- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.041
Ben daha şimdi girdim kelebeğim yoktum ne oldu hayırdırBeni merak eden kimse olmamış bugün
Ben sizi meraktan altı ustü kıyamet koparıyorum bide hııhhh size merak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha şimdi girdim kelebeğim yoktum ne oldu hayırdırBeni merak eden kimse olmamış bugün
Gel bitanem gel yamacimaBeni merak eden kimse olmamış bugün
Gel bitanem gel yamacima![]()
Aşı oldum ben unuttunmuBen daha şimdi girdim kelebeğim yoktum ne oldu hayırdır![]()
Anaaaaaaaa valla unuttumAşı oldum ben unuttunmu![]()
Asi ni vurgundun mu kuzucum
Vallahaa kasıklarımda batmalar var şuan kolumda ağrıyo yavaş yavas bi halsizlar başlıyor bende yarın dahada halsızlaşırım o kesinAnaaaaaaaa valla unuttumaşkım aşımı olmus ,ignemi yaptılar sana oyyyyy kıyamam ben sana gel öpeyim geçsin aç bakım hangi kolun
![]()
Aaaa yazmışın yeni gördümAşı oldum ben unuttunmu![]()
Vuruldum pareemm şuan vurulan iğne yerim ağrıyor yavaş yavaş halsız olmaya başliyorum gibi kasıklarımda batmalar yaşandım az önce değişik değişik seylerAsi ni vurgundun mu kuzucum
Ben gördükten sonra sordun sandım hahahahaAaaa yazmışın yeni gördüm
Kaşık ne alaka ki yaaa insann sizi duyunca vurdurmaktan hepten soğuyorVallahaa kasıklarımda batmalar var şuan kolumda ağrıyo yavaş yavas bi halsizlar başlıyor bende yarın dahada halsızlaşırım o kesin
Sol koluma vurdu baamm diye![]()
Joum ❤❤❤ öyle denir mi ama ne demek merak etmemişizBeni merak eden kimse olmamış bugün
Vuruldum pareemm şuan vurulan iğne yerim ağrıyor yavaş yavaş halsız olmaya başliyorum gibi kasıklarımda batmalar yaşandım az önce değişik değişik seyleryarına dahada halsizleşirim o kesin
Hahaha vallahaa batmalsr oldu ama geçti şuan sadece kolumu kaldıramıyorum birsaat once çok iyiydi kaldırıyordumKaşık ne alaka ki yaaa insann sizi duyunca vurdurmaktan hepten soğuyoryat dinlen kuzucum kocana kitle işleri iki gün bol bol dinlen
![]()
Sen niye msjimi begenmedim bastın lann hehhhh dellendirme beni şimdiiiiiiiiJoum ❤❤❤ öyle denir mi ama ne demek merak etmemişiz![]()
Insaallahh pareemm yaaa 1 saat once çok iyiydim şimdi kolumu kaldıramıyorummYok kuzum alıntı yapmisin ya direk alıntıya cevapnyazdim sonra yukarda.kahveye yazdığını gördüm
Oyy ben kıyamam sana antikorlu joummm
Inşallah kötü olmaz sabaha geçer bitanem![]()
Dayan bitanem geçicek ben sabah daha kötüydüm şimdi biraz iyiyimInsaallahh pareemm yaaa 1 saat once çok iyiydim şimdi kolumu kaldıramıyorumm![]()
Ayy cok sevindim bak dedim sana akşama iyileşirsin diyeDayan bitanem geçicek ben sabah daha kötüydüm şimdi biraz iyiyim
Sabaha iyi olsam bir sürü iş var jooummmAyy cok sevindim bak dedim sana akşama iyileşirsin diye
Vallahaa yaaa olcan maşaallahhh sana tutütütütüSabaha iyi olsam bir sürü iş var jooummm