o kadar bos degiller merak etmeyin. her TVde gorduklerini karilarindan beklemiyorlar. evlilige heyecan katacak cilve baska birsey. ayrica benim anlamadigim; her kadin bir miktar cilvelidir. bu dogasinda vardir. benim ilk aklima gelen; siz belki de esinizi cekici bulmuyor, erkekten ziyade arkadas gibi goruyorsunuzdur. olamaz mi?cunku kocasini erkek olarak goren bir kadinin beyni hemen (en basit sekliyle) edepsiz :kedi: hormonlardan salgilaraklinialirimsmileaklinialirimsmile. ve bu hemen haraketlerinize yansir. cilve yapamak diye birsey yoktur. o zaten karsinizdakini cekici bulmanizin manifestosudur. sizin kadin erkek iliskisini nasil tanimladiginiza da bagli sorununuzun kaynagi bence...

işte buduralkisalkisalkis

Tabii canım işinze gelmeyince eskiden makyaj mı varmış.. bunlar tvnin dayatması...
Peki ama evinizde çamaşır makinesi bulaşık makinesi buzdolabı da mı yok... evlenirken bunları kocanıza aldırtmadınızmı???
Makyaja gelince eskiden makyajmı varmış... Eskiden elektrikli ev aletleri de yomş.. hadi gidin çamaşırlarınızı marmara denizinde külle yıkayın.....

saçıma çok dikkat etmiyorum.makyaj yapmıyorum.şimdi diyeceksinizki eşin haklı iyi ama ben değişemiyorum,içimden gelmiyor sorunda bu zaten.kadınsı olmak bana göre değil

Onu baştan düşünecekmiş kocan. Hiçte haksız değilsin güzelim. Bende saçıma başıma bakmam ve salaş giyinirim. Eşim 20 yıldır tek kelime etmedi. Çünkü ben flört dönemindeyken de, nişanlıykende böyleydim.
Çok merak ediyorum acaba senin eşinde bulduğun kusurlar yok mu? Varsa söyle bakalım değiştirecek mi kendini. Cevabını ben vereyim sana "ben böyleyim beni seveceksen böyle sev" diyecek ve hiç kılını kıpırdatmayacak.
Ben sırf eşim istiyor diye kişiliğimden vazgeçemem. Yani neysem oyum, olmayı istemediğim veya olamadığım biri gibi davranarak rol yapamam. Ayrıca evliliklerde rol yaparak yada olmadığın biriymiş gibi davranarak bir hayat sürdürülmez.

eşim beni böyle gördü kabul etti değişemem mantığını doğru bulmuyorum. bu yapıcı değil yıkıcı olur. eşler evliliklerini güzelleştirmek için çaba sarfetmeli. sevgilerini artırmak için uğraşmalı bunun için de eşlerin birbiri ile ilgili bu tarz talepleri mutlaka yerine getirilmeli..aksi halde eşin kadın gibi bir kadın bulmak onunla birlikte olmak isteyebilir.ister yani.ömür boyu erkek gibi bir kadını çekmekn zorundamı..zorunda olsa keşke ama olmuyor işte. bakıyor evdeki kadına sonra dışardaki bakımlı hoş bayana tercihini ypıyor.. eşini önemsiyorsan. onun için süslenmek neden zor olsun. güzel görün ki o da sana güzel olduğunu söylesin. demiş ya bazı arkadaşlar yakında kocam beni aldatıyor diye konu açarsın diye.. evet bende şaşmam...

Onu baştan düşünecekmiş kocan. Hiçte haksız değilsin güzelim. Bende saçıma başıma bakmam ve salaş giyinirim. Eşim 20 yıldır tek kelime etmedi. Çünkü ben flört dönemindeyken de, nişanlıykende böyleydim.
Çok merak ediyorum acaba senin eşinde bulduğun kusurlar yok mu? Varsa söyle bakalım değiştirecek mi kendini. Cevabını ben vereyim sana "ben böyleyim beni seveceksen böyle sev" diyecek ve hiç kılını kıpırdatmayacak.
Ben sırf eşim istiyor diye kişiliğimden vazgeçemem. Yani neysem oyum, olmayı istemediğim veya olamadığım biri gibi davranarak rol yapamam. Ayrıca evliliklerde rol yaparak yada olmadığın biriymiş gibi davranarak bir hayat sürdürülmez.

Merak ediyorumda saçını başına bakmamayı salaş giyinmeyi bi marifet olarak mı görüyorsunuz?
Eşinizin 20 yıldır tek kelime etmemesi durumundan memnun olduğu anlamınamı geliyor?
Ayrıca burda istenilen biraz kendine bakılması ve birazda yakınlık beklenmesi... Bunda kişiliğinden vazgeçilcek bi davranış göremiyorum ben.
Ayrıca bi kadının kadın gibi davranması rol yapmak olmuyor.
Kadının kadın gibi davranması normal olan zaten.
Bazen çok garip yorumlar yapıyorsunuz düşünce tarzınız gerçekten garip.

