• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi bir kadın daha var mı?

bence bu bakımlı kadın kavramı erkekten erkeğe değişir. mesela benim eşim boyalı sarı saçı, uzun ya da boyalı tırnakları, aşırı makyajı,lensli gözleri ve öyle değişik iç çamaşırlarını hiç sevmez ve yaparsamda uyarır topuklu ayakkabıdan ise nefret eder dalga geçer hep topuklu giyip tıkır tıkır yürüyenlerle. saçıma fön çekerim birşey demez. sabah uykudan uyanırım saçım papaz gibi olur hayran hayran bakar. yanii kadınsılığı değil sevimli şeyleri daha çok beğeniyor.

bütün yorumları malesef okuyamadım. yazdıklarınız bana yabancı değil:) benim kuzenim sizin anlattığınız gibiydi. zaten kendisi beden eğitimi öğretmeni ve sporcu. sürekli eşofman giydiğinden alışmış, ne etek giyebilirdi ne de saçını başını salabilirdi. devamlı arkadan sımsıkı bağlar, altında bir eşofman en fazla kot pantolon. eşi de sporcu hep aynı ortamlarda bulunduklarından ikisine de normal gelirdi. ama sonra eşi tıpkı sizin eşiniz gibi biraz kendine özen göstersen, saçınla başınla ilgilensen demeye başlamış. bizimki çok bozulmuş:) beni böyle gördü beğendi şimdi de beğenmiyor gibilerinden.

aslında ayrı şehirlerdeyiz. tam olayın üstüne ben de aileme gitmiştim. neyse aldım bunu yanıma, beraber çarşıya gittik. ev tekstil ürünlerinin satıldığı bir mağazadan hari,ka ev kıyafetleri aldık önce. rahat ama süslü:) bu ilk giydiğinde yapamam edemem vs çok direndi. ama yavaş yavaş alıştı. sonra saçına farklı bir hava verdirdik, manikür pedikür yaptırdı. ilk anlarını hatırlıyorum hiç bir şey tutamıyordu :) ama zamanla alıştı. dolabını da yavaş yavaş değiştirdik, rahat ama şık kıyafetler aldık.

şu anda kendi de memnun kocası da memnun:) biraz kendinizi zorlayın bence.

kuzenimin dediği şey başkasında hoşlanıyorum ama bana yakışmaz tarzım değil diyorum ve öyle şeyleri giymeye utanıyorum:)

bence kadın kadın gibi olmalıi erkek erkek gibi. kadına süs abartılı olmadıkça çok yakışıyor. insan farketmeden içinde bulunduğu kıyafete göre de davranıyor. mesela eşofmanla daha rahat serbest otururken, etekle daha dikkatli oturuyor ve farkında olmadan kadınsı görünüyor.

bol şans arkadaşım. aşılmıycak konu değil bence:)

aslında sana kocan benim önümde striptiz yap ya da daha abartı şeyler yap demek istemezdir bence
cilveli olmak sadece sexi giyinmekle olmaz
öncelikle kocan belli ki senden ilgi bekliyo güzel sözler bi bakışın bile yetebilir aslında onu ne kadar istediğini gösteren bakışlar
dokunuşlarınlada gösterebilirsin yani accıkda naz ekle bunlara oldu bitti işte
her kadın cilvelidir aslında kanında var bi defa yani azıcık içindekini çıkartmaya çalış bak o zaman bütün iltifatlar kocan tarafından gelir zaten:34:
tabi ki arada bir jaartiyerli bir bistüyer giymende de fayda var şekerim:51:

saçıma çok dikkat etmiyorum.makyaj yapmıyorum.şimdi diyeceksinizki eşin haklı iyi ama ben değişemiyorum,içimden gelmiyor sorunda bu zaten.kadınsı olmak bana göre değil

Kadınsı olmaktan kastınız nedir anlamadım.. Saçını değiştirmek, şekil vermek bir bayanı en çok rahatlatan şeylerdendir..
Makyaj bazen kendini iyi hissetmek içindir..Boşverin kadınsı olmayı siz bunları kendiniz için yapın..Kendinizi çok iyi hissedeceksinizdir.

Bana göre değil demeyin, siz bir bayansınız ve erkek gibi büyüyen bayanların içinde bile bu vardır..

Ayrıca bunu son zamanlarda söylüyorsa dikkate alın derim ben..Bunun bir sebebi mutlaka vardır.
Bence size söylediğini yapmaya çalışın derim ben..Bu istediği şey kötü değil ki.

Maddi imkanınıza göre haftada 2-3 defa kuaföre gitmeniz yeterli olacaktır kendinizi iyi hissetmeniz ve hissettirmek için..

Bu arada bir kadını kendine iyi hissettiren en önemli şey erkektir..Eşinizinde bu konuda eksiği var.

ne güzel öneriler var ya burda, üşenmedim bütün sayfaları okudum da :)

sevgilim de der ne cilvelisin diye... sevgilim kocam olunca daha neler neler yapacağım :21: koca yahu bu sevgili değil ki, utanma nasıl olur, adam bana demeden yapardım diye düşünüyorum... ben erkek olsam kesinlikle fingirdek (tabi ki sadece bana) bi karım olsun isterdim, kendisi de ruhu da fıkır fıkır... mevzu makyaj süs püs değil tam olarak ama tabi ki bunlar yardımcı ve önemli faktörler

"beni istemeye geldiklerindede aynıydım oysaki..ozaman almasaydı ben"
böyle deme canım. bak başta bakımlı olup sonra bakımsız olunca kocası ondan soğuyanlar var. sen kendine her daim bak. sen kadınsın kocana karşı sorumlulukların var.. :26:

bence esin hakli ..adam seni agziyla uyarmis dUzelt kendini diye ..esimden once gorustugum.erkeklerw karsi bende oleydim erkek gibiydim kroydum nerdeyse..ve hepsi aldatti beni bazen dile getirende oldu daha kadinsi ol falan....bu tecrubelerden sora esimle ilk tanistigimizdan beri bambaska biri haline getirdim kendimi tamamen cilveli oldum rol yaptim hatta ilk zamanlar..giyimim hep daha kadinsi oldu..ve esim beni hic uyarmak zorunda kalmadi evlilik hayatimizda da...hatta hep der cilveli hatunum falan...kendini acilej degistir..erkekler yatakta ozellikle erkek gibi kadini asla hayal etmez bence...cinsek yasaminiz nasil peki...

Back
X