Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim gibi çok sinirlenen varmi yoksa tek başimamiyim
Ya derdini anlatip ah yazik canim yaa off neler yasamissin demelerini duymak istemiyorum ama oyle cok sey yasadimki mubarek 14 yasimdan beri durmadi aksiyon
Arkadaslar yardimci olun lutfen öfkemi zor kontrol ediyorum vallahi birgun birine patlayacagim diye cok korkuyorum psikolog varmi aranizda ben niye boyle oldum ya hayatimdaki insanlari kendimi ne rahatmi batiyor anlamadimki inanin cok zor durumdayim içim içime siğmiyor herseye sinirleniyorum
Maleseff bende varım bu öfkem yuzunden esimle çok tartistik hatta... ama seninki hafif kalmış ben eşime kafa atmıştım dudagı patladı... ve bunun gbi birsuru şey bununla övünmüyorum hatta çok uzuldum ama ozurde dileyemedim kendimi hiç kontrol edemiyorum sinirlendigimde... psikologa gitmeyi denedinmi antidepresan veya sakinlestirici verirler belki. Ben gidemedim gitmekte istemedim
Maleseff bende varım bu öfkem yuzunden esimle çok tartistik hatta... ama seninki hafif kalmış ben eşime kafa atmıştım dudagı patladı... ve bunun gbi birsuru şey bununla övünmüyorum hatta çok uzuldum ama ozurde dileyemedim kendimi hiç kontrol edemiyorum sinirlendigimde... psikologa gitmeyi denedinmi antidepresan veya sakinlestirici verirler belki. Ben gidemedim gitmekte istemedim