- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.161
Günaydın Canım
iyi geldi bana pandemi iş derken iyice bunalmışımAboovvvv iyi cezdun helee iyi yaptun
Bende yorgunum senin gibi ama hiçbirşey yapmadım kahvem yaa. Kolumu kaldıramıyorum nedense. Şimdi annemdeyim giderken bir devit3 alayım diyorum. Düşüktü baya kullandım bir ara şimdi yinemi düştü noldu
Gezersinn kuzum niye gezmeyesinn sadece bulunduğun şehirde oturursan tabiii benimgibi uzakta olsan çok çıkamazsın belkide ama çerkezköye koca bulursan benden kurtuluşun olmayabilirriyi geldi bana pandemi iş derken iyice bunalmışım
bekarken geziyorum işte evli olsam bu kadar gezemezdim belki
Bende de çok oluyor kuzu o hiç birşey yapmasam da çok halsizim,Bende yorgunum senin gibi ama hiçbirşey yapmadım kahvem yaa. Kolumu kaldıramıyorum nedense. Şimdi annemdeyim giderken bir devit3 alayım diyorum. Düşüktü baya kullandım bir ara şimdi yinemi düştü noldu
joum bir şeyi kırk kere dersen olurmuş kırka yaklaştın maşaAllahGezersinn kuzum niye gezmeyesinn sadece bulunduğun şehirde oturursan tabiii benimgibi uzakta olsan çok çıkamazsın belkide ama çerkezköye koca bulursan benden kurtuluşun olmayabilirr
Belki oda olabilir birde hamilelikte vitaminler düşer diyorlar ya. Acaba o yüzden düştümü diyorum. Ama inan hiç çıkasım bile gelmiyor bazen. Eşim çoğu akşam hadi sahile inelim diyor sırf giyinmek zor geldiğinden gitmiyorum çoğunda. Ki sahilde eve 1 2 dklık yürüme mesafesindeBende de çok oluyor kuzu o hiç birşey yapmasam da çok halsizim,hatırlatmak istemiyorum ama senin durum biraz psikolojik yaşadıklarından dolayı" bence " dışarı çık temiz hava al bol bol yürü yapabiliyorsan vitaminde al ev insanı bunalıma sokuyor .hamile kaldığım günden beri evdeyim bunalimdayim çalışabilsen keşke çok rahatlardin..
Gunaydin canım
afiyet bal şeker olsun canımKahvemi bırakıp kaçamıyorum Eki Görüntüle 2905101
Minnoşş nerelerdesin işlerini hallettinmiKahvemi bırakıp kaçamıyorum Eki Görüntüle 2905101
Günaydın canım
Al canım vitamin dene bakalım neden lafta kalıyor sevmiyormusun çalışmayı.Belki oda olabilir birde hamilelikte vitaminler düşer diyorlar ya. Acaba o yüzden düştümü diyorum. Ama inan hiç çıkasım bile gelmiyor bazen. Eşim çoğu akşam hadi sahile inelim diyor sırf giyinmek zor geldiğinden gitmiyorum çoğunda. Ki sahilde eve 1 2 dklık yürüme mesafesindeBilmiyorum dediğin gibi belki gitsem açılcam ama
Şimdi giderken alıcam vitamin.
Bazen çalışmak istiyorum da işte sadece istemekle kalıyor
Oooooo tamamm yaklaşıyoruz demiiijoum bir şeyi kırk kere dersen olurmuş kırka yaklaştın maşaAllahsen beni çerkezköye alıcan heralde
joum trakyada halay mı çekilir kız roman oynıycan romanOooooo tamamm yaklaşıyoruz demiii
Bi halay çekerumm burdaaa olurmu olur
Gerisinide karuşmam haaa
Teşekkür ederim canım benimafiyet bal şeker olsun canım
Evet canım nikah günü aldık mobilyaşarı hallettik çarşıya çıkıcam bohça alıcam tül kurfeleMinnoşş nerelerdesin işlerini hallettinmi
Hahahaha sizinnn havasına baglı birtek roman değill ama roman konusunda çok iyiyimdir haa çingenin ortasunda doğmuşumdur kasımpaşadajoum trakyada halay mı çekilir kız roman oynıycan roman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?