Benim gibi Ilk gebelik olup bebegini kaybeden anneler

aselmna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
5
0
1
30
Merhaaba. Ilk gebeligim olup 9 aya girdigimizde hersey iyi guzelkn bebegim bir anda karnimda öldü. :KK43: uzerinden 4 ay gecti. Esim cocuk istiyor. Ve bn hazir sayilmam. Gonlim bir yandan istyr bir yandan korkuyorum. Hele ki su donemde. Bole bir durumla karsilasip ikinci bebegini alan anneler ne zaman hamile kaldiniz. Doktorlariniz ne onerdi.?

Başınız sağolsun, çok üzüldüm. Doktorlar nedeni bulamadılar mi? Ben ilk haftalarda 2 kez kalp atımı durması ile kaybettim bebeklerimi. Pıhtılaşma riskim varmış, oksapar iğne kullandım gebeliğimde. Allah size tekrar hamile olup, bebeği kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin.

Nedenin bilmiyoruz. Bir hafta once gttim doktora hersey cok gzldi. Bebegimi de actrmak istemedi esim. Cok kucuk dye. Test fln yplmadi yani. 😥 doktor decolman plasenta oolbilir demisti. Bir anda bebek plasantadan ayriliyr kalbi duruyr demisti. Amin korkuyrm ilk gebelik ve dogumuna 1 ay kala... 🙁 ikinci ne zamn olmali blmyrm.

Başınız sağolsun, çok üzüldüm. Doktorlar nedeni bulamadılar mi? Ben ilk haftalarda 2 kez kalp atımı durması ile kaybettim bebeklerimi. Pıhtılaşma riskim varmış, oksapar iğne kullandım gebeliğimde. Allah size tekrar hamile olup, bebeği kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin.
Yani bnde hic birsey yoktu
Suan hamile misiniz. ? Uzerinden kac ay gecti

Back
X