Benim Gibi Doğumu Bekleyenler Yardim Edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar bugün doktora gittim. Nts ye bağlandım sancı falan yok hala ultrosonda doktorum doğum yakın dedi. Açıklık olup olmadığına baktılar hala açıklık yokmuş sadece rahim ağzında incelme var dediler.

Cuma günü tekrar gideceğim tabi doğurmazsam doktorum istersen yatırıyım hastaneye dedi ben istemedim. Cuma günü büyük bir ihtimalle yatıracak sanırım istersem. Artık iyice gerilmeye başladım ben.

Birde doğum yapacağım hastanede 40+4 de hala doğum olmadıysa suni sancıyla doğumu başlatıyorlar. Korkuyorum ben ya. Normali çok istiyorum ama napcam bilmiyorum. Canda tatlı bugün açıklık olup olmadığına baktıklarında bile canım çok yandı doktor alış bunlara dedi normal olursa 2 saatte bir kontrol edilecekmiş ya napıcam ben. Şeytan diyor ki git sezeryan ol kurtul.

amanın canım beklemişin ya az daha bekle cesarerin varsa canım allh sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

canım bence korkuyosan sezeryan yap kurtul okadar acı çekiceksin suni sancıda

canım yaa hakkında haıyırlsı olsun bende nısan sonunda dogum yapacaktım kanamam olunca 11 nısanda dogurdumm

canım o kadar bekledin az daha bekle normal yap hem belki suni sancıya gerek bile kalmaz zaten azda olsa hala günün var.doktor tehlikeli görüp sezeryan istemediği sürece normal doğumda ısrar et.

canım o kadar bekledin az daha bekle normal yap hem belki suni sancıya gerek bile kalmaz zaten azda olsa hala günün var.doktor tehlikeli görüp sezeryan istemediği sürece normal doğumda ısrar et.

Bende kesinlikle normal istiyordum ama bugün canım çok yandı belkide kendimi kastım diye oldu. Rahat bırakamadım ama işte sancı gözümü korkutuyor ne kadar kararlıydım normalde halbuki işte zaman yaklaştıkca stres bir taraftan korku bir taraftan iyice kafam karıştı.

canım yaa hakkında haıyırlsı olsun bende nısan sonunda dogum yapacaktım kanamam olunca 11 nısanda dogurdumm

Evet canım seninle aynı gün gözüküyordu doğumlarımız bak sen bebişini kollarına alalı 11 gün oldu ben hala beklemedeyim. hangi şekilde olursa olsun hayırlısı neyse o olur inşallah.

Ay canim ya kiyamam bu kadar sabrettin azcik daha sabir hayirlisiyla sende evladina kavusucaksin.Azcik daha sabir canim Allah yardimcin olsun.

Ay canim ya kiyamam bu kadar sabrettin azcik daha sabir hayirlisiyla sende evladina kavusucaksin.Azcik daha sabir canim Allah yardimcin olsun.

inşallah ya sanki o günleri göremiyecekmişim gibime geliyor. Sabretmeye çalışıyorum çünkü tehlikeli bir durum olmadığının haricinde sezeryanda istemiyorum ama korkuyorumda. Amin benim gibi doğumu bekleyen herkezin yardımcısı olsun Yüce Rabbim.

Bak bende normal dogumu bekliyordum ve bebek dogum seklini almisti 38+5 e kadar bir anda dondu plasentam yolu kapadi bebek popo gelisini aldi butun planlarim altust oldu ustelik genel anestezi istedim oda olmadi yarin sabah epidural sezaryan olucam istemeye istemeye o yuzden en dogru karari bebegin beynin plasentan dr sartlar birleserek karar veriyor tabiki en guzeli normal kendini bunaltma emin ol vucut kararini cabucak veriyor allah sana kolay dogumlar nasip etsin ve tabi su an bekleyen tum anne adaylarina

Şimdi dogum bekleyen yok mu 38 +5 haftadayım birgun önce kontrol oldum rahim musait degilmiş 2.dogumum ama ilk dogum yapacak gibi heyecanlıyım sezaryan olabilirsin dediler ama onu da göze alamadim iyileşmesi zor diye ne yapacagimı şaştım 40 hafta dolana kadar beklemek de ne zormuş

Şimdi dogum bekleyen yok mu 38 +5 haftadayım birgun önce kontrol oldum rahim musait degilmiş 2.dogumum ama ilk dogum yapacak gibi heyecanlıyım sezaryan olabilirsin dediler ama onu da göze alamadim iyileşmesi zor diye ne yapacagimı şaştım 40 hafta dolana kadar beklemek de ne zormuş
Sezaryan dusunduguunuz kadar zor degil. Bununla ilgili acilmis konular var bakabilirsin canim

Sezaryan dusunduguunuz kadar zor degil. Bununla ilgili acilmis konular var bakabilirsin canim
O kadar korkuttular ki yoksa yarın sezaryana alınacaktım ama cesaret edemedim ama bayramda da olmazsa bayram sonu girmeye karar verecegim care yok bòyle beklemek daha da zor geliyor şuan benden daha sonra hamile olanlar bile sezaryan olunca bebeklerini aldilar kucaklarına rabbim hayirlısıni versin ins.

O kadar korkuttular ki yoksa yarın sezaryana alınacaktım ama cesaret edemedim ama bayramda da olmazsa bayram sonu girmeye karar verecegim care yok bòyle beklemek daha da zor geliyor şuan benden daha sonra hamile olanlar bile sezaryan olunca bebeklerini aldilar kucaklarına rabbim hayirlısıni versin ins.
Insallah canım bu linkte yazdigim gibi 3 ay once dogum yaptim ama oyle cok zorlanmadim yani. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hayirli dogumlar nasip etsin canim

Insallah canım bu linkte yazdigim gibi 3 ay once dogum yaptim ama oyle cok zorlanmadim yani. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hayirli dogumlar nasip etsin canim
Iýi dileklerin icin tesekkurederim canım ins.hayırlısıyla saglıklı bir sekilde bütün hamileler bebeklerine kavussun gercekten heyecanlı bir süreç

Bu bebek mi???

Eklentiler

• 1474807599926-470741859.webp
    1474807599926-470741859.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 64
Bebege benziyor ama emin olamazsin boyle. Doktora gostermedin mi canim?

Canım o karartı ve ortasindaki beyazlik sanki bebek ve kesesi gibi gorunuyor ama doktor yok dediyse yoktur :(
Kan testi idrar testi yaptirmadin mi

Back
X