- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.021
Içemiyorum suNe oldu kiyarışalım işte kikoyu en çok veren haftanın 1.si olacakmış gel sen oraya su iç suuuuuu

Benim yerime sen iç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Içemiyorum suNe oldu kiyarışalım işte kikoyu en çok veren haftanın 1.si olacakmış gel sen oraya su iç suuuuuu
Kuzummmm geldinmiiii gittilermi görümcelerinSelammmmmm![]()
Heelllooooooooooğ Bayanlar
Gittiler canımKuzummmm geldinmiiii gittilermi görümcelerin
Nasul geçtii baĺı kaymağuummmGittiler canım![]()
Eee niye gelmedin sbaah beri buralara işin vardır diye ses etmedim fazla aboovvvvv
Arabanın bozulması dışında iyiyfi canımNasul geçtii baĺı kaymağuummm
Heee olsun oluyor öyle talihsizlerrArabanın bozulması dışında iyiyfi canım![]()
Bi evi temizledim 10 da kalktım 12 de benimki işten geldi onunla ilgilendim 5 e kadar o gidince de yazdım zaten canımEee niye gelmedin sbaah beri buralara işin vardır diye ses etmedim fazla aboovvvvv
Hee öylemii bugün cumartesi demekki daha farklıBi evi temizledim 10 da kalktım 12 de benimki işten geldi onunla ilgilendim 5 e kadar o gidince de yazdım zaten canım![]()
Aynen canım bugün erken gelirHee öylemii bugün cumartesi demekki daha farklı![]()
Ellerine sağlık canım bende yarın yapicam
Iyi bakalumm kuzum beniimm❤❤Aynen canım bugün erken gelirondan yani
![]()
Çok şükür canımHeee olsun oluyor öyle talihsizlerr
Şimdiden ellerine sağlık seninde kahvemEllerine sağlık canım bende yarın yapicam![]()
Sen nasıl oldun gectimi ağrıların canımŞimdiden ellerine sağlık seninde kahvem
Biraz hafifledi sanki öğle sonu uyumuş kalmışım biraz dinlendim iyi oldu saol canım sordugun icinSen nasıl oldun gectimi ağrıların canım
Rica Ederim canımBiraz hafifledi sanki öğle sonu uyumuş kalmışım biraz dinlendim iyi oldu saol canım sordugun icin