Benim gibi evhamlı anneler buyrun!

Simaysim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
51
0
16
Bitlis
Arkadaşlar 8 aylık bir bebeğim var emiyor ama az ek gıda çok çok az dişleri de daha çıkmadı var mı acaba aranızda iştahsız bebeği olanlar?

Arkadaşlar bebeğim 8 aylık ama onunla ce ee dışında oynadığımız bir oyun yok maalesef siz bebeklerinizle hangi oyunları oynuyorsunuz? Nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Arkadaşlar 8 aylık bir bebeğim var emiyor ama az ek gıda çok çok az dişleri de daha çıkmadı var mı acaba aranızda iştahsız bebeği olanlar?

yanlis okumadiysa ek gida az aliyo demissin ek gida vermeden iko saat once emzirmeyi birak birakki acikip ek gida alsin ac oldugu icin mecbur alacak memeye guveniyo o su anda benim kizimda boyleydi ama bu yontemle ek gida almaya basladi
disin gec cikma sebeblerinden biri kalsiyum eksikligidir kalsiyum yeterince aliyormusunuz dis icin korkmayi gorumcemin oglu dokuz bucuk aylik daha yeni bi disi patladi gecen saglik ocaginda bi bebek gordum 5 aylik ilk disi cikmisti bebege gore degisir bu durum doktoru ne diyo peki
ha birde bebeginiz havalarin sicakligindanda bisey yemiyo olabilir benim uc yasinda bi kizim uc aylik bi oglum var ikiside sicaktan bunaliyo bisey yemek istemiyo oglumda memesini eskisi kadar sik emmiyo hava faktorude olabilir

ayrica bebeginizin tabagini ayirdinizmi tabaga biseyler koyup onune koyun kendi kendine yemek hosuna gidecektir birde boyle deneyinn

Biz ek gidaya ilk basladigimizda(6 aylikken) oglum cok istahli her seyi yemeye istekliydi.
Ancak 8 ay civari ilk disi cikti ve artik hic bir sey yediremez oldum.
Cesit cesit yemekler hazirliyordum sirf biraz olsun yedirebilmek icin.
Ama hic istemiyordu,1 yasina kadar boyle devam ettik.
1 yasindan sonra cok sukur kahvalti ogunu haric diger ogunleri yemeye basladi.
Bende onu hic zorlamadim,zorlamiyorum.
Bu gecici bir sure oluyor genelde uzmeyin kendinizi.
Saglikla buyutun evladinizi.

Anlamıyorum arkadaşlar millete bakıyorum hem çocuğu emziriyor hemde bir elinde bira bir elinde sigara ben sütüm sogumasin diye dondurma bile yemiyorum

Back
X