- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.181
whuuuu ah senle karşılıklı ne oynarız desene bende iddialıyımdırHahahaha sizinnn havasına baglı birtek roman değill ama roman konusunda çok iyiyimdir haa çingenin ortasunda doğmuşumdur kasımpaşada
Ahahahahaahha
Yanakların dan öperimhele bi kaç
Gitti canım cumartesi normale dönerim sanırımNe zaman donucen canım misafirlerin gittimi..
HahahahKilo vercem kilo vercem
kendi işim olsa severim ama başkasının işinde çalışmayı sevmiyorum evlenmeden önce baya sıkılmıştımAl
Al canım vitamin dene bakalım neden lafta kalıyor sevmiyormusun çalışmayı.
Ne zaman nikah minnoşumTeşekkür ederim canım benim
Evet canım nikah günü aldık mobilyaşarı hallettik çarşıya çıkıcam bohça alıcam tül kurfele
Ben eylülde diyetisyene başlıyorum migimKilo vercem kilo vercem
Valla ben hiç bişey yapmadan zayıflamak istiyorumBen eylülde diyetisyene başlıyorum migim
YanakmıYanakların dan öperim
Keşke olsa öyle ya iradene sahipsen olur tabi ama ben değilimValla ben hiç bişey yapmadan zayıflamak istiyorum
Huhiuvvvvvvvv vallahamıı ooo süperr ya inşaallahh çerkezköyden iyi bi kociş gelir sana AMİN AMİN AMİNwhuuuu ah senle karşılıklı ne oynarız desene bende iddialıyımdır
İradem yokKeşke olsa öyle ya iradene sahipsen olur tabi ama ben değilim
Gitti canım cumartesi normale dönerim sanırım
Sana acicam ben bir topikKilo vercem kilo vercem
Aç açvalla dogrudüzgün topik bulamıyorum 3 litre bide21 gün şekersiz varSana acicam ben bir topik
inşallah kuzum. Senin yoğunluk bitmez dugundu balayi derken amaMinnosprenses ,
Hergun rapor vermezsen gebertirim iş yerini basarim o na göre kabul müAç açvalla dogrudüzgün topik bulamıyorum 3 litre bide21 gün şekersiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?