Merak ediyorumda saçını başına bakmamayı salaş giyinmeyi bi marifet olarak mı görüyorsunuz?
Eşinizin 20 yıldır tek kelime etmemesi durumundan memnun olduğu anlamınamı geliyor?
Ayrıca burda istenilen biraz kendine bakılması ve birazda yakınlık beklenmesi... Bunda kişiliğinden vazgeçilcek bi davranış göremiyorum ben.
Ayrıca bi kadının kadın gibi davranması rol yapmak olmuyor.
Kadının kadın gibi davranması normal olan zaten.
Bazen çok garip yorumlar yapıyorsunuz düşünce tarzınız gerçekten garip.

Ben saçıma başıma bakmamayı, salaş giyinmeyi marifet görmüyorum. Yorumumdan bunu çıkardıysanız vay benim yazdıklarıma.
Ben diyorum kiii, ben güzel giyinmeyi sevmiyorum yani kendimi şık kıyafetler içinde rahatsız ediyorum, saçlarımı topluyorum bu bana yetiyor yapılı saçla gezmek beni rahatsız ediyor. Yani ben buyum. Ben kendimi böyle daha rahat hissediyorum. 43 yıldır böyleyim. Beni saçımı yaptırmıyorum, cilve yapmıyorum, güzel giyinmiyorum diye sevmeyecekse baştan kabul etmeyecekti diyorum. Kimseyi silah zoruyla evlenmeye ikna etmediğime göre beni hangi halimle sevdiysem öyle devam etmeli diyorum.
Ayrıca kadın gibi davranmak için illaki bakımlı olmaya gerek yok, temiz olmak, insan olmak bence yetiyorda artıyor bile.
Haaaa sizin görüşünüz ayrıdır ona karışamam hatta sizin görüşünüze "marifetmi sayıyorsun bunu" deme cüretini bile göstermem ben.
Yorumsa benim yorumum bu. İsteyen beğenir isteyen sizin gibi marifet saymaz o kısmıda beni ilgilendirmiyor açıkcası.
Ben hayatımdan, yaşantımdan memnunum. 20 yıllık bir evliliğim, kariyerli bir işim, saygın bir kişiliğim var.

aslında arkadaşlar bu biraz kişikle alakalı, kadın KK da anlaşılan anlamda kendine bakmaz, eşide bundan rahatsız değildir, çünkü o da zaten KK da anlaşılan anlamda kendine bakmaz, hatta o karı kocanın böyle şeyler aklının ucundan bile geçmez aslında,
yani bu kavramlar tamamen göreceli, başlık sahibi arkadaşın kocası bundan rahatsız ama kendiside aynı derecede kabalaşmış bence, karısına erkek gibisin diyerek, bi arkadaş geçmiş sayfalarda ne güzel anlatmış kocasının nasıl tatlı dille bişeyleri istediğini, belki konu sahibinin kocası benzer bi dil kullansa, başlık sahibide değişime yatkın olurdu. Başlık sahibi arkadaş kocasının gözlerine bakınca kocası gözlerini kaçırıyor aralarında bir muhabebt bir hoş sohbet bile yok, bence bu evlilikte tek sorun kadının makyaj yapmaması fön çekmemesi falan olamaz bu da bi gerçek
ama ben kendi adıma değişikliği çok severim heranlamda, ve uyum sağlarım, bence sürekli değişim içinde olarak hayat daha eğlenceli ve güzel oluyor ama bu bence, aksi düşünenide yargılamaya hakkım yok tabii ki
ayrıca bakım denince neden illaki makyaj anlaşılır bunuda anlamıyorum bu da çok göreceli arkadaşlar mesela kendi adıma benim için bakım denince aklıma makyaj gelmez, bol spor gelir, nemlendiriciler gelir, antioksidanlar gelir, mental anlamda kişisel gelişim gelir
yani bence herkes her konuda aynı düşünse dünya çok sıkıcı olurdu

canım bence bakımlı olmak herşeyden önce kadının kendine saygısı güveni demektir...biraz,daha doğrusu yavaş yavaş değişiklikler yapmaya çalış aşırıya kaçmadan bunları yapmaya çalışırsan bence önce kendin için birşeyler yapmış olursun çünkü seni görünce eşinin de tavırları değişecek ve sen daha mutlu olcaksın...mutluluğun için birazcık çaba sarfet kendine güvenin gelsin...çevrenden tiolar al arkadaşım...böyle şeyler için de kendini üzme...sen elinden geleni yap derimkaydirigubbakcemile4

bence eşiniz ne istediğini şimdi bulmuş gibi ama geç olmuş artık siznle evli olduğuna göre

sizin değil onun bu durumu kabulenmesi gerekecek ,çünkü istek ondan şikayet ondan

sizin onunla bir sorununuz yok çözümde sanki zor gibi
:kahve:

Ben eslerin birbirine kendinde biraz degisiklik yapabilirsin, daha bakimli olabilirsin, veya kilona dikkat et gibi sözlerini hicte yanlis bulmuyorum.

