Benım gibi hisseden var mı ?

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhabalar kızlar ,benım 3–4 aylık bir evliliğim oldu ve ayrıldım .Şimdi karşıma cıkan birilerine ben evlendim ayrıldım demeye çekiniyorum tedirgin oluyorum sanki suç işlemiş gibi hissediyorum 🥴Neden bu psikolojısıniçerisine giriyorum çözemedim nasıl yenebilirim bunu benım gibi hisseden oluyor mu ?Herkes bana farklı bakacakmış gibi hissediyorum🙁

Neden farklı baksınlar? Siz kötü bir şey yapmadınız ki. Farklı bakanların kendi karaktersizliği ve sığlığı olur sadece.

3 ay evli kaldığın İçin sanırım insanların geçimsiz biri olduğundan dolayı senden uzak duracağını düşünüyorsun ? Ve affedersin evlenmiş boşanmış olduğun için bu durumun kullanılacağını vs düşünüyor olabilir misin ?
Bırak ne düşünürlerse düşünsünler yalan en sonunda ortaya çıkıyor baştan dürüst ol ki ilişkin yürüsün eğer vazgeçecekse de baştan vazgeçsin en azından niyetini anlarsın karşı tarafın.
Boşanmak utanılacak saklanılacak birşey değil en az evlenmek kadar doğal.

Son düzenleme:
Böyle hissetmene sebep olan toplum baskısı malasef...

Evet ,baştan söylüyorum maalesef evlemdiğim kişinin domuzluğu şiddeti yüzünden bitti ama ne yasasığımı benden baska kimse bilemez .ben bu psikolojıye gireceğimi Hiç düşünmezdim ama baya baya etkisindeyim nasıl yenebilirim bilmiyorum

Evlenip ayrılmak suç değil ayıp değil günah değil eksiklik değil gayet olağan bir durum eşler anlaşamadığı zaman ayrılır ..

Evlılıgın ıgrenc bir sebeple bıtmıs.
Kurtulduguna sevındım..

Toplum nasıl bir baskı yapmıssa, Bosanma sebebini anlatmak zorunda kalıyor kadınlar. Bosandım ama dayak yiyordum, bosandım ama aldattı vs vs.. alt metnınde, bakın bosandım ama mecburdum gıbı.. Sucmus gıbı.

Belkı artık sevmiyordun ve keyfin ıcın bosandın kime ne ki.

Bosanmak ayıp degıl, ozguvenın kırılmıs.
Cesaretini topla kendini topla.

Hayırrr kesinlikle böyle dusunmemelisin lutfen herkesin başina gelebilir açık yureklilikle bunu diyebilirsin seni evlendgn icin ya da bekar oldugun icin tercih edecek biri varsa da yol onun seni sen oldugun icin severse çok mutlu olursun hayatta bi tek sen bosanmiyosun başindan boyle bi tahlisizlik gecmis olabilir ama senin bunu psikolojini bu hale getirmen olmaz hayatina bak çok guzel bi hayatın olabilir senin tercihinle dogru insanla

Ve şiddet yuzunden boşanmişsin kendinle gurur duymalisin ezdirmedigin icin

Evet haklısınız ,bütün erkekler aynı şekilde düşünecek diyorum bilmiyorum çıkmam lazım bu tuh halinden çenemi genellikle tutmaya çalışıyorum çünki bir anlattığım zaman farkında olmdan herseyi anlatıyorum

Merhabalar kızlar ,benım 3–4 aylık bir evliliğim oldu ve ayrıldım .Şimdi karşıma cıkan birilerine ben evlendim ayrıldım demeye çekiniyorum tedirgin oluyorum sanki suç işlemiş gibi hissediyorum 🥴Neden bu psikolojısıniçerisine giriyorum çözemedim nasıl yenebilirim bunu benım gibi hisseden oluyor mu ?Herkes bana farklı bakacakmış gibi hissediyorum🙁
Ben yasadım onu Malesef 19 yasında ailem yuzunden evlenmıstım. Bir sene sonra ayrıldım bende cekınuyordum ınsanlar farklı gizle bakar diye. Sonra zaten okumak ıcın sehır degıstırdım. Ne okulda ne ıs yerinde kimseye soylemedın. Bosanmıs olsun olmasın sonucta bekarım diye.

Bence oyle dusunme, anlasamadim der gecersin.. zor durum.. yasananlar, 3_4ayda bosanmis olmak..
Ama şöyle dusun, evliydim demesen ortaya cikacar/karsilasirsin belki o malum kisiyle...
Yeni kisiye ayip olur bu.. ozmn kizacagina bastan dusunup tartsin,seni boyle kabul etsin ve sevsin..
Sen evlenecegin kisiye ve ailesine soyle geri kalani bilmese de olur!

Yalan soylemek cok agir olur,telafisi olmaz.. guven olusturmak zor ama yikmak 1 dakikani alir! Yenisine de yazik etme.. anlayisla karsilar bence eger seni gercekten seviyorsa..
Kaldiki sen gayrimesru bir iliski yasamamissin.. resmi sekilde evlenmissin.. evlenmeyip, yillarca sevgilisi ile ayni evde kalip ayrilanlardan bir farkin var en azindan. Edebinle evlenmis,ayrilmissin. Gunah islememissin..
guven kirma,yalanci durumuna dusme..
Cunku ben, bana ciddi bir konuda yalan soyleyen biriyle cok cok aşık olsam bile gorusmem.
Seni seviyorsa bastan kabul etsin bunu. Hersey kabul olur da "YALAN" asla..

Buarada yaşın kucuk belki, herkese bunu soyleme.. niyetinin ciddi oldugu birisine söyle. Afedersin, etrafta ciddiyiz diye bu durumundan faydalanmak isteyen de cok olur..

Son düzenleme:
Bence oyle dusunme, anlasamadim der gecersin.. zor durum, yasananlar, 3_4ayda bosanmis olmak..
Ama şöyle dusun, evliydim demesen ortaya cikacar/karsilasirsin belki o malum kisiyle...
Yeni kisiye ayip olur bu.. ozmn kizacagina bastan dusunup tartsin,seni boyle kabul etsin ve sevsin..
Sen evlenecegin kisiye ve ailesine soyle geri kalani bilmese de olur!
Yalan soylemek cok agir olur,telafisi olmaz.. guven olusturmak zor ama yikmak 1 dakikani alir! Yenisine de yazik etme ,söyle.. anlayisla karsilar bence eger seni gercekten seviyorsa..
Kaldiki sen gayrimesru bir iliski yasamamissin.. rrsmi sekilde evlenmissin.. evlenmeyip, yillarca sevgilisi ile ayni evde kalip ayrilanlardan bir farkin var en azindan. Edebinle evlenmis,ayrilmissin. Gunah islememissin..
Söyle bence guven kirma,yalanci durumuna dusme..
Cunku ben, bana ciddi bir konuda yalan soyleyen biriyle cok cok aşık olsam bile gorusmem.
Seni seviyorsa bastan kabul etsin bunu. Hersey kabul olur da "YALAN" asla..
Ya şuan için beni seven durumu yok da konuşmak isteyenler olıyor mesela ben arafta kalıyorum şimdi mi söylesem sonra mı söylesem söyleyeceğim zaman müthiş şekilde geriliyorum zorlanıyorum ,söylediğim zamanda diyoeum acaba hakkımda ne düşündü fln filan işte

Back
X