• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi hisseden varmı?

Bende aynen sadece kendime çaktırmıyorum burada da konu açtım komşumla ilişkilerimle ilgili bir problem oldu beni rehberinden sildi ki bu karşı komşum onun arkadaşı olan alt komşum da sildi mesela . Olayın onunla alakası bile yoktu karşı komşumun kankası haftaya bize çaya geliyor mesela bu nasıl bi iş ben anlam veremiyorum. Eşimde beni suçluyor üzülüyormuşum da şöyle böyle bir sürü laf saydı kendini beni daha çok üzdü haberi yok
okumustum konunu evet. bizimkisi fazla ince düşünmekten sanirim

Yalnız degilsin arkadaşım biz kadınlar herşeyi kafaya takar içimizde buyuturuz.. banada eski erkek arkadaşım kararsız olumsuz biri oldugumu soylerdi:silah:
nami diger kararsiz kararli ben!

artik en kotu karar kararsizliktan iyidir diyorum. zugurt tesellisi..

zaten şimdiye kadar hep boyle yol aldim. kimseden kimseye fayda yok hep kendi kendimin elinden tutup kaldirdim.

bu konuyu acmamdaki sebep hisdaşlarim varmi bunu ogrenmek. ve nasil basa ciktiklari.

disari cikma konusunda cok haklisin. 9 gundur evdeyim sanirim ondan iyice kotuledim.
Tatlım hayatta asla biri elimi tutacak diye bekleme. Kendi kendine yet .

şu daha kötüsü var oh ben iyi durumdayım şükredeyim mantığını hiç anlamıyorum ya.

Benim burcun başak ve bende kendimi eleştirdim ama gurur duyduğum zamanlarda var olabilir kuzum geçiş dönemleri bunlar kendini mutlu edecek birşeyler bul mesela ben kitap okumayı yürüyüş yapmayı müzik dinlemeyi severim mutlu olurum karamsarlığa yenik düşme hayat cooook guzel:KK72:
Basak burcu olarak yaşamak zor degil mi? Benim cevremde cok basak var başta da kocam bence cok takıntılılar basaklar ve ayni zamanda da ice dönükler kendilerini sebepsiz üzüyorlar sanki bana öyle geliyor ama bazen aşırı derecede vurdumduymazlar bunu bilerekmi yapiyorsunuz :)

şu daha kötüsü var oh ben iyi durumdayım şükredeyim mantığını hiç anlamıyorum ya.
Ama öyle. Mesela hastalandın hastaneye gittin orda sedyede ameliyata giren birisi var ya da kanlar icinde hastaneye gelen birisi o zaman cok sukur halime bir anca once gitsem burdan benim biseyim yok aslinda falan dedigin olmuyormu

Canım evde kaldıkça insan kendini cok dinliyor ve olur olmadik seyler düşünüyor eskiden aklina gelmeyen seyler geliyor ve bir girdaba giriyor. Ilac kullaniyormusun ya da kullanip biraktigin bir ilac oldu mu hic antidepresan

Ama öyle. Mesela hastalandın hastaneye gittin orda sedyede ameliyata giren birisi var ya da kanlar icinde hastaneye gelen birisi o zaman cok sukur halime bir anca once gitsem burdan benim biseyim yok aslinda falan dedigin olmuyormu

o resmen başkasının acısına sevinmek oluyor. ne kadar bencilce bir durum... kanlar içinde birini görünce oh be sedyedeki ben değilim taş gibiyim neyse ki diye sevinmezsin. o insan için üzülürsün. iyileşmesini dilersin.

o resmen başkasının acısına sevinmek oluyor. ne kadar bencilce bir durum... kanlar içinde birini görünce oh be sedyedeki ben değilim taş gibiyim neyse ki diye sevinmezsin. o insan için üzülürsün. iyileşmesini dilersin.
Hayir sevinmek demedim ki ben nerden çıktı? Cok şükür halime birseyim yok benim demek sevinmek mi.

O başkasının acısına neden sevinmek olsun tabiki iyileşmesini dilersin ama kendin ufak birseyin icin gittiğinde millet nelerle ugrasiyor cok sukur benim halime biseyim yok beterin var beteri demek neden sevinmek olsun bence sen yanlis anliyorsun ya da yanlis yorumlamak istiyorsun

Basak burcu olarak yaşamak zor degil mi? Benim cevremde cok basak var başta da kocam bence cok takıntılılar basaklar ve ayni zamanda da ice dönükler kendilerini sebepsiz üzüyorlar sanki bana öyle geliyor ama bazen aşırı derecede vurdumduymazlar bunu bilerekmi yapiyorsunuz :)
Hahahahaahahha:KK45:ay çok güldüm ya mükemmelliyetcilikte var başak erkegi daha zordur Allah yardımcın olsun:KK200:

Back
X