Evlendik diye, beni böyle sevdin böyle aldin deyip hicbir sekilde özen gösteremem demek bence dogru degil.:hulya:

Tabikide sürekli güzellik salonundan cikmis gibi olamayiz, olmak zorundada degiliz ama bence her kadin biraz olsun kendine özen göstermeli, aman evlendim artik alan aldi deyip ne üstüne basina, nede kilosuna dikkat etmeyen bir sürü kadin taniyorum, ki bu kadinlar evlenmeden önce gayet bakimli kadinlardi.:delphin:

Herkez gülü sever....gülün cok güzel bir görüntüsü vardir, ama güzelce paketlenmis süslenmis bir gülün cok daha güzel bir görüntüsü vardir öyle degilmi?a.s

Cilve olayina gelince bu gercektende icten gelen birsey, her Kadin bunu yapamaz.
Lakin bu birazda erkege bagli, erkek karsini simartmayi bilmiyorsa, karisina güzel oldugnu alimli oldugnu söylemiyorsa, karisinin cilveli bir hatun olmasinida beklemesin bence...:kahve:

[/QUOTE
Burbukcum mesele herdaim fönlü güzel kıyafetle dolaşmak deil ki...
Demekki senhal ve hareketlerinle salaş da olsan eşine kadın gibi görünüyorsun....
Şimdi konu sahibi arkadaş evlenirken aşık olu flört ederek evlenmemiş ki. Beni böyle aldın böyle kabul et esin...
Zate görücü usulü evlenmişler.... Adam belli ki görmüş, iyi sade hanımhanımcık gözterişsiz iyi ile kızı diye antık evliliği yapmış....
Ama mesele sadece bunlarla bitmiyor... İndsan hayatını beraber geçirdiği insanı aynı zamanda kadın yada erkek olarak sevmek beğenmek ve arzulamak da istiyor....
Gözgöze gelmiyorlar, arkadaşın tavırları da giyimi kuşamı da tarzı da erkeksi... Eşden utandığını da söyledi...
Sence böyle bir evlilik sağlıklı olabilir mi????
Mesele bakımsız olmak değil kadın gibi olmamak...
Sen kocanın erkek gibi değil de kadın gibi olmasını istermiydin....Dudağına tırnağına parlatıcı süren, kadınsı hareketleri olan kadınsı konuşmaları ve tavırları lan bir adam sana koca olarak çekici gelirmiydi????
Aynı soruları konu sahibi arkadaşa da soruyorum....
Şahsen ben istemezdim....

Kimi arkadaşlar konu sabinin kendisine bakmamasına fazla takmışlar.
ıyi de kendine bakmak özen göstermek ayrı,cilve yapmak ayrı...
Yataktan kalmış halde de cilve yapılabilir pekala :delphin:

Adamın sorunu bakım değil, CıLVE olayı...
Kaldı ki konu sahibi çalışan bir bayan olduğuna göre,herhalde üstü şişhane altı gümüşhane değildir. :delphin:
Bence bu bakım konusu gereksiz uzuyor.ısteyen ruj sürer,istemeyen sürmez.

Konu sahibi arkadaşım,burda yorum yapanlara onu yapmam bunu yapmam diyorsunuz.
ıyi de,biz o zaman ne yapalım tavsiyelerde işinize gelmiyorsa?
Biraz yeniliklere açık olmak lazım,di mi ama :jeyyar:

Ben eslerin birbirine kendinde biraz degisiklik yapabilirsin, daha bakimli olabilirsin, veya kilona dikkat et gibi sözlerini hicte yanlis bulmuyorum.

Evlendik diye, beni böyle sevdin böyle aldin deyip hicbir sekilde özen gösteremem demek bence dogru degil.:hulya:

Tabikide sürekli güzellik salonundan cikmis gibi olamayiz, olmak zorundada degiliz ama bence her kadin biraz olsun kendine özen göstermeli, aman evlendim artik alan aldi deyip ne üstüne basina, nede kilosuna dikkat etmeyen bir sürü kadin taniyorum, ki bu kadinlar evlenmeden önce gayet bakimli kadinlardi.:delphin:

Herkez gülü sever....gülün cok güzel bir görüntüsü vardir, ama güzelce paketlenmis süslenmis bir gülün cok daha güzel bir görüntüsü vardir öyle degilmi?a.s

Cilve olayina gelince bu gercektende icten gelen birsey, her Kadin bunu yapamaz.
Lakin bu birazda erkege bagli, erkek karsini simartmayi bilmiyorsa, karisina güzel oldugnu alimli oldugnu söylemiyorsa, karisinin cilveli bir hatun olmasinida beklemesin bence...:kahve:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X